Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 849739 Прегледи
*

abroad

Re:Говорилня 2
« Отговор #120 -: Януари 21, 2010, 02:57:30 pm »
Някой ще ми отговори ли на въпроса, който пуснах снощи тук: http://astrosite.org/sendmail/form.htm

Жалко е, че наистина се нуждая от малко помощ, а никой не желая да помогне...

:41:
Доколкото знам тук отговаря лично и само АН.
Нали не очакваш, че само ти й пишеш и тя стои на нисък старт, натиска един бутон и готово...
Светът по-често не се върти около нас ;D ;D ;D
А и в крайна сметка не е казано, че точно от там трябва да търсиш отговор, астрологични сайтове дал Господ, така че можеш да се възползваш да потърсиш други

*

Hanna

« Отговор #121 -: Януари 21, 2010, 03:16:37 pm »
ОК, разбрах. Тук не се приемат нови потребители. Или ако се приемат се взимат на мезе...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #122 -: Януари 21, 2010, 03:20:15 pm »
ОК, разбрах. Тук не се приемат нови потребители. Или ако се приемат се взимат на мезе...

не е така! просто ти искаш всичко на часа ,предлагаш пари с/у хороскоп ,а и вероятно искаш потвърждение от няколко места. :blink:
подхода е ного важен в урановата среда...., а тази тук е именно такава. ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #123 -: Януари 21, 2010, 03:21:41 pm »

Хана, точно тук се приемат най-добре новите потребители. А abroad  е права. Не може някой да отговори тутакси на въпроса ти. А и доколкото прочетох имаш нужда от помощ,а помощ не се получава само като ти отговорят на въпрос. Когато не си добре ходиш на преглед при лекар,нали? Не му пишеш на имейла или да те лекува отдалеч. Ако е толкова спешно положението потърси друг астролог. Съжалявам,че се намесих,но мисля че грешиш.  ;)

*

Hanna

« Отговор #124 -: Януари 21, 2010, 03:28:52 pm »
Марая, не искам всичко на часа. Просто не знам дали да се надявам, че ще получа отговор!? Не получавам никакъв отговор от никъде, а в момента имам чувството, че минавам през Ад-а. За парите, съжалявам, ако съм засегнала някого, но в днешно време всеки труд се заплаща, затова съм го написала.
Знам, че не постъпих много тактично тук, но астро консултацията ми е последната надежда...

Скарлет, знам, че не може тук-сега-веднага. Но да се надявам ли изобщо, че някой ще ми отговори? Доста хора имат имейли просто ей така, защото е модерно и почти никога не го използват. Да, имам нужда от помощ. Според мен решението на проблема започва именно оттам като ти отговорят на въпроса.
« Последна редакция: Януари 21, 2010, 03:39:55 pm от Hanna »

*

Asol

• 4140
« Отговор #125 -: Януари 21, 2010, 03:32:40 pm »
abroad, полека с косите  :19:, доколкото си спомням имаш хубава дълга коса с пшеничен цвят  :-\

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #126 -: Януари 21, 2010, 03:37:45 pm »
abroad, полека с косите  :19:, доколкото си спомням имаш хубава дълга коса с пшеничен цвят  :-\

Asol, не си права,браточка!!!   Може ли да качиш тъз вкусотия тук? Имам слабо сърце и Урана ми хем е в градус на хипертонията,хем е в Лъв-управлява сърцето.  :19: :93:

« Отговор #127 -: Януари 21, 2010, 04:50:31 pm »

Направо акълът ми не побира как можеш да ги помниш всичките тези цифри и определения за минорните аспекти.
[/quote]

Мила, хич не си правя труда да помня, честно казано, просто съм си ги вкарала в зет8 - като конфигурации и аспекти и веднага цъквам и гледам - кое какво е. В случая 108 е квинтил и половина - 72+36, но и тридецил 108=3/10...А биквинтил 144гр. - просто съм копирала текста, без да уточнявам.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #128 -: Януари 21, 2010, 05:31:06 pm »

А как реши, че тук е пълно с професионални астролози, които да те консултират по начина, който си представяш. Или защо предполагаш, че останалите любители, са с морално-етични принципи, които биха им позволили да те "наконсултират" криво-ляво, според нивото на знанията си и то при положение, че заявяваш, че "проблемът е сериозен" и друг изход няма.
Чак толкова безотговорни едва ли сме. Така ли изглеждаме?
Едно е да си споделяме кой какво прочел и къде му транзитира Х.. нещо си там, друго е това, което искаш толкова напрегнато. Дори да се осмели някой да ти погледне картата, ти си натоварила мнението му с толкова големи очаквания, че е абсолютно безотговорно да ти се отговаря сериозно. Нали не очакваш да те оперират по интернет.
Аз мога да ти дам телефон на астроложка, дето й вярвам, ама доколкото я познавам, тя така ще те напопържа, че после ще ме съдиш за умишлено вредителство. Не знам дали ме разбираш - ако ти трябва астропсихолог - моята не е за тебе. Няма да те държи за ръка и да те гали по косите. Ако искаш да знаеш дали догодина една работа дето я искаш, ша стане - ша ти каже. Ей за това е важно като си търсиш доктор, да не чукаш в АГ-кабинет за преглед на сливиците. И с астролозите така.
Не се цупи на тукашните потребители, ми е думата, ами речи кротко какъв човек търсиш и някой може да ти помогне с име, с телефони. А и АН не вярвам да те подведе също, ако въобще е успяла да прочете писмото ти. И като пък све толкоз езотерични, да не забравяме, че който когато ни трябва, тогава се явява на пътя ни. Астрологът ти ще те намери, когато ти е нужен и ти си готова за него.
А междувруменно, вероятно сега са ти нужни точно такива жестокосърдечни слова като моите.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #129 -: Януари 21, 2010, 05:53:25 pm »
Diyana, много хубав подпис имаш. Скоро ли си го сложила или аз сега го виждам?

*

abroad

« Отговор #130 -: Януари 21, 2010, 06:10:00 pm »

Имам и още е буйна /на снимката бях с изправена коса, иначе е къдрава ;)/, з атова от време на време си я скубя ;D
Благодаря за почерпката :88:

« Отговор #131 -: Януари 21, 2010, 07:00:05 pm »
Оооо, колко интересно.  :unsure: :unsure: :unsure: От доста време я гледам конфигурацията и й се чудя. На върха на пентакъла е Нептун У8-ми натален.

Мерси, Кая!  :blink:

Аурора, това не са ли 2 биквинтила свързани с квинтил /за пентаграмите или хексаграмите се гледат тригони/, а тези фигури не са тригони. Освен в случая да са 108гр.аспекти - Звездата на Давид

Това са два йода. Даже два йода и половина  ;D
Планетите във фигурата са свързани с книнкункси и един тригон.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Uran

• 6041
« Отговор #132 -: Януари 21, 2010, 07:06:52 pm »
Дейзи, и аз се чудя как ги помниш минорните аспекти и градусите на разните му звезди? ;) :blink: :blink: ;D

*

Hanna

« Отговор #133 -: Януари 21, 2010, 10:42:18 pm »
Няма повече да Ви "тормозя" с моите въпроси. То се видя, че сте достатъчно самовлюбени в знанията си. Пожелавам си като стана добра някой ден в астрологията никога да не ставам като Вас. И вместо да се "ровя" в звездната карта на ББ или на който и да е известен човек да помагам на хората до мен - обикновените. Тези, които наистина се нуждаят от съвет. Другите си имат лични астролози, до които се допитват непрекъснато.

Diyana, не желая да ми даваш координати за връзка с астроложката, която познаваш. По това, което пишеш си личи колко е професионалист, след като няма необходимите обноски  и не знае как да общува с хората. Преди всичко всеки човек би трябвало е да е Човек, с главно Ч, но за съжаление много, много рядко се среща днес. Бих добавила и психолог.
Аз достатъчно ясно бях написала в предишната тема "Говорилня", че търся да ми бъдат препоръчани координати на професионални астролози, но така и не получих отговор.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #134 -: Януари 21, 2010, 10:56:21 pm »
Астролози и психолози има под път и над път, но малко са истински добрите. Аз лично вече не бих се ангажирала да препоръчвам някой, защото по този начин друг колега може да се почувства пренебрегнат или ощетен. Има и друг момент, при който препоръчваш някой астролог, за който имаш изградено мнение, че е добър, впоследствие обаче потърсилият го с твои препоръки решава, че не е чак толкова добър и намира друг "по-добър", та накрая ти излизаш виновен...  :blink:

Виж - не се обръщам лично към теб - ако някой има желание безплатно да ми преведе поетите от мен 10, 15, 20... страници текст, пълен с икономическа/юридическа терминология, и да го издаде изпипан перфектно и редактиран утре сутрин, бих поела насрещен ангажимент да му разгледам хороскопа, синастрията, да му врътна няколко прогнози и т.н., каквото си поиска... Но, малко са такива доброволци. Надявам се някои да не го приемат като подигравка, но това е животът, някои трябва да си изкарваме хляба, тока, парното и прочие с труд...  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #135 -: Януари 21, 2010, 10:59:21 pm »
Тук всички са лоши, особено аз...права си :lol:
За да достигнем до някакъв баланс, предлагам ти да си постнеш картата и да кажеш какво точно те интересува и/или тормози, става ли :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #136 -: Януари 21, 2010, 10:59:29 pm »
Няма повече да Ви "тормозя" с моите въпроси. То се видя, че сте достатъчно самовлюбени в знанията си. Пожелавам си като стана добра някой ден в астрологията никога да не ставам като Вас. И вместо да се "ровя" в звездната карта на ББ или на който и да е известен човек да помагам на хората до мен - обикновените. Тези, които наистина се нуждаят от съвет. Другите си имат лични астролози, до които се допитват непрекъснато.

Diyana, не желая да ми даваш координати за връзка с астроложката, която познаваш. По това, което пишеш си личи колко е професионалист, след като няма необходимите обноски  и не знае как да общува с хората. Преди всичко всеки човек би трябвало е да е Човек, с главно Ч, но за съжаление много, много рядко се среща днес. Бих добавила и психолог.
Аз достатъчно ясно бях написала в предишната тема "Говорилня", че търся да ми бъдат препоръчани координати на професионални астролози, но така и не получих отговор.

хана , ти си и нахална. аз ллично ти изпатих и телефона си и ти казах звънни ми. не мога де ти дам тел. на астролог без да съм говорила с теб ,защото това е моя маниер и стил. ти обаче ми отговори ,че с непознати не контактуваш.......ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, какво още искаш?!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Hanna

« Отговор #137 -: Януари 21, 2010, 11:11:58 pm »
Ами аз откъде да съм сигурна, че това е твоят номер, а не някакъв импулсен. И то с настояване да се обадя в 21:35 ч. вечерта!

*

Марая

• 28287
« Отговор #138 -: Януари 21, 2010, 11:15:45 pm »
Ами аз откъде да съм сигурна, че това е твоят номер, а не някакъв импулсен. И то с настояване да се обадя в 21:35 ч. вечерта!

ако не можеш да направиш разликата :o :o :o :o ,млад човек ,отворен ,здраве му кажи.
аз съм сова ,късно лягам и късно ставам ,асвен в случайте в които не спя! ;D ;D ;D ;D ;D
защо не пробва на следващия ден , защо не се регистрира.
почти всички тук си контактуваме по телефона.....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #139 -: Януари 21, 2010, 11:17:18 pm »
В това отношение бъди спокойна, на Марая съм й звъняла и в 1 през нощта, и в 4 сутринта, без да ми пристигат "импулсни" сметки после... Е, вярно е, че понякога се оливам да говоря по половин - един час.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.