Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 844269 Прегледи
*

Kaya

• 2893
Re:Говорилня 2
« Отговор #380 -: Януари 28, 2010, 01:31:35 pm »
заради типа музика, която предпочиташ ( публикуваш) ;D
често по- динамична, ритмична, новаторска, леко " извън" информационното поле на останалите,
обаче много дълго време си мислех, че имаш венера на ац поради цветовете, аватари и подписи
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #381 -: Януари 28, 2010, 01:53:46 pm »
Това не е ли по-уранско...покрай негов транзит навремето трайно се запалих по различни стилове на електронната музика, още когато тя въобще не беше популярна у нас.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Asol

• 4140
« Отговор #382 -: Януари 28, 2010, 02:09:42 pm »
заради типа музика, която предпочиташ ( публикуваш) ;D
често по- динамична, ритмична, новаторска, леко " извън" информационното поле на останалите,
обаче много дълго време си мислех, че имаш венера на ац поради цветовете, аватари и подписи

Интересно ще бъде да се опитаме да познаем нещо от хороскопа на някой от пишещите тук, по съдържанието на неговите коментари, аватар и подпис примерно. Кая теб те "усещам" плутоново-нептунова   :P

Може донякъде да се разбере нещо за човека отсреща по музиката, която слуша, но не винаги е така.  ;)

*

Kaya

• 2893
« Отговор #383 -: Януари 28, 2010, 02:12:30 pm »
Кая теб те "усещам" плутоново-нептунова   :P

Може донякъде да се разбере нещо за човека отсреща по музиката, която слуша, но не винаги е така.  ;)

хареса ми как го каза : усещане:) а би ли се аргументирала?

мога да кажа на мен кое ми е направило впечатление:  lillie, Vision, Kali  (понякога)  имат подобен на моя вкус естетствено с някои разлики отдавам го на лайтмотивна тема в радикса ;  abroad е много лирична и романтично- емоционална във вкуса си към музиката;  uran  има доста разнороден вкус, но си пада по "старата" школа; това се сещам на 1 мисъл
« Последна редакция: Януари 28, 2010, 02:18:54 pm от Kaya »

*

Asol

• 4140
« Отговор #384 -: Януари 28, 2010, 02:40:26 pm »
Като първо имам "усещането" че имаш доста задълбочен поглед към астрологията, т.е струваш ми се Плутонов тип, "гледаш" по-дълбоко, проницателна си търсиш причини и връзки с помощта на астрологичната символика - имаш усет за астролог, как да се обосновеш и обясниш нещо астрологично най-общо казано. Хванала си и индийската за ушите, която е още едно доказателство в полза на Плутона. Но си и потайна, доста премерена в това което ще кажеш за себе си, изразяваш се завоалирано и индиректно, което малко на нептунов полъх в комбинация с плутонов ми се струва. Слагаш за аватари лица с нежно и деликатно изражение - Нептун.

"Проучванията" ;D не са на база музикални предпочитания или поне не са те основните.  :blink:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #385 -: Януари 28, 2010, 03:23:04 pm »
Asol  :58:

*

Helo

« Отговор #386 -: Януари 28, 2010, 03:26:19 pm »

Слагаш за аватари лица с нежно и деликатно изражение - Нептун.

А като гледаш моя аватар какво разбираш за мен?  :rolleyes:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #387 -: Януари 28, 2010, 04:24:24 pm »
Аз нЕма нужда да питам.  :-[  :-X  На съда е ясно, да влезе убития!  :41: :wink2:

*

Asol

• 4140
« Отговор #388 -: Януари 28, 2010, 05:17:24 pm »
А като гледаш моя аватар какво разбираш за мен?  :rolleyes:
Helo, ти според мен си в процес на търсене ... :P

Аз нЕма нужда да питам.  :-[  :-X  На съда е ясно, да влезе убития!  :41: :wink2:
Романтична душа, обичаща природата и напориста като Овне  :19:

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #389 -: Януари 28, 2010, 06:22:05 pm »
погледни данните - днес преди половин час са били изведнъж 251 човека и то само в говорилнята - не е нормално това!

Много е странно наистина  :unsure:

Модератора наистина да каже какво става,защото е интересно или ние като астролози ще ни оставят да гадаеме тука  ;D

Значи,виждам че момента когато това е станало има астрологично обяснение-Луната е в Близнаци и то точно в тригон с Нептун във Водолей (активира се колективното подсъзнание свързано със силен стремеж за виртуално снабдяване с информация).А Нептун може и да е просто измама,объркване,което е станало много лесно заради тригончето.

Обаче,гледам че Януари бие по рекорди за брой публикации май всички останали месеци преди това (или тези които се виждат).Така че всичко е възможно  :-\

А сега ще чуете един Меркурий в 5ти дом (+Слънце)-влязох отново във форума и всеки кой чул кой не видял се посърнал да види ,че и другарчета взели със себе си :93: :57:

Шегичка разбира се,просто съвпадние.  :P

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #390 -: Януари 28, 2010, 06:51:52 pm »

Ай, нИдей издава семейни тайни. "Като"-то за благозвучие ли е?  ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #391 -: Януари 28, 2010, 06:59:10 pm »

Ай, нИдей издава семейни тайни. "Като"-то за благозвучие ли е?  ;D
:-[ ...за правилно интониране  ;D

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #392 -: Януари 28, 2010, 07:00:10 pm »
Синухе, като ти четох последния коментар ми светна лампичка и се появи логичен въпрос, кое е по-добре, рядко да развяваш Девишкия си Асц. и хората да пишат повече или по-често "отново да се появяваш", та Астросайт да чупи нови рекорди?   :blink:

Синтетичната ти Везна ще намери баланса.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

missKapriz

« Отговор #393 -: Януари 28, 2010, 08:48:38 pm »
http://www.vbox7.com/play:46592fed-Цв.Рангелова при иван и андрей

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #394 -: Януари 28, 2010, 08:50:56 pm »
Синтетичната ти Везна ще намери баланса.

Натоварена е с много тежка мисия значи  :P

*

abroad

« Отговор #395 -: Януари 28, 2010, 08:52:00 pm »
Кая теб те "усещам" плутоново-нептунова   :P

Моето "усещане" е и за Уран :blink:, нестандартно-различно, много харесващо ми се :P, лаконично и право в целта (ако можех и астрологично да го обоснова :-[)

abroad е много лирична и романтично- емоционална във вкуса си към музиката; 
"Видяла" си "невидимата" :-[ :-X.
Добре, че е "специално" поставената Венера и Луна, че иначе като стигна до обратната страна на монетата с включени Сатурн и Плутон, етикетът "серт" е определено слабо поставен... :-[

*

Uran

• 6041
« Отговор #396 -: Януари 28, 2010, 09:34:26 pm »
uran  има доста разнороден вкус, но си пада по "старата" школа; това се сещам на 1 мисъл

Вярно е Кая!
Ееее, слушам и актуални, не съм динозавър. ;D ;D ;D ;D ;D

*

Helo

« Отговор #397 -: Януари 28, 2010, 11:30:29 pm »
Отдавна се чудя нещо от изключителна междугалактическа и вселенска важност. Вие като по-напреднали в астрологията може би ще имате идея. Когато един ден се срещнем с извънземни от друга Галактика, които имат своя Слънчева система и различни планети, които определят съдбата им, тогава как ще си парвим карти на съвместимостта с тях, за да определим дали си подхождаме с дадено извънземно?  :unsure: И още един въпрос. Когато отидем в планета в друга Слънчева система сигурно ще ни влияят планетите, които са там, а не тези, които са в тази система. Но това как ли ще повлияе на кармата ни?  :unsure: Как ще се направи релокация?  ;D ;D ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #398 -: Януари 29, 2010, 09:05:52 am »
Тази вечер Земята и Марс ще застанат на една линия със Слънцето, което създава т.нар. противостоене между двете планети, съобщава РИА Новости.
В сряда Марс се приближи на минимално разстояние до нашата планета – 99 млн. км. Тъй като орбитите на двете планети са елиптични и в различни плоскости. Това събитие настъпи два дни преди противостоенето.
Подреждането на трите небесни тела в линия ще се осъществи около 21 часа българско време, като тогава Марс ще може да се наблюдава в съзвездието Рак.
actualno.com
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #399 -: Януари 29, 2010, 09:06:04 am »
Отдавна се чудя нещо от изключителна междугалактическа и вселенска важност. Вие като по-напреднали в астрологията може би ще имате идея. Когато един ден се срещнем с извънземни от друга Галактика, които имат своя Слънчева система и различни планети, които определят съдбата им, тогава как ще си парвим карти на съвместимостта с тях, за да определим дали си подхождаме с дадено извънземно?  :unsure: И още един въпрос. Когато отидем в планета в друга Слънчева система сигурно ще ни влияят планетите, които са там, а не тези, които са в тази система. Но това как ли ще повлияе на кармата ни?  :unsure: Как ще се направи релокация?  ;D ;D ;D

Как ли, Хело? Ами много просто. Извънземните ще ни дадат ключа към това познание , ако дойдат при нас. ;D ;D ;D
А пък, ако сме имали техническият капацитет да стигнем до друга галактика, предполагам, че поне сме имали звездни карти, за да се оринтираме.
Тогава и релокацията няма да е трудна.