Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 845564 Прегледи
*

tanina80

Re:Говорилня 2
« Отговор #7020 -: Юни 12, 2010, 05:53:40 pm »
Не изобщо не съм сама,просто съм самотна,това са 2 различни неща ;)
С мъжа ми се отдалечаваме все повече и повече един от друг,за съжаление ;)
Но той си е виновен,надали ще го разбере.

;D всички те затрупване с отговори за това изказване, но и аз да кажа. Това дето го пише "той си е виновен, надали ще го разбере" не е хубаво. Трябва да си споделите нещо ... ти на него, той на теб... кой защо и какво прави дето на другия нещо не му харесва ... и малко по-малко да се доближите един до друг. Много лесно се отказваш. Само да кажа, че и аз до се чувствах като теб почти, но от тук от там ... успяхме да си поговорим с моя и така.
Чак сега прочетох и че ти гледаш детето, той уморен от работа .... напълно нормално е да се чувстваш така. Този период ще отмине, имай търпение.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #7021 -: Юни 12, 2010, 05:55:10 pm »
И двамата сме психически и физически уморени.Той от работа,аз от гледане на детето.
И Крис,то да бъде само кръшкане хубаво,но при мен нещата са много по-дълбоки и стане ли кръшкането ще е завинаги,няма да има връщане назад :-\

Милки, незнам дали при теб ще стане точно така, но и аз имах периоди на отчуждение от приятеля ми(от 4 години съм с него), което хич не е хубаво защото още даже не сме женени....и такива проблеми, но по отминаха нещата...всичко е циклично и понякога трябва да има такива периоди, за да могат хората да си починат един от друг и да се заредят отново...или да покажат ако някъде наистина има проблем....
този период е доста влудяващ, защото човек не може да познае себе си.... :(
« Последна редакция: Юни 12, 2010, 06:00:36 pm от vanilla »

*

holanda

« Отговор #7022 -: Юни 12, 2010, 05:55:57 pm »

и това може кате те гледам да прерастне в ранна фаза на кръшкане.

в нейния случаи това може да я освежи..т.е интрига с някакъв мъж,не е задължително да спи с него.Сестра ми е от 10 години с нейния съпруг и наскоро изпадна в същото положение.Голяма депресия,сухи нощи,странни взаимоотношения с мъжа и...та така в продължение на половин година май.После дори се разделиха временно,без да се развеждат и тя отишла да живее при някаква приятелка.Оттам се запознала с някакъв,които и казал комплиментите,от които имала нужда..поговорила си с разни други жени и наскоро пак се върна при мъжа си.

« Отговор #7023 -: Юни 12, 2010, 05:56:08 pm »
Напротив има, но като че ли не са във форума в момента.

Във форума са  ;), но не съм подходяща за подобни разговори а и не съм около Скобелев. :-\
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #7024 -: Юни 12, 2010, 06:02:03 pm »
Дивна, ти къде си?  :blink:

*

Divna

« Отговор #7025 -: Юни 12, 2010, 06:03:57 pm »

Жълтолилава, къде е местоположението ти?
Холандия...можеш ли да отскочиш  ;) :(

Ако си ходя до БГ може да направя прикачването в Амстердам  ;).
Чувствай се и ти добре дошла при мен? Ще отскочиш ли  ;D?

*

Divna

« Отговор #7026 -: Юни 12, 2010, 06:04:44 pm »

Канада

*

holanda

« Отговор #7027 -: Юни 12, 2010, 06:05:00 pm »

и така до другия път.. айде няма да коментирам
какъв друг път,за какво говориш..

понякога жените имат нужда от нежност,тя служи за опора и се явява лепилото в семейния живот.Аз и до ден днешен не харесвам мъжа и,но си го е избрала такъв смотлiо и това е.Докато са били скарани-човека ,с когото се е запознала и е вдъхнал просто вяра в себе си...нещо,което мъжа и отдавна бил спрял да вижда в нея.

защо не го приемаш това... :-\

*

holanda

« Отговор #7028 -: Юни 12, 2010, 06:08:56 pm »
Ако си ходя до БГ може да направя прикачването в Амстердам  ;).
Чувствай се и ти добре дошла при мен? Ще отскочиш ли  ;D?
ми зависи,кога ще е това прикачване,аз ще се връщам към Август или края на Юли.

иначе бащата на една тукашна моя приятелка е kанадец и скоро мисли да си ходи,та кой знае,може аз да те посетя.. ;D

*

tool

« Отговор #7029 -: Юни 12, 2010, 06:09:16 pm »

мъжът изневерява физически /въпреки, това за него има една единствена жена -закон/
жената изневерява, но при нея е емоционалната изневяра, която по много показателен начин показва вътрешният свят и на двамата..

абе не е баш така .. има жени, които изневеряват само физически  .. и нямат нужда от емоции .. както и мъже, които непрекъснато флиртуват с чужди жени, без да имат необходимост от секс с тях - разни хора, разни идеали ..  ;)  

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #7030 -: Юни 12, 2010, 06:10:13 pm »

Канада

:lol: :lol: :lol:
какво правиш там.... :-[
хубаво ли е...ходила ли си в тези красивите резервати....? :lol: :lol:
аз по едно време се интересувах какви документи са нужни, за да се замине за там....ех

*

tool

« Отговор #7031 -: Юни 12, 2010, 06:14:42 pm »

става въпрос за стабилни връзки.. и същността на изневярата в тях от страна на всеки от половете

ти някакво статистическо проучване ли си направил, че се изказваш толкова категорично ..  :mellow:

*

tanina80

« Отговор #7032 -: Юни 12, 2010, 06:17:46 pm »
Ъъъъъ този крис май не е женен, нито си има дългогодишна приятелка, или просто се опитва да отрече нещо, което си е действителност.
Няма идеални хора или взаимоотношения и при повечето хора се получава така. Особено с малко дете, жената по цял да е само с детето и уморен мъж, който като се прибере от работа иска да остане сам и да си почива.

*

tool

« Отговор #7033 -: Юни 12, 2010, 06:18:40 pm »
.............лична моя

нема нужда да ми се подмазваш ..  ;)

// а, извинете .. това се отнасяло за преценката ти .. не за мен ,.  :-[  ;D  тряя си озаптя малко меркурия в овен ..  :-X

Цитат
КАТЕГОРИЧНА преценка през наблюдения дълги години

и на какво основание твоята преценка е по-категорична от моята ?!  :P

« Отговор #7034 -: Юни 12, 2010, 06:19:18 pm »
.............лична моя  КАТЕГОРИЧНА преценка през наблюдения дълги години

Ти не беше ли 20 годишен? За какви дълги години говорим?!
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #7035 -: Юни 12, 2010, 06:20:20 pm »
И в Говорилнята пак "си говорим за секс"

*

holanda

« Отговор #7036 -: Юни 12, 2010, 06:20:55 pm »
.............лична моя  КАТЕГОРИЧНА преценка през наблюдения дълги години
и какво,ако се омъжа за теб и ти ми се правиш на интересен,няма да мога да си говоря за състоянието ми с други мъже ли? ;D :-\

*

Divna

« Отговор #7037 -: Юни 12, 2010, 06:24:42 pm »

Канада

:lol: :lol: :lol:
какво правиш там.... :-[
хубаво ли е...ходила ли си в тези красивите резервати....? :lol: :lol:
аз по едно време се интересувах какви документи са нужни, за да се замине за там....ех

Ами тук живея.
Ако имаш предвид индианските резервати - да, ходила съм. Познавам и чистокръвни индианци.
За да дойдеш тук трябва да преминеш през една селекция и ако канадците те одобрят си добре дошла в страната им.

*

holanda

« Отговор #7038 -: Юни 12, 2010, 06:26:40 pm »
а Миlkyway сигурно вече съжалява за това,че е писала в Говорилнята за моментното си състояние... ;) ;)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #7039 -: Юни 12, 2010, 06:30:34 pm »
Напротив има, но като че ли не са във форума в момента.

Във форума са  ;), но не съм подходяща за подобни разговори а и не съм около Скобелев. :-\
Аз нямаше да водя подобни разговори като този тук във форума :blink:
Щяха да са всякакви но не и този :blink: