ОК, разбрах. Тук не се приемат нови потребители. Или ако се приемат се взимат на мезе...
А как реши, че тук е пълно с професионални астролози, които да те консултират по начина, който си представяш. Или защо предполагаш, че останалите любители, са с морално-етични принципи, които биха им позволили да те "наконсултират" криво-ляво, според нивото на знанията си и то при положение, че заявяваш, че "проблемът е сериозен" и друг изход няма.
Чак толкова безотговорни едва ли сме. Така ли изглеждаме?
Едно е да си споделяме кой какво прочел и къде му транзитира Х.. нещо си там, друго е това, което искаш толкова напрегнато. Дори да се осмели някой да ти погледне картата, ти си натоварила мнението му с толкова големи очаквания, че е абсолютно безотговорно да ти се отговаря сериозно. Нали не очакваш да те оперират по интернет.
Аз мога да ти дам телефон на астроложка, дето й вярвам, ама доколкото я познавам, тя така ще те напопържа, че после ще ме съдиш за умишлено вредителство. Не знам дали ме разбираш - ако ти трябва астропсихолог - моята не е за тебе. Няма да те държи за ръка и да те гали по косите. Ако искаш да знаеш дали догодина една работа дето я искаш, ша стане - ша ти каже. Ей за това е важно като си търсиш доктор, да не чукаш в АГ-кабинет за преглед на сливиците. И с астролозите така.
Не се цупи на тукашните потребители, ми е думата, ами речи кротко какъв човек търсиш и някой може да ти помогне с име, с телефони. А и АН не вярвам да те подведе също, ако въобще е успяла да прочете писмото ти. И като пък све толкоз езотерични, да не забравяме, че който когато ни трябва, тогава се явява на пътя ни. Астрологът ти ще те намери, когато ти е нужен и ти си готова за него.
А междувруменно, вероятно сега са ти нужни точно такива жестокосърдечни слова като моите.