Много готино филмче дават по Нова ТВ.
Цитат на: proserpine в Юни 05, 2010, 08:39:59 pmаз едно със Аз говоря за натален, за транзити е ясно- там където има проблем винаги дълбоко зад него стои Сатурн. Мноооого тягостна планета мамка му.. и при мен минава в 10ти в момента и аз така като теб.. както казваше дядо ми - БААХТИСАХ A какво ще кажете за транзита на Сатурн в първи дом ?До колкото знам е твърде тежък транзит - отпадналост, липса на жизнена енергия и творчески идеи и т.н.
аз едно със Аз говоря за натален, за транзити е ясно- там където има проблем винаги дълбоко зад него стои Сатурн. Мноооого тягостна планета мамка му.. и при мен минава в 10ти в момента и аз така като теб.. както казваше дядо ми - БААХТИСАХ
Наталния ми Сатурн е в 1 дом и Сатурновото завръщане се случи в 1 дом не е на върха но си е 1 дом най тежкия период в живота ми а сега е във 2 и се готви да мине през повечето ми лични Планети .Ако щете вярвайте има момети в които като заспивам си мечтая да заспя като спящата красавица ......
So sad :unsure: като се имам на предвид че и при мен след няколко година е там
So sad :unsure: като се имам на предвид че и при мен след няколко година е там..
Моите любими актриси са Оксана Акиншина, Николина Янчева и Елена Аная...
Цитат на: Марая в Юни 06, 2010, 12:53:14 am[priemi , qe tova mu e rabotata приемам го :blink:
[priemi , qe tova mu e rabotata
Оксана е една от най-популярни руски актриси, Елена е топ звезда в Испания, а Николина е най-младата изгряваща звезда в България. Дебют в киното във филма "Източни пиеси". Нея я познавам лично.
Марая, аз оттогава още чакам да ме възнагради. Търпение му е майката.
Май се превръщам в един Мариус Куркински в този сайт - монолози вече водя...
долу-горе сам му хванал цаката като се има в предвид че около 1/4 от живота ми e минала през Сатyрн Даша и така ще бъде до 2024, но имам още доста да го уча
Благодаря ти, Инти! Не исках да те засегна. Индиректно апелирах за по-голяма масовост де, но и ти си ми достатъчна.Та "Източни пиеси" ще ти хареса много, наблюдавай много добре играта на Николинка, да видиш каква прекрасна актриса е. По време на засенамане на филма още не беше завършлина НАТФИЗ. И изобщо главният герой е самият себе си , умира малко преди края на снимките от свръхдоза. "Дрега" - един друг участник във филма, също играе себе си и също почина преди Нова година.
Днес си отиде поредната жена от живота ми...Зодия лъв...
ЦитатАй стига бе, и двамата актьори са умряли Точно така. Но и двамата са аматьори. Професионални актьори има само двама във филма. Ето затова е толкова автентичен. И не стига, че играят превъзходно въпросните аматьори, но и играят себе си в живота.Христи Христов - Ицо (главният герой) е в действителност бил гадже на Николина в живота. Николина ми е казвала, че той й е голямата любов.А "Дрега" е ъндърграунд тип от София, който яко се друса, но има банда, която изпълнява поръчки на политиците.Гледай филма и ще разбереш И понеже Ицо умрира малко преди края на снимките, краят ще ти се види малко отсечен, просто главният герой физически липсва.Иначе съм си Теле
Ай стига бе, и двамата актьори са умряли
Цитат на: Марая в Юни 06, 2010, 01:12:45 amЦитат на: kris в Юни 06, 2010, 01:09:35 amдолу-горе сам му хванал цаката като се има в предвид че около 1/4 от живота ми e минала през Сатyрн Даша и така ще бъде до 2024, но имам още доста да го учахм , познания по Джойтиш? :unsure:аз съм в раху даша до 2022 мисля , че беше! :blink:познанията ми не са големи но ги имам, от края на есента чета и търся всичко на Markus Шмике, янтри мантри и т.н. аа за раху хмм има какво да се учи с него доста .. пушиш ли ? Имаш ли пороци и как си с материалното и духовното аз от 1 година усилено го трансформирам почитаемия Lord Varahadevaya
Цитат на: kris в Юни 06, 2010, 01:09:35 amдолу-горе сам му хванал цаката като се има в предвид че около 1/4 от живота ми e минала през Сатyрн Даша и така ще бъде до 2024, но имам още доста да го учахм , познания по Джойтиш? :unsure:аз съм в раху даша до 2022 мисля , че беше! :blink: