Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 846328 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:Говорилня 2
« Отговор #680 -: Февруари 04, 2010, 12:59:45 pm »
Хм.. а за мен Vision има много силно присъствие тук. Най-редовно  следя всички нейни мнения и ми е фаворитка .. след Хело разбира се ..  ;D  Така че всичко е относително, драги ми съфорумци ..  ;)

И за да си вкарам и аз малко Плутона в действие (както Хелото го прави постоянно)-вече имам подозрения,че си Вижън или нейна позната  :rolleyes: :-\

*

mlm

« Отговор #681 -: Февруари 04, 2010, 01:02:58 pm »
И за да си вкарам и аз малко Плутона в действие (както Хелото го прави постоянно)-вече имам подозрения,че си Вижън или нейна позната  :rolleyes: :-\

Не, ga3l съм. Ако ме помниш де ..  ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #682 -: Февруари 04, 2010, 01:05:08 pm »
О любимата ми анти-фенка  ;D

Ясно  :mellow:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #683 -: Февруари 04, 2010, 01:06:50 pm »
Аман от интрижки и инсинуации...

Ха, така, да си дойдем на думата.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #684 -: Февруари 04, 2010, 01:08:33 pm »
И за да си вкарам и аз малко Плутона в действие (както Хелото го прави постоянно)-вече имам подозрения,че си Вижън или нейна позната  :rolleyes: :-\

Не, ga3l съм. Ако ме помниш де ..  ;D

Ти ли си дето Марая те сравни със земята, защото те обърка с една астроложка (гали) И те наруга публично във форума защото онази не и вдигала телефона.

*

mlm

« Отговор #685 -: Февруари 04, 2010, 01:13:07 pm »
Мисълта ми беше, че откакто се занимавам и с индийска астрология, намирам някои несъответствия в астрологичните книги... Все пак не се знае откъде е чел, превеждал или преписвал авторът. Например, в книгата "Лунна астрология" на А. Волгин /всепризнат класик/ се разглеждат индийските накшатри, т.е. лунни стоянки, като никъде не се споменава за прецесията. И съответно лунните стоянки след отчитането им по западен маниер, са сгрешени.
Както се знае, от античните астрологични текстове и афоризми до нас са стигнали малцина и често след превода им от един език на друг информацията се изкривява и нишката се губи. Да не говорим за това, че някои важни моменти преднамерено са били шифрирани и завоалирани с цел да не попаднат в ръцете на невежите, защото в древността Астрологията е била свещена наука.

Лили, ще ходя днес да си търся книги по ведическа астрология. Препоръчай ми, моля те, че да не се натреса на некой кришнамурти или там каквото беше .. ша ми прощаваш невежеството ..  :-[

О любимата ми анти-фенка  ;D

.. ми те фенките и без друго са ти в излишък, така като гледам  .. се пак трява да осигуряваме некъв баланс в природата ..  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #686 -: Февруари 04, 2010, 01:16:27 pm »
Гал, докук има само две книги по ведическа, преведени на български, за други не знам.
Едната е "Предсказателна астрология" на Дейвид Фроули, оранжево книжле.
Другата е "Въведение в индийската астрология" на Самир Азар, зелена.

Извинявам се за телеграфния стил, след малко трябва да излизам, вече закъснявам.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

mlm

« Отговор #687 -: Февруари 04, 2010, 01:18:42 pm »
Ти ли си дето Марая те сравни със земята, защото те обърка с една астроложка (гали) И те наруга публично във форума защото онази не и вдигала телефона.

хехе .. ми може некои да са останали с такова впечатление .. лично аз не се чувствам сравнена със земята ..  ;D   

но аз съм, да ..  :-[

така да се каже бях пионер в изнасянето на лични съобщения в публичното пространство.. с което разбира се не се гордея особено ..  :-X   :P

Лили, много благодаря!

*

Diyana

• 2705
« Отговор #688 -: Февруари 04, 2010, 01:20:53 pm »
Синухе, аз не съм много по съновниците, но според мен по-важно от конкретния символ е усещането му - изпитва ли страх насън, досада, приятно ли му е. Купон ли прави или просто знае, че денят е рожденият му ден, получава ли подаръци...

Няколко хрумки
- може да му се фиксира вниманието върху конкретната дата...
- има нещо неразрешено и неприключило, което трябва да изясни, за да продължи нататък...
- не е доволен от решенията, които е взел за бъдещето си (или въобще не е решил все още) и сънят го връща в точката, подходяща за ново започване...

Събитийно може да значи подарък, парти, очакване за хубаво събитие... Но всичко е в зависимост от контекста.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Diyana

• 2705
« Отговор #689 -: Февруари 04, 2010, 01:22:00 pm »
Гал, докук има само две книги по ведическа, преведени на български, за други не знам.
Едната е "Предсказателна астрология" на Дейвид Фроули, оранжево книжле.
Другата е "Въведение в индийската астрология" на Самир Азар, зелена.

Извинявам се за телеграфния стил, след малко трябва да излизам, вече закъснявам.

От двете препоръчвам Фроули, но ако питаш мен, по-добре си изтегли нещо на английски от нета. По-близо ще си.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Nebesna

« Отговор #690 -: Февруари 04, 2010, 01:23:25 pm »
Относно съня, аз също смятам, че той желае ново раждане или ново начало (нещо като рестарт), явно има големи надежди за бъдещето и очакване за позитивни и радостни промени. каквото и да означава е на хубаво.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #691 -: Февруари 04, 2010, 01:24:21 pm »
И аз съм твърдо за Фроули.

Изчезвааааааам!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

nerealna

« Отговор #692 -: Февруари 04, 2010, 01:26:31 pm »
Пак за съня :) - човекът може би има нужда от повече внимание или да бъде признат в обществото /особеноа, ако е сънувал, че го празнува/

*

Синухе

• 4978
« Отговор #693 -: Февруари 04, 2010, 01:27:07 pm »
Сънувано е,че се празнува рожден ден-с купон и приятели.Мен ме притесни именно това,че е ново начало и че се сънува 3 пъти.1ият ни рожден ден показва раждането ни в този свят,но по тази логика раждането ни в друг свят (което ще рече краят ни тук) също може да е рожден ден.Да се надяваме че не е това, нямало е негативни емоции по време на съня.Само повтарянето е стряскащо-може да е голяма нужда от вътрешна промяна или да отбелязва скъсване с миналото,навлизане в напълно нов период в живота.Това което казваш Diyana за решенията и че може да се връща към тях,мисля е в момента актуално.

В интерес на истината след 3 път,същата вечер имаше парти,но не вярвам да е това.

Nerealna  с последния си пост,май си близо-но дали е само това  :unsure:

*

Синухе

• 4978
« Отговор #694 -: Февруари 04, 2010, 01:29:30 pm »
Относно съня, аз също смятам, че той желае ново раждане или ново начало (нещо като рестарт), явно има големи надежди за бъдещето и очакване за позитивни и радостни промени. каквото и да означава е на хубаво.

Дай дано!

Леле улавям се че много често особено за сънища -мои и чужди-мисля много крайно,взема се спра.Явно ми влияе полуквадрата Нептун/Меркурий в натала  :-\

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #695 -: Февруари 04, 2010, 01:32:28 pm »
Бе кой може да ми каже, тук май някой живееше в Америка, как мога да намеря евентуални координати на човек, като му знам името, фамилията и града, в който е живял преди 10 години?

*

mlm

« Отговор #696 -: Февруари 04, 2010, 01:39:23 pm »
От двете препоръчвам Фроули, но ако питаш мен, по-добре си изтегли нещо на английски от нета. По-близо ще си.

благодаря! май така ше направя накрая ..  :-\

Бе кой може да ми каже, тук май някой живееше в Америка, как мога да намеря евентуални координати на човек, като му знам името, фамилията и града, в който е живял преди 10 години?

от гугъля не изскачат ли некви следи - фейсбук, алабала ..

*

kaily

• 5145
« Отговор #697 -: Февруари 04, 2010, 01:46:13 pm »
Тц, три деня търся и не изскачат.
 :-[

*

mlm

« Отговор #698 -: Февруари 04, 2010, 01:50:54 pm »
Тц, три деня търся и не изскачат.
 :-[

ми в такъв случай:  http://www.bghelp.net/forums/showthread.php?t=5119

*

kaily

• 5145
« Отговор #699 -: Февруари 04, 2010, 02:14:45 pm »
Абе стига глупости, с интерпол.
По филмите гледам имат телефони указатели по всички будки и никой не им ги краде.
Така издирват всички по име, бъркат в указателя и готово.
Е такова нещо ми трябва.