Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 846619 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Говорилня 2
« Отговор #1300 -: Февруари 14, 2010, 07:04:19 pm »
Гледате ли предаването по "Нова телевизия" с проф. Ставри Ставрев за лечението на рака с нанодиаманти?

язък , направо не е истина аз от 3 телевизора все изпускам :(.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1301 -: Февруари 14, 2010, 07:24:28 pm »
Може да съм се допитвала до вас преди,но смятате ли че при соларен сатурн съвпад сол АС може да се отслабне? :-[
Така както при транзита на сатурн през АС....или са две различни неща??

при същото аз напълнях :blink:
но има време, де - до другия солар може и да си вляза във форма
Не можах да те разбера Аброуд :-[
При това положение което питах за солара си напълняла така ли?

*

abroad

« Отговор #1302 -: Февруари 14, 2010, 07:33:01 pm »
но смятате ли че при соларен сатурн съвпад сол АС може да се отслабне? :-[
Така както при транзита на сатурн през АС....или са две различни неща??

при същото аз напълнях :blink:
но има време, де - до другия солар може и да си вляза във форма
[/quote]
Не можах да те разбера Аброуд :-[
При това положение което питах за солара си напълняла така ли?
[/quote]

Да, Соларен Сатурн съвпад Соларен АС, задейства се един месец преди точния ден ;D
Сигурно има общо със погрозняването ;D, нали Сатурн там И с това се свързва ;D :-X

*

Nebesna

« Отговор #1303 -: Февруари 14, 2010, 08:04:19 pm »
Да, Соларен Сатурн съвпад Соларен АС, задейства се един месец преди точния ден ;D
Сигурно има общо със погрозняването ;D, нали Сатурн там И с това се свързва ;D :-X

Ауууу! Айде стига, бе! Това, което ти е дадено по натал никой не може да ти го отнеме.
Аз пък съм чела, че Сатурн в Асцендента или в аспект с господаря на асц. консервира външността.

*

abroad

« Отговор #1304 -: Февруари 14, 2010, 08:07:50 pm »

Ауууу! Айде стига, бе! Това, което ти е дадено по натал никой не може да ти го отнеме.
Аз пък съм чела, че Сатурн в Асцендента или в аспект с господаря на асц. консервира външността.

Е, то временно бе, Небесна ;D После пак ще си заслабна, надявам се. Аз направо си се чувствам грозна, като съм дебела ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1305 -: Февруари 14, 2010, 08:43:29 pm »
Надявам се при мен да действа заслабващо :o

*

missKapriz

« Отговор #1306 -: Февруари 14, 2010, 08:44:35 pm »
Като ви чета и не знам да се смея или да плача.Толкова се надявам сатурн на Асц да вталява :'(Че и аз като Аброад се чувствам толкова зле от това,че надебелях-направо ужасно се чувствам :-XПишман станах,че отказах цигарите!Приличам на човечето Мишелин вече :41:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1307 -: Февруари 14, 2010, 08:45:57 pm »
Надявам се при мен да действа заслабващо :o

виж къде е юпитер!!!!!
датурн на асц не вярвам да носи надебеляване.
макар ,че напоследък ми се струва ,че юпи и сатурн са си променили ключовите думички... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #1308 -: Февруари 14, 2010, 08:54:06 pm »
Като ви чета и не знам да се смея или да плача.Толкова се надявам сатурн на Асц да вталява :'(Че и аз като Аброад се чувствам толкова зле от това,че надебелях-направо ужасно се чувствам :-XПишман станах,че отказах цигарите!Приличам на човечето Мишелин вече :41:

missKapriz и аз се надявам сатурн на Асц да ме втали като най-вече  ме дисциплинира. Толкова много неща знам като упражнения диети, разни обръчи имам в къщи, фитнес топка, че само един месец ако има ред и дисциплина всичко ще си дойде на място.

*

missKapriz

« Отговор #1309 -: Февруари 14, 2010, 08:59:05 pm »
Асц ми е в 13 градус на Везни-има още малко време до съвпада с тр.Сатурн,който в момента е в точен съвпад с натален Юпитер.Иначе Мари,права си че само с желание не става ;DРешила съм да си купя пътека,но механична,че другите много скъпи.И сега е момента да попитам дали някой има наблюдение върши ли работа .

« Отговор #1310 -: Февруари 14, 2010, 09:04:55 pm »
Решила съм да си купя пътека,но механична,че другите много скъпи.

Тези ужасно натоварват ставите! Не си давай парите за такова нещо. Освен това претежателите на такива уреди твърдят, че това всъщност е една много скъпа закачалка за дрехи.  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #1311 -: Февруари 14, 2010, 09:06:39 pm »
КПишман станах,че отказах цигарите!Приличам на човечето Мишелин вече :41:

Аз пък не пуша от 14 ноември и не съм напълняла, а си хапвам с удоволствие. доста се поуплаших от апетита си, когато Юпитер правеше сходящ съвпад с Меркурий, който ми управлява 6-ти дом, но беше за кратко. Сега аспектът вече е разходящ и няма да се повтори. Направо да ви кажа, усещах аромати на разни храни, след това ми се прияждаха и тръгвах да ги търся, ужас!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1312 -: Февруари 14, 2010, 09:09:43 pm »
На мен така ми се отрази квадратурата на транз. Юпитер към наталния, а после и преминаването му в знака Риби. Вземам си само диетични бисквити от овесено брашно с трици, без захар, и пак успях да кача няколко килца.  :(
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1313 -: Февруари 14, 2010, 09:11:09 pm »
аре бре - то така или иначе 2012 щете не щете ще ги откажете, кво толкова сте се затръшкали  :tongue2:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

abroad

« Отговор #1314 -: Февруари 14, 2010, 09:12:03 pm »
Решила съм да си купя пътека,но механична,че другите много скъпи.

Освен това претежателите на такива уреди твърдят, че това всъщност е една много скъпа закачалка за дрехи.  ;D

;DТамам щях да го напиша

*

missKapriz

« Отговор #1315 -: Февруари 14, 2010, 09:17:55 pm »
Знаете ли колко мааалко ми трябва да се откажа ;D ;D ;DНе че нещо,но нали е вредно за ставите :rolleyes:
Сега ще търся кое пък ме направи толкова сънлива

« Отговор #1316 -: Февруари 14, 2010, 09:23:50 pm »
Eй, тоя сатурн в транзит през първи явно много ме е дисциплинирал, защото успявам да си задържа килцата след диетата. Сега Сатурн транзитира през втори и ми дисциплинира портмонето ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1317 -: Февруари 14, 2010, 09:40:21 pm »
Eй, тоя сатурн в транзит през първи явно много ме е дисциплинирал, защото успявам да си задържа килцата след диетата. Сега Сатурн транзитира през втори и ми дисциплинира портмонето ;D
Странно.
Когато сатурн ми транзитираше през Ас и първи дом си бях супер слаба,просто бонбон,както винаги.Но когато влезе във втори забременях и напълнях.
Когато беше във втори имах пари и доста си харчех.
Сега в трети нямам пари и съм дебела :-\

« Отговор #1318 -: Февруари 14, 2010, 09:43:16 pm »
Когато сатурн ми транзитираше през Ас и първи дом си бях супер слаба,просто бонбон,както винаги.Но когато влезе във втори забременях и напълнях.

Защото не си го направлявала през първи и втори. ;) Аз преди малко се чудех как да направлявам транзита му в трети дом, който предстои след известно време, защото там са Слънцето и Урана ми  :-\

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1319 -: Февруари 14, 2010, 10:41:04 pm »

Защото не си го направлявала през първи и втори. ;) Аз преди малко се чудех как да направлявам транзита му в трети дом, който предстои след известно време, защото там са Слънцето и Урана ми  :-\
А какво искаш да кажеш с това направлявам?