Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 845724 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Говорилня 2
« Отговор #80 -: Януари 20, 2010, 08:46:55 am »
Знам ли кой психопат е, особено щом звъни в един през нощта. Виж, така се бях шашардисала, че не се сетих че може да е от ония, телефонните измамници. Накрая като му затворих и се освестих помислих, че някой дъртак просто си е търсил компания за ч**ия. Но не бях предположила, че това е новият похват на телефонните измамници.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #81 -: Януари 20, 2010, 09:04:29 am »
ми явно залагат на факта, че всяка жена си има тайни обожатели и авантюри и гледат да изнудват за това. обаче говедата не са познали - ма аз като си нямам никого кви имена да изкопчат от мен като идея си нямам от имена и затуй си ги тровя порядъчно  :85: :85: :85:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #82 -: Януари 20, 2010, 09:07:32 am »
 :85: :85: :85: - бъзиктарка - само така -хахаха

*

Diyana

• 2705
« Отговор #83 -: Януари 20, 2010, 09:16:35 am »
Ай някой да ми каже от кой транзит ти разбиват колата, м?
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Lillie

• 30532
« Отговор #84 -: Януари 20, 2010, 09:24:00 am »
ми явно залагат на факта, че всяка жена си има тайни обожатели и авантюри и гледат да изнудват за това.

То и аз нямам, но малко ли воайори има!? Особено напоследък с новото строителство, дето строят кооперации една до друга като кутийки. Вече не мога да изляза спокойно да простирам по пижама на терасата, отсреща точно пред блока издигнаха офис сграда на няколко етажа и все някой зяпа.  :(
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #85 -: Януари 20, 2010, 10:13:50 am »
божкеее Лили, като те прочетох и се сетих за един случай. преди около 4 години лятото, връщам се от работа към 17 часа и цял ден жега, плувал си в собствен сос и така. тъкмо бях изпрала пердето на кухнята, която е точно с/у входната врата и вратата е винаги разчепена. нивото на нашият етаж е точно на нивото на покрива на отсрещната къща. та прибирам се аз и ми е такава жега, че още от вратата се разхвърлям по бельо и нахълтвам в кухнята да пия вода. тъкмо надигам чашата и се втрещявам - на отсрещния покрив 10ина циганина препокриват керемидите  ;D ;D ;D  и всички зяпнали та чак ще изпопадат от покрива  :57: :57: :57:   малииииииииииии то луда работа, ма ко ли ми пука я - изплезих им се и отидох да се къпя  ;D ;D ;D ;D ;D

та това с новото строителство и то е същото, ма си е много гадно щото и в собственият си дом трябва да живееш като затворник  :-X

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #86 -: Януари 20, 2010, 12:29:32 pm »

Аспекти към Меркурий, към управителя на 3 дом и към планети в 3 дом,ако има такива.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #87 -: Януари 20, 2010, 12:37:18 pm »
при обири и кражби при мен освен мерка ,винаги е имало и аспекти на нептун и сатурн.
2003г.ми направиха стахотен обир в къщи и бяха замесени и нептун и сатурн и венера.
за кола трябва да се гледа и аспект на марс.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #88 -: Януари 20, 2010, 01:23:06 pm »
http://world.actualno.com/news_280640.html

"Мощното земетресение в Хаити, отнело живота на най-малко 75 хиляди човека, е „резултат от изпитания, които американските военноморски сили са провели с някакво учебно земетресение", заяви президентът на Венецуела Уго Чавес. Той директно обвини Съединените щати, че са сринали Хаити "със своите изпитания, чиято крайна цел е разрушаването на Иран с помощта на серия земетресения, които трябва да свалят ислямския режим".

Ей това направо ме уби.  :'( Върви доказвай,че нямаш сестра.  :lol:
« Последна редакция: Януари 20, 2010, 01:30:24 pm от Скарлет »

*

Nebesna

« Отговор #89 -: Януари 20, 2010, 01:36:28 pm »
Знам ли кой психопат е, особено щом звъни в един през нощта. Виж, така се бях шашардисала, че не се сетих че може да е от ония, телефонните измамници. Накрая като му затворих и се освестих помислих, че някой дъртак просто си е търсил компания за ч**ия. Но не бях предположила, че това е новият похват на телефонните измамници.  ;D

Аз пък се чудя откъде имат тия телефонните номера на хората - това е лична информация.

*

Nebesna

« Отговор #90 -: Януари 20, 2010, 01:39:43 pm »
ми явно залагат на факта, че всяка жена си има тайни обожатели и авантюри и гледат да изнудват за това. обаче говедата не са познали - ма аз като си нямам никого кви имена да изкопчат от мен като идея си нямам от имена и затуй си ги тровя порядъчно  :85: :85: :85:

Кви имена? Аз мисля, че те искат да изтъргуват въпросните "компрометиращи" снимки. Ти не знаеш къде и кого са те "снимали" (уж де!). Предполагат, че ако си гузна (примерно ако си имаш тайна авантюра) и може да се шашнеш и да тръгнеш да си вземаш снимките обратно....и тогава онези ще ти поискат пари за това, че са ти ги върнали. :97: Според мен стрелят насляпо.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #91 -: Януари 20, 2010, 02:40:10 pm »

Кви имена? Аз мисля, че те искат да изтъргуват въпросните "компрометиращи" снимки. Ти не знаеш къде и кого са те "снимали" (уж де!). Предполагат, че ако си гузна (примерно ако си имаш тайна авантюра) и може да се шашнеш и да тръгнеш да си вземаш снимките обратно....и тогава онези ще ти поискат пари за това, че са ти ги върнали. :97: Според мен стрелят насляпо.

анджък де - това имах в предвид и аз  ;)  стрелят на сляпо и която върже, върже - все файда  ;D ;D ;D

*

Diyana

• 2705
« Отговор #92 -: Януари 20, 2010, 04:37:04 pm »

Тъй, рекапитулация до тук - сутринта си заварих колата разбита, следобед паднах по най-баналния възможен начин в коридора на банята - надран и насинен лакът, навехната китка, насинен задник и счупен шкаф. Преди малко направих пожар. Толкова много карък накуп не ми се е събирал до момента. Не ми се случват такива работи, бе. В момента по транзити и натален Марс и транзитен са кротки. Натален и транзитен Уран - също. Нооо, транзитно Слънце е днес точно на наталния ми мидпойнт Марс/Уран. Е, те така. Ако не се обадя тая нощ, значи съм взривила апартамента.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #93 -: Януари 20, 2010, 05:00:59 pm »
Диана, ти си истинско бедствие значи.  :P Внимавай моля те, стой си у дома и не включвай нищо, докато отмине транзита.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #94 -: Януари 20, 2010, 05:01:26 pm »

Тъй, рекапитулация до тук - сутринта си заварих колата разбита, следобед паднах по най-баналния възможен начин в коридора на банята - надран и насинен лакът, навехната китка, насинен задник и счупен шкаф. Преди малко направих пожар. Толкова много карък накуп не ми се е събирал до момента. Не ми се случват такива работи, бе. В момента по транзити и натален Марс и транзитен са кротки. Натален и транзитен Уран - също. Нооо, транзитно Слънце е днес точно на наталния ми мидпойнт Марс/Уран. Е, те така. Ако не се обадя тая нощ, значи съм взривила апартамента.

Виж ти....! Опасен мидпойнт! Чеки да си го намеря моя.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #95 -: Януари 20, 2010, 05:09:47 pm »
Остави се, на мен ми е в края на Лъв, че тр. Марс като мине от там след известно време не се знае и аз какъв пожар ще заформя.  ;D По принцип ги обичам тия работи да ги правя, тъй че ще го имам предвид.  ;)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #96 -: Януари 20, 2010, 05:15:58 pm »
Остави се, на мен ми е в края на Лъв, че тр. Марс като мине от там след известно време не се знае и аз какъв пожар ще заформя.  ;D По принцип ги обичам тия работи да ги правя, тъй че ще го имам предвид.  ;)

хахахаааааа и на мен ми е в лъв на 14,44*  :o  а далечната точка на този мидпойнт Марс/Уран е в съвпад с Ероса ми  :57:  малииииииииииииииии.....

*

Nebesna

« Отговор #97 -: Януари 20, 2010, 05:44:16 pm »
Ей ся видях, че на мен мидпойнта Марс-Уран ми се пада на 1гр. от МЦ. Ще се затрия преди да се издигна в обществото. Ще ме признаят посмъртно.  :41:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #98 -: Януари 20, 2010, 06:59:29 pm »
Диана, ти си истинско бедствие значи.  :P Внимавай моля те, стой си у дома и не включвай нищо, докато отмине транзита.  ;D

И така не става - лежа си на дивана, гризам ябълка, завита до уши, щото всички прозорци са широко отворени да се изпуши... Та, в тоя сравнително спокоен момент се усещам, че си дъвча блажено обеззъбена - към горния списък прибавям счупена коронка  :o. Добре, че не я глътнах поне.

« Отговор #99 -: Януари 20, 2010, 07:05:17 pm »
А пък аз днес установих, че заключването на задната врата на колата ми се е счупило и тя си стои отключена  постоянно :unsure: Ся пак трябва да ходя по майстори  :'(
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.