Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 846262 Прегледи
*

mlm

Re:Говорилня 2
« Отговор #700 -: Февруари 04, 2010, 02:28:42 pm »
Абе стига глупости, с интерпол.

ee .. koй знае какво пък ..  :85:   

http://www.whitepages.com/

http://www.numberway.com/phone-numbers/2/

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #701 -: Февруари 04, 2010, 03:55:28 pm »
Сънувано е,че се празнува рожден ден-с купон и приятели.Мен ме притесни именно това,че е ново начало и че се сънува 3 пъти.

За да е филма пълен-туко що ми се обади съответният човек да ми каже,че приятелка го е сънувала днеска същото за него,без да знае за това че той 3 пъти е сънувал същото  :o :(

Лелеееее-или ще е нещо много хубаво или...не ми се мисли,но че нещо ще става е ясно.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #702 -: Февруари 04, 2010, 04:15:09 pm »
Въпрос - как правите карти в астро.ком без час? 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Divna

« Отговор #703 -: Февруари 04, 2010, 04:17:49 pm »
Бе кой може да ми каже, тук май някой живееше в Америка, как мога да намеря евентуални координати на човек, като му знам името, фамилията и града, в който е живял преди 10 години?

Кайли, пробвай с тази търсачка. Тук тя се използва. Ако е легално регистриран ще трябва да го намериш. http://www.411.com

*

Diyana

• 2705
« Отговор #704 -: Февруари 04, 2010, 04:26:37 pm »
Абе, Синухе,

кога му е на тоя човек рождения ден!  :o
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Синухе

• 4978
« Отговор #705 -: Февруари 04, 2010, 04:34:39 pm »
Средата на май чак...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #706 -: Февруари 04, 2010, 04:36:02 pm »
Тогава някъде ли Уран влиза в Овен...май месец?
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #707 -: Февруари 04, 2010, 04:36:23 pm »
 :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57:
много сънища ,много неизраходена енергия в определени постове.
желание за блясък , само ,че с отразен не става! :blink: :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #708 -: Февруари 04, 2010, 04:50:22 pm »
Синухе, символиката на сънищата е строго индивидуална. Като цяло, когато сънуваш своя си рожден ден означава, че ще доживееш до дълбока старост. В случая обаче не ми се вярва, че това е истинското значение на съня му. За да се разбере, той трябва да обърне внимание кого точно е сънувал. Къде точно е празнувал - местоположението (в къща, апартамент, в гората, в дискотека и т.н.)? Атмосферата е от значение. Спомня ли си определени цветове (те са голям показател)? Гласовете също (мъжки, женски, високи, тихи, пискливи). Музика (чувал ли е такава и ако отговорът е положителен, то тя позната ли му е)? Кои дни през седмицата са били сънищата му, кой месец също? Консумирал ли е алкохол, ял ли е, имало ли е трапеза ...? Гледат се всички детайли, за да се види цялото.
Сам по себе си сънят показва, че има нещо което той трябва да "види". Тази повторяймост не е случайна, има нещо, което той трябва да разбере.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #709 -: Февруари 04, 2010, 05:04:15 pm »
Определено е така Divna  :blink:

Ами бил си е в къщи по време на празника (а и той е със Слънце на 2-3 градуса от ИЦ),с приятели-ядене,пиене,музика и танци,типично по Телеца.
Това го е сънувал тези три поредни дни.Т.е. без днес.

Но за мен това е плашещо,още повече,че го е сънувала и негова приятелка същото.

*

Divna

« Отговор #710 -: Февруари 04, 2010, 05:31:02 pm »
Определено е така Divna  :blink:

Ами бил си е в къщи по време на празника (а и той е със Слънце на 2-3 градуса от ИЦ),с приятели-ядене,пиене,музика и танци,типично по Телеца.
Това го е сънувал тези три поредни дни.Т.е. без днес.

Но за мен това е плашещо,още повече,че го е сънувала и негова приятелка същото.

Значи сънят касае и двамата. Имало ли е разговор помежду им в съня? Те живеят ли заедно? Серьозна ли е връзката им?
Значи сънят е бил на 1, 2 и 3 този месец. На 1 сънищата се сбъдват точно. 2 и 3 не са сигнификатори в случая. Но ако са гледа деня от седмицата, то именно в сряда сънят предвещава (той е сънувал в понеделник, вторник и сряда).
Сънувал е смях, радост, празнична трапеза и всякакви веселби. В понеделник, това означава-скръб, неволи и тъга. Във вторник - загуба на добър приятел, а също и печалба от неочаквано място. В сряда - някоя нова личност ще влезе в живота му.
Погледни им хороскопите, транзитите също ще дадът отговор за предстоящо събитие. Но според мен събитието ще касае и двамата (приятелката му също). Незнам какви са им отношенията, но е важен разговора, който са провели в съня си (ако е имало въобще такъв). Важни са и хората, които са били с тях. 

*

Nebesna

« Отговор #711 -: Февруари 04, 2010, 05:41:54 pm »
Сигурно има силна телепатична връзка между тези двама души.

*

Divna

« Отговор #712 -: Февруари 04, 2010, 05:50:45 pm »

По скоро, предстоящо събитие, което ще касае и двамата. А щом са близки (любовници, съпрузи и т.н.) е нормално да вибрират на едни честоти особено в съня си.

*

Asol

• 4140
« Отговор #713 -: Февруари 04, 2010, 05:54:02 pm »
 :unsure: Много интересно, Синухе - щом и двамата сънуват едно и също, а той три пъти подред  :unsure:, значи не е случайно.  Какви са му транзитите на твоя познат ?

*

Марая

• 28287
« Отговор #714 -: Февруари 04, 2010, 06:08:28 pm »
нухе , вибрират на еднакви честоти енергийте на тези хора.
наред с това , вероятността за кармична връзка е повече от ясна.
принципно обаче сънищата ,касаят този ,който ги сънува. по-важно е да видиш къде и какво прави пр.луна и на тримата ,както и транзитите.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
« Отговор #715 -: Февруари 04, 2010, 06:10:07 pm »

Между другото има.Даже от време на време им се случват сходни неща,те са и една зодия,в една и съща година са родени,но с разлика от 2 седмици все пак.
Отношенията им са чисто приятелски.

При него по важни транзити:
Хирон/Нептун квадрат Слънце, но вече разходящ
Уран секстил Слънце
Сатурн тригон Меркурий
Плутон куинконс Меркурий

Прогр Луна прави секстил със Сатурн/куинконс Хирон

Би трябвало е указанието да е в аспектите към Слънцето-все пак рожденият ден се свързва с него.

Марая,кой е третият?  :lol:

Или сега трябва да врътна хороскопите на всички,които са били на рожденият му ден (в това число и аз)  ;D Ееееее-не!  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #716 -: Февруари 04, 2010, 06:43:27 pm »
Марая,кой е третият?  :lol:

останах с убеждение ,че трима са сънували тоя сън.

*

Divna

« Отговор #717 -: Февруари 04, 2010, 08:54:20 pm »
Имам един въпрос към вас и ще се радвам ако някой съумее да ми го разясни. Значи, в момента тр. Плутон ми прави секстил с нат. Асцендент и тригон с нат. Десцендент. А тр. Юпитер ми прави тригон с нат. Асцендент и секстил с нат. Десцендент. Управителят на Асцендента ми е Скорпион, а на Десцендента Венера. В наталната ми карта  :plu: :soe:  :ven: , и съответно  :jup:  :sec: :ven: ,  :jup:  :sec: :plu:. Тр. Марс пък ми прави секстил с нат. Венера. В наталната ми карта  :mar: :tri: :ven: . Мисля, че ме очаква нещо, при три транзита ... :-\ Никъде до сега не съм забелязала да се отчитат аспектите на транзитни планети към нат. Десцендент. Някой взима ли това под внимание или не трябва да го взимаме "присърце", защото не води към никаква събитийност? Според мен, Десцендента е важна точка в хороскопа, но дали е такава при контакт с транзитни планети?

*

Марая

• 28287
« Отговор #718 -: Февруари 04, 2010, 09:07:05 pm »
Според мен, Десцендента е важна точка в хороскопа, но дали е такава при контакт с транзитни планети?

нищо не е по-важно при транзит от докосването му до главните оси. дри е по-важно от транзита към планета.
обърни внимание на транзита към дсц и съответно към асц.след това погледни какъв аспект сключва транзитиращата плянета с упр. на дсц и асц.
така ,ще ти се изясни картинката....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #719 -: Февруари 04, 2010, 09:17:18 pm »
Интересно, но въпреки че съм имала контакт с доста от съфорумците и на живо, никой/никоя от тях не съм сънувала нито веднъж. Може би защото няма какво да ме впечатли във виртуала - нито тук е истината, нито тук е животът.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.