Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 843728 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Говорилня 2
« Отговор #6100 -: Май 28, 2010, 06:49:44 pm »
Аз пък, да ви кажа, доста време прекарвам пред огледалото, но не за да се гледам в него.  ;D Нарцис все още не съм, но съм доста суетна. Полагам извънредно много грижи за кожата си, но не се гримирам много. Всеки ден, след обичайното измиване, си слагам тоник, дневен крем, овлажняващ серум върху цялото лице, крем за околоочния контур, а ако излизам, си слагам и тониращ крем със светоотразяващи частици, понякога и малко фина пудра. Спирала, молив, руж и червило не слагам като излизам навън, понякога само гланц върху устните, ако не бързам. Гримирам се за по-специални случаи. Вечер преди лягане - измиване на лицето, тоник, нощен крем или серум, околоочен и понякога ампули с концентрат, съдържащ хиалуронова киселина. Не използвам мазни и плътни кремове, които стоят като маска.
Имам Венера в 5 дом, в един знак със Слънцето и Меркурий, тригон с Нептун. Харча много пари за модни аксесоари - бижута, обувки, чантички, дрехи, луксозно бельо, парфюми.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #6101 -: Май 28, 2010, 06:50:03 pm »
 За режисурата съм съгласна с Хело. Ako бях режисьор щях да правя филми като тези на Дж.Рейтмън или Д.Аркан. Харесват ми и по-софистицираните филми но като зрител. Аз като творец бих работила на границата м/у документалистика и кино.

*

Nebesna

« Отговор #6102 -: Май 28, 2010, 06:52:25 pm »
Всеки ден, след обичайното измиване, си слагам тоник, дневен крем, овлажняващ серум върху цялото лице, крем за околоочния контур, а ако излизам, си слагам и тониращ крем със светоотразяващи частици, понякога и малко фина пудра. ........ Вечер преди лягане - измиване на лицето, тоник, нощен крем или серум, околоочен и понякога ампули с концентрат, съдържащ хиалуронова киселина. Не използвам мазни и плътни кремове, които стоят като маска.
Имам Венера в 5 дом, в един знак със Слънцето и Меркурий, тригон с Нептун.

Е хе хе хееееее! Нямам толкова търпение.

« Отговор #6103 -: Май 28, 2010, 06:55:08 pm »
Здравейте :) Много се радвам че намерих сайт :)
Казвам се Биляна Петрова. Родена съм на 13 юли 1982 в гр. Плевен около 14:10ч.
От известно време насам доста обърках живота си
и много ще се радвам ако някой има желание да отговори на някои мои въпроси
- смятам, че това ще ми е от полза ...
Ще си намеря ли перспективна и доходна работа в скоро време?
Часът е 19:36 и съм в гр.София
Благодаря !

*

Helo

« Отговор #6104 -: Май 28, 2010, 06:55:36 pm »
Аз пък, да ви кажа, доста време прекарвам пред огледалото, но не за да се гледам в него.  ;D Нарцис все още не съм, но съм доста суетна. Полагам извънредно много грижи за кожата си, но не се гримирам много. Всеки ден, след обичайното измиване, си слагам тоник, дневен крем, овлажняващ серум върху цялото лице, крем за околоочния контур, а ако излизам, си слагам и тониращ крем със светоотразяващи частици, понякога и малко фина пудра. Спирала, молив, руж и червило не слагам като излизам навън, понякога само гланц върху устните, ако не бързам. Гримирам се за по-специални случаи. Вечер преди лягане - измиване на лицето, тоник, нощен крем или серум, околоочен и понякога ампули с концентрат, съдържащ хиалуронова киселина. Не използвам мазни и плътни кремове, които стоят като маска.
Имам Венера в 5 дом, в един знак със Слънцето и Меркурий, тригон с Нептун. Харча много пари за модни аксесоари - бижута, обувки, чантички, дрехи, луксозно бельо, парфюми.

Затова горния слой на кожата ти пада като на змиите.

Кожата не може да понесе лесно всичко това. Все пак това е химия.

*

abroad

« Отговор #6105 -: Май 28, 2010, 06:55:56 pm »
Аз се гримирам всеки ден, ежедневно контактувам с доста и най-различни хора, препоръчително е.
Венера май ми се води подчертано силна. Суетна - не знам.

Lillie, прекалената грижа може и да окаже обратен ефект.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6106 -: Май 28, 2010, 06:58:26 pm »
Минимум два пъти на месец посещавам козметик - веднъж почистване и веднъж кислородна терапия /за свеж тен/.
Обаче от прекалената грижа кожата става много капризна, чувствителна, горния слой изтънява.
Други мании нямам, тази ми е достатъчна.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #6107 -: Май 28, 2010, 06:58:39 pm »
Аз нямам Сатурн или Плутон на асцендента, но периодите ми на суетност са доста епизодични. Е, не съм мърла, но ми се ще да имам мааалко повече вътрешен импулс за подобно момичешко кокетство. :blink: ;)
Сега съм в период на експериментиране -какво ще стане ако не ползвам никакви кремове. Имам много лоша новина за козметичните гиганти: Не се сбръчках за тези 3 месеца, а и имам чувството, че кожата ми е по-добре.
п.п.Ходя веднъж в месеца на почистващи кожата процедури. Козметичката ми твърди, че не е необходимо повече.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6108 -: Май 28, 2010, 07:00:31 pm »
Затова горния слой на кожата ти пада като на змиите.

Така се случва, ако се прекали с пилинговите процедури.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #6109 -: Май 28, 2010, 07:07:08 pm »
Минимум два пъти на месец посещавам козметик - веднъж почистване и веднъж кислородна терапия /за свеж тен/.
Обаче от прекалената грижа кожата става много капризна, чувствителна, горния слой изтънява.

п.п.Ходя веднъж в месеца на почистващи кожата процедури. Козметичката ми твърди, че не е необходимо повече.

Аз не мога да си представя, че чужд човек, който не ми е близък ще ме пипа на голо - масажи или друго, особено пък по лицето.

А какви процедури ви правят за почистване?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6110 -: Май 28, 2010, 07:14:07 pm »
На голо не давам да ме пипат, има предвид козметичките.  ;D Много трудно се престраших да се съблека пред моята козметичка да ми прави кола маска на краката. За целта обувам по-затворени боксерки, за да не ми се вижда д-то.  ;D Козметичката ми се изсмя и сподели, че се е нагледала не само на дупета и крака, а и на други работи. Някои дами си правят и кола маска на пеперудката... Е, това не мога да го направя пред козметичката, независимо че я чувствам вече близка.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #6111 -: Май 28, 2010, 07:21:33 pm »

Аз не мога да си представя, че чужд човек, който не ми е близък ще ме пипа на голо - масажи или друго, особено пък по лицето.

А какви процедури ви правят за почистване?

Хело, и аз не понасях масажите, но ми се наложи-))) На мен не ми пука за събличането, в края на краищата това им е работата. О,Хело,ако дойдеш във Варна, някой ден, ще те заведа при една приятелка, която е специалист по китайските масажи и бля,бля, техники...невероятно е-))))
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

abroad

« Отговор #6112 -: Май 28, 2010, 07:22:27 pm »
Е, това не мога да го направя пред козметичката, независимо че я чувствам вече близка.  :-[

Луна в Рак в 8ми

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6113 -: Май 28, 2010, 07:23:55 pm »
Да, големи срамежливки сме в това отношение, аз и при гинеколог не стъпвам... зорът трябва да е голям.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #6114 -: Май 28, 2010, 07:31:01 pm »
Масажите са невероятна възстановителна процедура за психиката, но прилагани само от подходящи

*

Helo

« Отговор #6115 -: Май 28, 2010, 07:49:57 pm »
Не писахте какво ви прваят, когато ви почистват лицето. И има ли ефект от тази процедура?

*

Kaya

• 2893
« Отговор #6116 -: Май 29, 2010, 01:04:25 am »
Масажите са невероятна възстановителна процедура за психиката, но прилагани само от подходящи

все едно аз го казах ;D

хело, ти беше със сатурн на ац или нещо такова? наблюденията показват, че не си сама в трудността при масажите
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Divna

« Отговор #6117 -: Май 29, 2010, 01:51:08 am »
Да, големи срамежливки сме в това отношение, аз и при гинеколог не стъпвам... зорът трябва да е голям.  ;D

Лили, не бива да се срамуваш от тялото си. Това е нещо, което майката природа ни го е дала и трябва да му се радваме, а и другите също  ;).
За да премахнеш комплексите си оставай в дома си колкото се може по-често гола (съвсем гола). Това е вид терапия и психологията твърди, че много помага.

А иначе що се отнася за козметичните процедури, една жена не бива да се изоставя, но не бива и да прекалява.
Имах една козметичка, филипинка, на която използвах услугите в продължение на няколко години. Преди месеци обаче тя се омъжи и отиде да живее със съпруга си във Филипини. От тогава не мога да си харесам друга козметичка.
Сама се епилирам. Ползвам епилатор. Мисля че е много по-практичен и удобен от колкото коломаската.
Посещавам също СПА център. Това ми е една от основновните "глезотии" в живота. След един хубав масаж се чувствам като преродена.

« Отговор #6118 -: Май 29, 2010, 06:31:25 am »

За да премахнеш комплексите си оставай в дома си колкото се може по-често гола (съвсем гола). Това е вид терапия и психологията твърди, че много помага.

не знам как са във варна жилищните кооперации, но в София са на една ръка разстояние, няма да ти
липсват воайори :19:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Kaya

• 2893
« Отговор #6119 -: Май 29, 2010, 09:32:03 am »

мисля, че това е от падналата венера
конкретно за гинеколога може да е от 8 дом луна и асц скорпи
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.