Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 845762 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Говорилня 2
« Отговор #6600 -: Юни 05, 2010, 04:38:59 pm »
Както казаха наскоро, в тоя форум се говори най-много за духовни нива и за секс.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #6601 -: Юни 05, 2010, 04:54:52 pm »
Не е задължително при Сатурн в 7 дом да има разлика във възрастта или ако има такава, тя да е в полза на партньора.
Но много често Сатурн в 7 дом дава партньор, на който може да се разчита, дори ако е по-млад.

да , не е задължително да е по- възрастен , но може да бъде по-мъдър , улегнал , въобще стабилен.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6602 -: Юни 05, 2010, 05:03:24 pm »
Забелязвала съм дори Сатурн и Марс с негативни аспекти, разположени в 7 дом, да проявяват и някои положителни страни освен отрицателните, които често се коментират. За Марс - инициативност, предприемчивост, за Сатурн - сериозно отношение към поетите ангажименти.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #6603 -: Юни 05, 2010, 05:05:17 pm »

За Марс - инициативност, предприемчивост

Но това не важи, ако Марс е ретрограден. А Марс в съвпад със Сатурн се подтиска.

*

Марая

• 28287
« Отговор #6604 -: Юни 05, 2010, 05:05:49 pm »
Има значение как е аспектиран.

разбира се.
 ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6605 -: Юни 05, 2010, 05:10:38 pm »

За Марс - инициативност, предприемчивост

Но това не важи, ако Марс е ретрограден. А Марс в съвпад със Сатурн се подтиска.

Особено във фиксиран знак.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #6606 -: Юни 05, 2010, 05:12:27 pm »

е кво да се прави, още един, на който му пречи някой друг да знае повече  ;D ;D ;D

.. за кое да знае по-точно? За лошите енергии от отвъдното или за неосъзнатите душевни болести.
Виж за менталните проблеми съм съгласен.

Всъщност, повечето от пишещите тук хора са имали усещане за взаимодействие с лоши енергии от Отвъдното, изразяващи се най-вече в страх в късните часове на нощта.

И аз от малка имам разни подобни усещания и разумните доводи за безсмислеността на страха не помагаха. Даже като бях малка по едно време не, че вярвах напълно, но мислех, че с мисълта си мога да отворя врата към паралелно измерение и оттам да влезе дракон, който да ме убие. И внимавах да не мисля за това, за да не се отвори вратата към другото измерение.

;D

Но откакто реших, че съществата нарочно внушават нощен страх на хората, за да им попречат да осъзнаят истината за нещата - която би могла да се разкрие по-ясно в тишината на нощта, когато човек не мисли за нищо, се излекувах от това.

Изглежда, че човек все не бива оставян на мира. През деня е твърде зает с дейности и мисли за тези дейности. През нощта остава насаме със себе си и може да помисли и да се отправи на пътешествие в неизвестното, но тогава се появявя Страхът, с цел да попречи на това! А докато спи, тогава пък сънува и пак няма яснота, макар някои да вярват, че това са астрални пътешествия.

*

Марая

• 28287
« Отговор #6607 -: Юни 05, 2010, 05:25:52 pm »
отврат е сатурн в твърд аспект с лична планета.
както и да се опитвате да го реабилитирате  :blink: , сатурн си е сатурн.
в аспект от типа конюкция или квадрат , просто нямам думи.
и колкото на по-скрито място е в натала , толкова по-добре.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6608 -: Юни 05, 2010, 05:30:43 pm »
Ъглов Сатурн, раняващ светило или двете светила, е много трудно положене, особено ако и светилата са в ъглова позиция.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6609 -: Юни 05, 2010, 05:33:34 pm »
Изключително е тънка линията между доброто и злото, което трябва да се приема на сериозно, но не и да се вманиячаваме и тн. защото ефекта е повече от пагубен- както емоционално,така рано или късно се проявява физически, ментално и накрая когато се стигне до душевно ниво нещата стават мазани..

Понякога се стига и до пристрастеност към трансцендентни изживявания, тогава става страшно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #6610 -: Юни 05, 2010, 05:34:28 pm »
Марайке, аз съм добричък, нали? :)))

Ти си упорит и като цяло добродушен - типичен Телец.

*

abroad

« Отговор #6611 -: Юни 05, 2010, 05:34:57 pm »

аз бих добавила - и колкото по-слаб, толкова по-добре

*

Марая

• 28287
« Отговор #6612 -: Юни 05, 2010, 05:36:14 pm »
Ъглов Сатурн, раняващ светило или двете светила, е много трудно положене, особено ако и светилата са в ъглова позиция.

ад , :blink: просто ад.
забелязала съм , че в аспект с марс , луна и слънце си е е*ло мамата.
айде с юпитер , венера , мерк е по-леко , но с горните е нещо страшно. мъка не само за притежателите , а и за околните....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6613 -: Юни 05, 2010, 05:43:32 pm »
мъка не само за притежателите , а и за околните....

Много добре знам какво е.
Имах уникалната възможност да улуча "джакпота" - съжителствах с двама души, при които и двете светила са ранени от Сатурн. Сатурн в съвпад с Луната и квадрат със Слънцето и Сатурн в съвпад със Слънце/Марс и опозиция с Луната. Отровни хора за рачешката ми Луна. Особено първият вариант, защото там и двете светила са ъглови.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6614 -: Юни 05, 2010, 05:49:42 pm »
Интересно, но и при моята несъстояла се  ;D свекърва двете светила са ранени от Сатурн - Слънце в Рак в опозиция със Сатурн и Луна в Овен в квадрат със Сатурн. Опазил ме Господ!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #6615 -: Юни 05, 2010, 05:53:27 pm »

аз бих добавила - и колкото по-слаб, толкова по-добре

Ъхъъъ , права си.
макар , че ме караш да се замисля :unsure: , как би реагирал един сатурн примерно на МЦ в знака на рака!?? ъъъ?
как мислите? или на ИЦ и пак в знака на рака или в овен? :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6616 -: Юни 05, 2010, 05:54:35 pm »
Сатурн на МС със слаб есенциален статус не е най-доброто, което може да ти се случи.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #6617 -: Юни 05, 2010, 05:56:11 pm »
Сатурн на МС със слаб есенциален статус не е най-доброто, което може да ти се случи.

:86: :86:
или в овен?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6618 -: Юни 05, 2010, 06:01:28 pm »
За Овен не знам, но мисля, че Сатурн във въздушен знак би се чувствал добре около МС, особено при дневно раждане.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #6619 -: Юни 05, 2010, 06:02:55 pm »
как би реагирал един сатурн примерно на МЦ в знака на рака!?? ъъъ?

ми....една дума - Наполеон.  :mellow:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.