Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 848978 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:Говорилня 2
« Отговор #5560 -: Май 23, 2010, 09:42:44 am »

абе много сте тесногръди бре  :o  що пък да си няма жена човека и жена му да ви гледа сеира и да си умира от смях а  :57:

Редовно ни се случва вечер да се смеем на някоя тема заедно. Или го викам, защото просто си заслужават бисерите.  ;D :P
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #5561 -: Май 23, 2010, 09:46:38 am »

абе много сте тесногръди бре  :o  що пък да си няма жена човека и жена му да ви гледа сеира и да си умира от смях а  :57:

Редовно ни се случва вечер да се смеем на някоя тема заедно. Или го викам, защото просто си заслужават бисерите.  ;D :P

Имаш готин съпруг...и хубав. Пу-пу! Да ти е жив и здрав и да е до теб винаги. И ти до него.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #5562 -: Май 23, 2010, 09:47:24 am »
Не мислех изобщо да отговарям, но виждам, че доста интересна е станала моята особа. Първо искам да благодаря на приятелите ми тук, за тяхната коректност и подкрепа, които нито за миг не се усъмниха, че аз страдам от шизофрения. Нямам време,пък и не смятам за нужно да пиша под друго име. Никога не съм крила коя съм и от къде съм.Достатъчно е да се кликне в Гугъл. И тъй като интересът беше и май си остава голям, аз съм на 39 години ( винаги,обаче, казвам,че съм на 25, заради духа,който нося) Какво имам в Рак? - Асцендент. Дори тук, в малкото си изказвания съм споделяла местоположението на планетите ми,както и някои конфигурации. Ако беше попитано с нужния тон, вероятно някой щеше да отговори вместо мен. Има хора,които разполагат с точните ми данни и карта. То не бяха хорари и карти, и в крайна сметка, отговорът си пролича. Това,че някой не иска да види очевадното си остава негов проблем. Признавам,наистина се забавлявам с това, че много хора търсят и намират "в гората враг стаен" и се започват луди караници. Аз нямам намерение да изразходвам позитивната си енергия по отрицателен начин.
Била съм приятелка с Вещичка и то ,отново казано с тон, като че ли трябва да се срамувам от това. Напротив! Гордея се с това и с всичките си приятели,които пишат тук,в този форум ( Вещоооо,обичам Та мааааа  ;D) Ако някой има проблем с приятелствата и с мен, може да си направи собствен форум, който да е под мотото "Забранено за Кабала и приятели"...Убедена съм,че ще си приказва сам там и ще изгони и малкото случайни потребители, които биха влезли там от любопитство.
Аз имам даден телефон за връзка, както и и-мейл и ако някой толкова го сърби и няма кой да го почеше- молим,аз съм насреща.
P.S. И все пак,ако някой се е почувствал засегнат от това,което съм написала или си мисли,че го обиждам, то това си е само в неговото въображение. Опиването от собсвеното величие го приемам, стига да не пречи на останалите. Някой трябва да прочете отново писаниците на Вещицата за огледалото.
Поздрав най-сърдечен :49:
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Nebesna

« Отговор #5563 -: Май 23, 2010, 09:51:04 am »
Аз продължавам да се срамувам. за разлика от тези, които смятаха, че нещата които стават в този форум са НОРМАЛНИ. Някои стигнаха твърде далеч да коментират личности с авторитет в астрологичното пространство.
А това означава, че Сатурна ми е наред. Срамът доколкото знам е по Сатурн и се сигнал, че нещо не е наред. А аз съм част от този форум и няма как тези неща да не ме тревожат. забавлението си е забавление....

« Отговор #5564 -: Май 23, 2010, 09:52:16 am »
Опааааа HI къде си душко???????Нали толкова искаше Кабала/????? Ето я ама май и аз съм тук хахахаха ;D ;D ;D
Само слабите се стремят към порядък.Силните владеят хаоса.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5565 -: Май 23, 2010, 09:52:52 am »

Имаш готин съпруг...и хубав. Пу-пу! Да ти е жив и здрав и да е до теб винаги. И ти до него.

:wub:
Благодаря ти!

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #5566 -: Май 23, 2010, 09:53:11 am »
Небесна, отдавна не се говори за астрология тук, но пък няма нищо лошо и да изтрещяваме от време на време.  ;D Мисля си, че ненормалното го правят някои потребители.Явно яко ги тресе някой транзит
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

« Отговор #5567 -: Май 23, 2010, 09:55:21 am »
Небесна, отдавна не се говори за астрология тук, но пък няма нищо лошо и да изтрещяваме от време на време.  ;D Мисля си, че ненормалното го правят някои потребители.Явно яко ги тресе някой транзит
МАЛЕЕЕ става страшно :blink: :sagittariuss: :sagittariuss: :sagittariuss:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5568 -: Май 23, 2010, 09:56:25 am »
Кабалита, добро утро, ейй, ако не беше Лорда как иначе щеше да бъдеш провокирана да пишеш иначе, а... ;D ;)

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #5569 -: Май 23, 2010, 09:57:32 am »
Девойчето, сигурно спи,че цяла нощ е чепкало Кабалата дали наистина е от Русе и има ли параноидна шизофрения. Интересно,сигурно е решила,че пуснатата карта е моя-))). Е,да, ама тц...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5570 -: Май 23, 2010, 09:58:52 am »
На Хело-то това й е чара, тя ще продължава да обгрижва Лорда, няма да му липсва внимание.  :P

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #5571 -: Май 23, 2010, 09:59:08 am »
Сакън,Сънрейн,не ми говори, че ще си в кюпа на заподозрените-)))) Ахаааа,'Начи и ти знайш кой е Лорд и има ли той почва в съзнанието на Кабала. Ами,бактисах вече от слабоумия...то търпя,търпя,ама и моите нерви се опват понякога

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #5572 -: Май 23, 2010, 10:00:16 am »
На Хело-то това й е чара, тя ще продължава да обгрижва Лорда, няма да му липсва внимание.  :P
Мерси за такова внимание...то черно и тежко,та чак те попива с негативизъм...тююююю.Ще взема се изкъпя в Дунава, пардон, в моренцето :72:

« Отговор #5573 -: Май 23, 2010, 10:00:24 am »
Леле от събале какви сериозни теми сте почнали  :-[

Аз не познавам Кабала, но от това, което съм чела от нея и за миг не съм си помислила, че е възможно да е тя.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5574 -: Май 23, 2010, 10:01:34 am »
Не се опвай чак толкова де, почвай да разпускаш...ти пък от кога се връзваш на такива дребнотемия, я виж какво е забавно. Аз си пия кафенцето тъкмо и се разсейвах за разсънване.  ;D

Нещо хич не успяват да ме заподозрат за каквото и да е, напоследък съм станала невидимия, но казват това е много ценно качество.  :clap:  

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #5575 -: Май 23, 2010, 10:02:05 am »
Здрасти Аурора-)))).То не пречи да се запознаем. За разлика от други хора, аз умея да общувам...Ся, се сетих,че в университета препоръчваха Дейл Карнеги...Моля, на тези,които им липсват опозета или страдат от комплекси, да го прочетат ;D

« Отговор #5576 -: Май 23, 2010, 10:02:45 am »
Кабала помогни ми относно местонахождението на HI,4е аз за последно я засякох край Батин да си 4ака лекциите ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #5577 -: Май 23, 2010, 10:02:58 am »
Не се опвай чак толкова де, почвай да разпускаш...ти пък от кога се връзваш на такива дребнотемия, я виж какво е забавно. Аз си пия кафенцето тъкмо и се разсейвах за разсънване.  ;D

Нещо хич не успяват да ме заподозрат за каквото и да е, напоследък съм станала невидимия, но казват това е много ценно качество.  :clap:  
оооо,аз мога ти спретна някой филм-))) А, лорда на пише...Хелото пак ще се запъне като костилка...

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #5578 -: Май 23, 2010, 10:03:50 am »
Кабала помогни ми относно местонахождението на HI,4е аз за последно я засякох край Батин да си 4ака лекциите ;D ;D ;D ;D ;D ;D
хахахахахаха,ееееееееееее,както ми се спеше...то там, може да няма обхват-)))

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #5579 -: Май 23, 2010, 10:05:44 am »
Вещата къде се загуби? Пак ли правиш торти,бре? :angry: