Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 847088 Прегледи
Re:Говорилня 2
« Отговор #6680 -: Юни 06, 2010, 12:40:50 am »
Много готино филмче дават по Нова ТВ.

И аз го гледам. Шая ле Бьоф е много приятен артист.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #6681 -: Юни 06, 2010, 12:44:32 am »
А това е моят фаворит.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #6682 -: Юни 06, 2010, 12:52:01 am »
аз едно със
Аз говоря за натален, за транзити е ясно- там където има проблем винаги дълбоко зад него стои Сатурн. Мноооого тягостна планета мамка му..  и при мен минава в 10ти в момента и аз така като теб.. както казваше дядо ми - БААХТИСАХ  ;D ;D  

;D ;D

A какво ще кажете за транзита на Сатурн в първи дом ?
До колкото знам е твърде тежък транзит - отпадналост, липса на жизнена енергия и творчески идеи и т.н.
Цитат
Наталния ми Сатурн е в 1 дом и Сатурновото завръщане се случи в 1 дом не е на върха но си е 1 дом най тежкия период в живота ми а сега е във 2 и се готви да мине през повечето ми лични Планети .Ако щете вярвайте има момети в които като заспивам си мечтая да заспя като спящата красавица ......
Цитат
So sad  :unsure:
като се имам на предвид че и при мен след няколко година е там

Споко, колега! Това със Сатурн всички сме го минали. Е..., както виждаш все още мърдаме. :blink:
« Последна редакция: Юни 06, 2010, 12:57:11 am от Mia21 »

« Отговор #6683 -: Юни 06, 2010, 12:53:11 am »
При вмен Сатурн в 1ви / АС Лъв 23ти градус/ пина повече от перфектно - започнах да се храня по-здравословно, проядох плодове  ;D, свалих излишните килограми, че даже имах чувството, че ми е леко на душата, където и да се намира тя  ;D.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #6684 -: Юни 06, 2010, 12:53:14 am »
So sad  :unsure:
като се имам на предвид че и при мен след няколко година е там.. :-X

priemi , qe tova mu e rabotata , da se dviqi ot dom v dom , ot znak v znak s edna edinstvenna zel-da usvoish mudrostta mu v vsishki sferi na jivota!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Инти

• 2068
« Отговор #6685 -: Юни 06, 2010, 12:54:45 am »
Моите любими актриси са Оксана Акиншина, Николина Янчева и Елена Аная...

"Всичките" ги знам  ;D ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #6686 -: Юни 06, 2010, 12:57:39 am »
[
priemi , qe tova mu e rabotata
приемам го  :blink:

и в тоя ред на мисли , не му се сърди! ;)
приемеш ли го смирено , проявиш ли търпение , той няма да пропусне да те възнагради. :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #6687 -: Юни 06, 2010, 12:59:08 am »
Марая, аз оттогава още чакам да ме възнагради. Търпение му е майката.  ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #6688 -: Юни 06, 2010, 01:01:59 am »
po DIEMA 2 започва " американска рапсодия"

*

Инти

• 2068
« Отговор #6689 -: Юни 06, 2010, 01:03:03 am »
Оксана е една от най-популярни руски актриси, Елена е топ звезда в Испания, а Николина е най-младата изгряваща звезда в България. Дебют в киното във филма "Източни пиеси". Нея я познавам лично.

Трябва да го гледам най - накрая този филм "Източни пиеси", нямали сме от сто години българско участие на Кан, но той ни отсрами миналата година.

*

Марая

• 28287
« Отговор #6690 -: Юни 06, 2010, 01:03:13 am »
Марая, аз оттогава още чакам да ме възнагради. Търпение му е майката.  ;D ;D ;D

;D ;D първа точка от дневния ред на сатурн!

*

Инти

• 2068
« Отговор #6691 -: Юни 06, 2010, 01:05:40 am »
Май се превръщам в един Мариус Куркински в този сайт - монолози вече водя...

Направо ме обиждаш , нали ти отговарям на постовете  :angry:

*

Марая

• 28287
« Отговор #6692 -: Юни 06, 2010, 01:12:45 am »
долу-горе сам му хванал цаката като се има в предвид че около 1/4 от живота ми e минала през Сатyрн Даша и така ще бъде до 2024, но имам още доста да го уча

хм , познания по Джойтиш? :unsure:
аз съм в раху даша до 2022 мисля , че беше! :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #6693 -: Юни 06, 2010, 01:16:10 am »
Капризен , я кажи как загуби лъвицата елза? :P ;D

- тази ли беше? :-\ ;D

*

Инти

• 2068
« Отговор #6694 -: Юни 06, 2010, 01:19:57 am »
Благодаря ти, Инти! Не исках да те засегна. Индиректно апелирах за по-голяма масовост де, но и ти си ми достатъчна.
Та "Източни пиеси" ще ти хареса много, наблюдавай много добре играта на Николинка, да видиш каква прекрасна актриса е. По време на засенамане на филма още не беше завършлина НАТФИЗ. И изобщо главният герой е самият себе си , умира малко преди края на снимките от свръхдоза. "Дрега" - един друг участник във филма, също играе себе си и също почина преди Нова година.

Ай стига бе, и двамата актьори са умряли  :o :o :o

И уж търсеше само една дама, сега апелираш за масовост, ти да не си близнашка натура :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #6695 -: Юни 06, 2010, 01:20:05 am »
Днес си отиде поредната жена от живота ми...Зодия лъв...

щом си е отшла ,значи е била в живота ти. :blink:

*

Инти

• 2068
« Отговор #6696 -: Юни 06, 2010, 01:27:03 am »
Цитат
Ай стига бе, и двамата актьори са умряли    
Точно така. Но и двамата са аматьори. Професионални актьори има само двама във филма. Ето затова е толкова автентичен. И не стига, че играят превъзходно въпросните аматьори, но и играят себе си в живота.
Христи Христов - Ицо (главният герой) е в действителност бил гадже на Николина в живота. Николина ми е казвала, че той й е голямата любов.
А "Дрега" е ъндърграунд тип от София, който яко се друса, но има банда, която изпълнява поръчки на политиците.
Гледай филма и ще разбереш :))
И понеже Ицо умрира малко преди края на снимките, краят ще ти се види малко отсечен, просто главният герой физически липсва.
Иначе съм си Теле :))

Със сигурност ще го гледам!

А сега се оттеглям да гледам този филм :

Лека вечер на всички !

*

Марая

• 28287
« Отговор #6697 -: Юни 06, 2010, 01:27:24 am »
долу-горе сам му хванал цаката като се има в предвид че около 1/4 от живота ми e минала през Сатyрн Даша и така ще бъде до 2024, но имам още доста да го уча

хм , познания по Джойтиш? :unsure:
аз съм в раху даша до 2022 мисля , че беше! :blink:
познанията ми не са големи но ги имам, от края на есента чета и търся всичко на Markus Шмике, янтри мантри и т.н.
аа за раху хмм има какво да се учи с него доста .. пушиш ли ? Имаш ли пороци и как си с материалното и духовното :)
аз от 1 година усилено го трансформирам почитаемия Lord Varahadevaya

пуша , имам пороци ;D , балансирам , нямам проблеми с духовното и материалното.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #6698 -: Юни 06, 2010, 01:27:48 am »
Благодаря ти, Инти! Не исках да те засегна. Индиректно апелирах за по-голяма масовост де, но и ти си ми достатъчна.
Та "Източни пиеси" ще ти хареса много, наблюдавай много добре играта на Николинка, да видиш каква прекрасна актриса е. По време на засенамане на филма още не беше завършлина НАТФИЗ. И изобщо главният герой е самият себе си , умира малко преди края на снимките от свръхдоза. "Дрега" - един друг участник във филма, също играе себе си и също почина преди Нова година.

Колега, аз съм със Слънце в Близнаци. По принцип, поне създавам впечатление, че съм компетентна по доста теми. Ама като не ми е кеф, как да я подхванем тази точно сега? Много дълбока ми идва, за този късен /ранен/ час. Дай някоя друга, по лека... ;) ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #6699 -: Юни 06, 2010, 01:31:52 am »
Оксана е една от най-популярни руски актриси, Елена е топ звезда в Испания, а Николина е най-младата изгряваща звезда в България. Дебют в киното във филма "Източни пиеси". Нея я познавам лично.

от къде да го сваля!? :blink: