Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 848825 Прегледи
Re:Говорилня 2
« Отговор #6060 -: Май 28, 2010, 02:03:19 pm »
Деа, тези, които трябваше ме разбраха. Ти явно си го не можеш, а и други неща не можеш. Спирам да комуникирам с теб!!! А останалите моля да ни извинят за разменените реплики с теб и с Мастъра

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6061 -: Май 28, 2010, 02:03:44 pm »
От снощи "ква ми била картата, нямало такава карта, нямало такова разположение на планетите, тоя изпитва ли ни"...няма да продължавам..всеки може да прочете

И как да няма такава карта, нали снощи я гледахме? Нещо бъркаш.
Доколкото си спомням, коментирахме липсата на определени аспекти в картата ти.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #6062 -: Май 28, 2010, 02:07:49 pm »
Капризен, ти с компютърен дизайн ли се занимаваш?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6063 -: Май 28, 2010, 02:12:11 pm »
А сега с какво се занимаваш?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6064 -: Май 28, 2010, 02:14:13 pm »
Изведнъж си се запалил по астрологията?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6065 -: Май 28, 2010, 02:15:38 pm »
Значи питаш тук от чисто любопитство, за да видиш дали астрологията наистина може да познае нещо?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #6066 -: Май 28, 2010, 02:19:52 pm »
Ами за какво друго? Опитвам се някой да ми каже от какво да се предпазя, къде да се насоча, защото все още съм млад човек с неустойчива професия, има време да се реорганизирам. Моментът сега е изключително подходящ. Имам време да се замисля върху себе си.
Аз лично вярвам в астрологията, защото това е най-древната наука ведно с математиката. И смятам също, че планетите наистина влияят на човек, най-вече чрез гравитацията и магнитното си поле.

И какво искаш да работиш? Какво по-сигурно нещо си измислил?

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #6067 -: Май 28, 2010, 02:22:53 pm »
И смятам също, че планетите наистина влияят на човек, най-вече чрез гравитацията

Даже гравитацията не е доказана, освен от един дето си играел с една ябълка и взел, че измислил закона за гравитацията.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #6068 -: Май 28, 2010, 02:24:07 pm »
От снощи "ква ми била картата, нямало такава карта, нямало такова разположение на планетите, тоя изпитва ли ни"...няма да продължавам..всеки може да прочете

Мистър, картата ти, напротив, е много интересна. И тъй като това не е форум на астросветила, а би трябвало да развиваме знанията си тук, можеше и да се получи интересно, да си сътрудничим в разглеждането й, когато имаме време, осенение и желание за това и можеше да бъде добър урок за много от нас. Мотивацията ти събуди моето подозрение, обаче. Отношението ти и ербаплъка не ме мотивираха да се впрегна сериозно да ти смятам картите.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #6069 -: Май 28, 2010, 02:26:18 pm »
Ligonia, изпратих ти ЛС  :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #6070 -: Май 28, 2010, 02:29:19 pm »
Аврора, ще го видя, извинявай не зная още къде и как да следя....

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #6071 -: Май 28, 2010, 02:31:09 pm »
На последния въпрос нямам да отговоря, защото нямам за себе си категоричен отговор. Забелязал съм само, че не ми отива да съм шеф, който да взима решения. По-скоро ставам за организатор, работил съм и това, бях няколко години менаджер в едно предприятие. Доста голямо, а бях само на 21 г. като започнах.

доста противоречиво

*

Helo

« Отговор #6072 -: Май 28, 2010, 02:33:23 pm »

Мистър, картата ти, напротив, е много интересна. И тъй като това не е форум на астросветила, а би трябвало да развиваме знанията си тук, можеше и да се получи интересно, да си сътрудничим в разглеждането й, когато имаме време, осенение и желание за това и можеше да бъде добър урок за много от нас. Мотивацията ти събуди моето подозрение, обаче. Отношението ти и ербаплъка не ме мотивираха да се впрегна сериозно да ти смятам картите.

;D Астросветилата са единствени по рода си. Като Алена, която е една от четиримата посветени на Земята. Повечето от останалите професионални астролози, магове и подобни също си вярват, че са уникални. Но и тези, които им спускат информация Отгоре ги насърчават, понеже знаят, че това е което искат хората с голямо его. И за да върви работата гладко, Онези Отгоре лъжат маговете, че няма други като тях.

;D ;D ;D :P ;D

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #6073 -: Май 28, 2010, 02:42:08 pm »
Мениджърът е ръководител. Управлява, взима решения и носи отговорност за подчинените си.   
В тази фирма си бил служител, а не мениджър.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #6074 -: Май 28, 2010, 02:48:39 pm »
Привет и от мен,днес-))))
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #6075 -: Май 28, 2010, 02:49:46 pm »
Имаме си нов учстник?-))) Хело,не си ли го разучила още :blink:
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Helo

« Отговор #6076 -: Май 28, 2010, 02:54:30 pm »
Имаме си нов учстник?-))) Хело,не си ли го разучила още :blink:

Кабала, ти обеща да ми направиш нещо номерологично.  ;D

Нали ще го направиш?  ;)

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #6077 -: Май 28, 2010, 02:55:45 pm »
Разбира се, нали ще поизчакаш мъничко, защото довършвам нещо. Аз не съм забравила.

*

Helo

« Отговор #6078 -: Май 28, 2010, 02:57:19 pm »
Разбира се, нали ще поизчакаш мъничко, защото довършвам нещо. Аз не съм забравила.

Добре! Просто се чудех дали не си се отказала.  :rolleyes:

Ще чакам!  ;)

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #6079 -: Май 28, 2010, 02:58:48 pm »
Че, защо да се отказвам?! То,като цяло има хубави неща, като погледнах на прима виста-))))