ми явно залагат на факта, че всяка жена си има тайни обожатели и авантюри и гледат да изнудват за това.
Ай някой да ми каже от кой транзит ти разбиват колата, м?
Знам ли кой психопат е, особено щом звъни в един през нощта. Виж, така се бях шашардисала, че не се сетих че може да е от ония, телефонните измамници. Накрая като му затворих и се освестих помислих, че някой дъртак просто си е търсил компания за ч**ия. Но не бях предположила, че това е новият похват на телефонните измамници.
ми явно залагат на факта, че всяка жена си има тайни обожатели и авантюри и гледат да изнудват за това. обаче говедата не са познали - ма аз като си нямам никого кви имена да изкопчат от мен като идея си нямам от имена и затуй си ги тровя порядъчно :85: :85: :85:
Цитат на: Вещичка в Януари 20, 2010, 09:04:29 amми явно залагат на факта, че всяка жена си има тайни обожатели и авантюри и гледат да изнудват за това. обаче говедата не са познали - ма аз като си нямам никого кви имена да изкопчат от мен като идея си нямам от имена и затуй си ги тровя порядъчно :85: :85: :85:Кви имена? Аз мисля, че те искат да изтъргуват въпросните "компрометиращи" снимки. Ти не знаеш къде и кого са те "снимали" (уж де!). Предполагат, че ако си гузна (примерно ако си имаш тайна авантюра) и може да се шашнеш и да тръгнеш да си вземаш снимките обратно....и тогава онези ще ти поискат пари за това, че са ти ги върнали. :97: Според мен стрелят насляпо.
Цитат на: Diyana в Януари 20, 2010, 09:16:35 amАй някой да ми каже от кой транзит ти разбиват колата, м?Тъй, рекапитулация до тук - сутринта си заварих колата разбита, следобед паднах по най-баналния възможен начин в коридора на банята - надран и насинен лакът, навехната китка, насинен задник и счупен шкаф. Преди малко направих пожар. Толкова много карък накуп не ми се е събирал до момента. Не ми се случват такива работи, бе. В момента по транзити и натален Марс и транзитен са кротки. Натален и транзитен Уран - също. Нооо, транзитно Слънце е днес точно на наталния ми мидпойнт Марс/Уран. Е, те така. Ако не се обадя тая нощ, значи съм взривила апартамента.
Остави се, на мен ми е в края на Лъв, че тр. Марс като мине от там след известно време не се знае и аз какъв пожар ще заформя. По принцип ги обичам тия работи да ги правя, тъй че ще го имам предвид.
Диана, ти си истинско бедствие значи. Внимавай моля те, стой си у дома и не включвай нищо, докато отмине транзита.