имам Луна съвпад Сатурн в натала /ся дали е съвпад не се знае, щото са в различни знаци, Сатурн е стационарен и Луната е след него/...
та, майка ми ме е родила доста трудно, но съм отраснала в много любвеобвилно, обичливо и грижовно семейство. единствено дете съм и като такова - всичката обич и лиготия бяха отгоре ми. е, верно е, че като влязох в пубертета и татко започна с въпросите: тоя овен защото те търси? този тиквеник защо ми говори така по телефона? ти сега няма да излизаш щото е късно! и все от сорта, но това го правят 100% от бащите с дъщерите си тинейджърки, па особено ако са по-улави щерките

връзката ми с родителите ми си беше силна и обичаща, но сякаш с татко имахме по-силна връзка отколкото с майка ми... след като се омъжих, татко ми се явяваше рицаря на белия кон когато се скарах с мъжо. татко ме усещаше дори през пространството, когато се чувствах тъжна... и до ден днешен ми липсва това, че като бях малка вечерно време редовно лягах в краката на баща си да ме чеше по гърба

после карах мъжо, ама той ми каза че ще ми вземе мечка да ме почесва и ми отказваше мизерника ниеден

това мога да ви кажа за този съвпад и не разбирам защо толкова го плюете