Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 843508 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re:Говорилня 2
« Отговор #640 -: Февруари 03, 2010, 10:19:23 pm »
Разказ на моя приятелка, на която и разказвала нейна приятелка.
Работеща в Дубай. Един ден мазен арабин почва да я пита защо такава хубава жена работи, вместо да си седи в къщи и мъж да я гледа, жената разпалено и със слюнки в устата обяснява, че тя е бизнесдама, че да работи е гордост за нея, кариера, тинтири минтири. След 10 минути свършва и пита мазния араб: "Сега разбра ли защо работя?"
"Да", рекъл оня.
"Е какво разбра?", питала нашта бизнесдама и си викала на ум, то пък какво ли ще разбере и тоя мазен залухан араб мюсюлман.
А арабът отвърнал:
- Разбрах, че българските мъже са не само много мързеливи, но и много хитри.

*

crazy_666_999

« Отговор #641 -: Февруари 03, 2010, 10:48:04 pm »
Я да споделя нещо...Днес отивам да се преобличам...и видях че на тялото ми се е образувала една малка звездичка..което ми се струва доста странно :o :o :oА другото странно е че говорих с баща ми и каза че в апартамента в бг едно голямо огледало се счупило на две само :o :o :o  :unsure: :unsure: :unsure:

« Отговор #642 -: Февруари 03, 2010, 10:56:27 pm »
Да ви питам за едни астробелези.

Става въпрос за Овен, стелуим в Овен със Слънце, Луна, Мерк и Юпитер. Тръпчинки на бузите. Хубавичък  :-[ ;D Постоянно прави маркетингови проечвания на мнението на хората. Това прилича ли ви на АС Везни? Предполагам, че овнешкия стелиум се пада в 7-ми. Венерата му е в Телец, а не ми прилича да е с АС Телец. Матов тен.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #643 -: Февруари 03, 2010, 11:10:50 pm »
 здрасти зайо ( много е сладък), прилича ми на силен мерк не на везни ( там по- паркетно щеше да го дава) т.е. дева или по- скоро близнаци и везни и матов не се връзва, но телец и матов се (какъв му е апетита и телесата по венера или по мерк?)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #644 -: Февруари 03, 2010, 11:19:26 pm »
здрасти зайо ( много е сладък), прилича ми на силен мерк не на везни ( там по- паркетно щеше да го дава) т.е. дева или по- скоро близнаци и везни и матов не се връзва, но телец и матов се (какъв му е апетита и телесата по венера или по мерк?)

зайко-байко иде ми да го нагушкам. Тамън за зимата!  ;D

Та, този персонаж, дето питам за него - висок е ок 180, много съразмерен, спортувал преди години /сега сутрин подължава да тича. Марс последен градус на Водолей/ Устата му..по-скоро усмивката е някак под ъгъл. Правилни черти на лицето, добре оформени скули. Кожата е както казах матова, леко отпусната, не младее.

*

Asol

• 4140
« Отговор #645 -: Февруари 03, 2010, 11:24:56 pm »
Аурора, при тоя овнешки Стелиум няма ли нещо по ...огнено визуално. Явно е спортен тип от това което описваш и се връзва със стелиума. А нещо по конкретно - форма на лице, устни, очи,  излъчване. Нали уж чрез асцендента ни виждат другите.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #646 -: Февруари 03, 2010, 11:25:39 pm »
 за да спорти значи марс е някъде по осите  ( обикновено е около МЦ) та на телец замязва, но  пък висок да не се окаже,ч е марс му е на АЦ - там е добре поставен за изследвания, необвързване, спорт, тъмност на кожата и недебелост :-\ обаче мерк добр епоставен в мажорно положение

и ако венерата  му е в 4 - хубав дом ще да има и вкус към всякакви облекла и дреболии
( малко оффт забелязала съм ,че разците имат  невероятен усет за подреждане на дом като цветове и т.н.)
« Последна редакция: Февруари 03, 2010, 11:29:45 pm от Kaya »
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #647 -: Февруари 03, 2010, 11:31:24 pm »
Аурора, при тоя овнешки Стелиум няма ли нещо по ...огнено визуално. Явно е спортен тип от това което описваш и се връзва със стелиума. А нещо по конкретно - форма на лице, устни, очи,  излъчване. Нали уж чрез асцендента ни виждат другите.

Няма вид на енергичен човек. По-скоро на инертен. Даже, когато се разговаря с него оставяш с впечатлението, че е скован. Но иначе доста приказва - Мерка в Овен си казва думата.

Формата на лицето е общо взето правирлни черти, скули, кафеви очи, широки пори на кожата... ;D, Хубав е, но не лустросан. Той е от тези хубави, които не знаят, че са хубави май  :-[

Ох, ако го питам ще взема да го подплаша, пък не става.  ;D Момичет, затварят ми се очите. Айде лека нощ  :wub:

Благодаря за предположенията.  :wub:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #648 -: Февруари 04, 2010, 07:27:35 am »
Да ви питам за едни астробелези.

Става въпрос за Овен, стелуим в Овен със Слънце, Луна, Мерк и Юпитер. Тръпчинки на бузите. Хубавичък  :-[ ;D Постоянно прави маркетингови проечвания на мнението на хората. Това прилича ли ви на АС Везни? Предполагам, че овнешкия стелиум се пада в 7-ми. Венерата му е в Телец, а не ми прилича да е с АС Телец. Матов тен.

С акцент на Везни и Риби дава трапчинки. Аз и единия ми син сме с асц. Везни и сме с трапчинки.  ;)

*

mlm

« Отговор #649 -: Февруари 04, 2010, 07:37:03 am »
Днес отивам да се преобличам...и видях че на тялото ми се е образувала една малка звездичка..

крейзиии
, фотографирай я да видим как изглежда ..  :rolleyes:

« Отговор #650 -: Февруари 04, 2010, 09:36:47 am »
Това можеби е част от позитивната дискриминация.
Не съм сигурна, че тъмнокожите са с по- големи членове. То трябва да има някаква хармония все пак. Ако си 1м и 70 см, трудно може да имаш еректирал пенис 20 см. ;D ;D ;D

народа си го е казал- под голям камък- мъртъв герой :85:

моите наблюдения показват, че точно при дребните, жилави типове размера може да е зашеметяваш, и то не само заради съотношението с тялото, а просто обективно да е зашеметителен  :25: а колкото и да не им се иска да вярват, това има значение..

Добро утро на всички.снощи до късно бях на гости у една приятелка и докато си дондуркаше вече поотрасналата си дъщеричка ,реших  да се похваля в какъв интересен научен форум за астрология посещавам отскоро.Тя обаче ,като хвърли един поглед на написаното в говорилнята тука напоследък, се изцепи:\\\"Ми то тука много неушетани булки, бре!....\\\"
  Вие какво мислите ,че не я разбах нещо.
Аз устоявам, за да общувам Отвъд диханието
Аз представям вливащата енергия на духа
С космическия тон на присъствието
Аз съм воден от силата на смъртта

*

mlm

« Отговор #651 -: Февруари 04, 2010, 09:38:26 am »
току що прочетох, че по индийската астрология съм рак  :41:  как е възможно, не мога да понеса това  :96:

.. ми аз ко да кажа кат съм риби ..    :57:   :85:

Тъкмо с един приятел обсъждаме проблема и му сканирах няколко странички от една книга.. та може да са интересни за някой от вас:

http://gdgdg.hit.bg/1.jpeg
http://gdgdg.hit.bg/2.jpeg
http://gdgdg.hit.bg/3.jpeg

*

Lillie

• 30532
« Отговор #652 -: Февруари 04, 2010, 11:13:36 am »
Лили, верно ли до 15-ти август е рак!!!!!
добре си мислех аз да не чета там, ама.. :33:

Да. Всичко, що попада преди 23,5 градуса на знака, се изместа в предходния.
По сидерал съм със Слънце, Меркурий и Венера в Риби и близнашка Луна. А петодомния огнен стелиум се трансформира във вода и преминава в 6 дом.  

Но не се ядосвай, Вижън, в джйотиша нещата се тълкуват по друг начин, вкл. знаците и домовете. :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #653 -: Февруари 04, 2010, 11:16:41 am »
...реших  да се похваля в какъв интересен научен форум за астрология посещавам отскоро.Тя обаче ,като хвърли един поглед на написаното в говорилнята тука напоследък, се изцепи:\\\"Ми то тука много неушетани булки, бре!....\\\"

Разбрах аз, но ще си премълча тактично!  :72:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #654 -: Февруари 04, 2010, 11:20:51 am »
Тъкмо с един приятел обсъждаме проблема и му сканирах няколко странички от една книга..

Да, тези странички са от "Кармична астрология" на Дороте Кьохлин фон Бизмон... уф, че дълго име.
Използвала е прецесията, но според мен идеята не е разбрана правилно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

mlm

« Отговор #655 -: Февруари 04, 2010, 11:28:59 am »

Използвала е прецесията, но според мен идеята не е разбрана правилно.

Лили, имаш предвид, че не е разумно да се използва айанамша в западната астрология ли, че не те разбрах?!   :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #656 -: Февруари 04, 2010, 11:39:02 am »
Не съм човекът, който ще отсъжда какво и как, това е само мое мнение, след като съм се запознала с ведическата астрология и знам на какъв принцип работи.
Разбира се, има системи, които миксират двете астрологии, каквато например е Krishnamurti Padhdhati, коята използва прецесията и пренася правилата за тълкуване от Джйотиш в сферичния западен хороскоп, построен по Плацидус, като отчита транссатурновите планети и възприетите в западната астрология аспекти, в съчетание в индийските накшатри. И мен ако ме питаш, става голяма каша.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

mlm

« Отговор #657 -: Февруари 04, 2010, 11:45:01 am »
Да, разбрах те. Благодаря!  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #658 -: Февруари 04, 2010, 11:50:28 am »
Мисълта ми беше, че откакто се занимавам и с индийска астрология, намирам някои несъответствия в астрологичните книги... Все пак не се знае откъде е чел, превеждал или преписвал авторът. Например, в книгата "Лунна астрология" на А. Волгин /всепризнат класик/ се разглеждат индийските накшатри, т.е. лунни стоянки, като никъде не се споменава за прецесията. И съответно лунните стоянки след отчитането им по западен маниер, са сгрешени.
Както се знае, от античните астрологични текстове и афоризми до нас са стигнали малцина и често след превода им от един език на друг информацията се изкривява и нишката се губи. Да не говорим за това, че някои важни моменти преднамерено са били шифрирани и завоалирани с цел да не попаднат в ръцете на невежите, защото в древността Астрологията е била свещена наука.
« Последна редакция: Февруари 04, 2010, 11:55:08 am от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #659 -: Февруари 04, 2010, 11:52:39 am »
иначе за японките е много важно да имат гъста растителност долу, това се ценяло страшно много от мъжете там, да ви светна  :85:

Изкушавах се да го напиша, но се въздържах.  :-[ И аз така съм чувала.  ;D

Това ми е много жалко за азиатците.Нали знаете-някой като няма нещо-и си вика защо го нямам.За тяхната раса е известно,че имат много слабо окосмяване и вместо да се радват на това-те свръхкомпенсират (прилича ми на западнала Венера в Дева).Обаче най-смешно ми е като видя някой певец с косми под мишницата-при тях това се счита за голямо мъжество,едва ли не,защото доста нямат или е много много слабо окосмяването,особено важи за Япония и Корея.Тия хора не са добре  ;D

какъв сън сънувах, нещо като кошмар, пиша го тук, защото не се нуждае от тълкуване..
значи отивам по някаква работа в някакво заведение и говоря с някакви хора, но през цялото време дочувам разговор на съседната маса, защото една жена там, с няколко мъже и говори високо, смее се, нали се сещате, зов за внимание..обикновено се старая да не слушам, защото се дразня, но нещо ми привлече вниманието и се заслушах..оказа се, че това е Марая, дошла по- рано за срещата на астролозите  :85:

Vison,време е да си дадеш малко почивка от форума,че вече и подсъзнанието ти е станало форумно  ;D
А защо се дразниш-то е ясно,че причината е в теб,може би ти липсва ярката изява,такава от каквато имаш нужда,но явно съзнателно не си готова да си признаеш.Възможно е и 12 домното Слънце да си прави гаври с теб и да те обърква какво точно искаш.Казвам ти за да го вникнеш,без да изреждаш пред себе си или друг тривиалните обяснения.

Абе какво толкова ти е направила Марая ?  :o  Направо съм изумен,то бива отношение...