Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 844215 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Говорилня 2
« Отговор #1360 -: Февруари 15, 2010, 05:31:09 pm »
Не е лесно, признавам.
Вкъщи аз бях Сатурн, защото аспектирах важни лични планети и радикални точки на двете родителски тела.
Редовно проектираха върху мен собствените си несъвършенства и недостатъци на принципа "виждаш треската в окото на другия, а не виждаш гредата в собственото си око". Това често е характерно за сатурновите интераспекти в синастрията, особено ако нечий Сатурн ни "смазва" някое от светилата. Но както казах, реакцията ни зависи и от интеграцията на Сатурн в собствената ни натална карта, там е ключът.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1361 -: Февруари 15, 2010, 05:38:25 pm »
имам Луна съвпад Сатурн в натала /ся дали е съвпад не се знае, щото са в различни знаци, Сатурн е стационарен и Луната е след него/...

та, майка ми ме е родила доста трудно, но съм отраснала в много любвеобвилно, обичливо и грижовно семейство. единствено дете съм и като такова - всичката обич и лиготия бяха отгоре ми. е, верно е, че като влязох в пубертета и татко започна с въпросите: тоя овен защото те търси? този тиквеник защо ми говори така по телефона? ти сега няма да излизаш щото е късно! и все от сорта, но това го правят 100% от бащите с дъщерите си тинейджърки, па особено ако са по-улави щерките  ;D ;D ;D  връзката ми с родителите ми си беше силна и обичаща, но сякаш с татко имахме по-силна връзка отколкото с майка ми...  след като се омъжих, татко ми се явяваше рицаря на белия кон когато се скарах с мъжо. татко ме усещаше дори през пространството, когато се чувствах тъжна... и до ден днешен ми липсва това, че като бях малка вечерно време редовно лягах в краката на баща си да ме чеше по гърба  ;D  после карах мъжо, ама той ми каза че ще ми вземе мечка да ме почесва и ми отказваше мизерника ниеден  :-X

това мога да ви кажа за този съвпад и не разбирам защо толкова го плюете  :-\

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

supersonic

« Отговор #1362 -: Февруари 15, 2010, 05:48:40 pm »
.. но би ли споделила повечко подробности как действа плуто на луната? ;) :blink:
въобще повечко инфо , мн. моля! :blink:

Ми понеже аз участвам с Плутон, не мога да дам информация от първа ръка, но общото ми впечатление е че му идвам прекалено хард.  :rolleyes:  Непрекъснато сме в някакви спорове и конфликти, след които не си говорим по няколко месеца ..  :P Дори познанството ни започна със скандал от моя страна, от който той остана дълбоко очарован, но и силно наранен.  :-[  ;D

Тъй като ме предизвиква умишлено в конфликтите, си мисля че на него това му харесва. Абе мазохист / или енергиен вампир .. не знам и аз вече    :P

Хм.. интересно е това, че той си има и натален съвпад Луна/Плутон, така че е възможно аз се явявам някакъв външен катализатор. Знам ли ..  :rolleyes: 

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #1363 -: Февруари 15, 2010, 05:50:31 pm »
Значи,че привлича Плутониански жени или такива емоционални връзки в които да се усеща Плутон.Значи хем го сърби,хем го боли-ама се чеше!  ;D :P

*

Nebesna

« Отговор #1364 -: Февруари 15, 2010, 05:57:42 pm »
Аз бягам далеч от такива, дето си имат заплетени, кармични проблеми за разрешаване. Трябва да има някакъв баланс все пак. Не става да се отклоняваме от собствения си път, само и само другите, чрез нас да си получат прозрението, не става.

*

Helo

« Отговор #1365 -: Февруари 15, 2010, 06:02:27 pm »
Аз бягам далеч от такива, дето си имат заплетени, кармични проблеми за разрешаване. Трябва да има някакъв баланс все пак. Не става да се отклоняваме от собствения си път, само и само другите, чрез нас да си получат прозрението, не става.

Ами, ако чрез този човек ти е писано да научиш нещо важно, което ще ти трябва по-нататък в живота, а ти не знаеш!

*

Nebesna

« Отговор #1366 -: Февруари 15, 2010, 06:04:25 pm »

Ами, ако чрез този човек ти е писано да научиш нещо важно, което ще ти трябва по-нататък в живота, а ти не знаеш!

Ако ми е писано да го науча, ще го науча, но зависи каква е цената.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1367 -: Февруари 15, 2010, 06:08:04 pm »
То и аз "бягам" от определени сатурнови констелации и доминанти, но доколко успешно бягам... в крайна сметка все на такива попадам.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1368 -: Февруари 15, 2010, 06:08:07 pm »
мога да споделя ,че никога не съм бягала от връзки , щото докато питам за час и ден и ойде коня в ряката ;D.
но определено привличам тригони на луната към плутона си .
интересно ми е ,вашето мнение , как живее връзка в която и плутон и сатурн квадратират въздушна луна?!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #1369 -: Февруари 15, 2010, 06:15:32 pm »
Ма кой гледа констелации?
Аз ги надушвам вече отдалеч.
Нали ви казах, че развих "страх от обвързване"
Ай ши му се не види.....да ходи да тормози някой друг..не е познал.
да ви кажа честно, ако срещна някого и се влюбя, много ме е страх, че ще започне да ме дразни след 4-5 години и няма да мога да го понасям вече. Страх ме е от себе си, че свикнах да се радвам на свободата си. Трябва да е някой, който е приблизително на моето ниво на развитие, че да можем да се понасяме.
« Последна редакция: Февруари 15, 2010, 06:20:10 pm от Небесна »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1370 -: Февруари 15, 2010, 06:28:49 pm »
И аз ги надушвам, но осъзнаването идва пост фактум... След като сме се "надушили" вече, поглеждам хороскопа и... опа, изненада - виждам някоя от "любимите" ми проблематични констелации. И вече някак не върви да му/й кажа "Я чупка, не ми харесва еди кой си аспект в хороскопа ти".  :72:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #1371 -: Февруари 15, 2010, 06:30:23 pm »
То и аз "бягам" от определени сатурнови констелации и доминанти, но доколко успешно бягам... в крайна сметка все на такива попадам.  :-\

Ми значи, че не си си научила уроците :P

*

Asol

• 4140
« Отговор #1372 -: Февруари 15, 2010, 06:32:38 pm »

То голямо учене бе, няма научаване  :41:  ;D :P

*

abroad

« Отговор #1373 -: Февруари 15, 2010, 06:33:01 pm »
Но както казах, реакцията ни зависи и от интеграцията на Сатурн в собствената ни натална карта, там е ключът.

Външната реакция не е нищо друго, освен добре отиграно лустро, в зависимост от целта и продължително прилаганата маска, поради ред причини - от страх до манипулативни намерения, или пък заради поддържане на по-добра визия, дори пред самия себе си

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1374 -: Февруари 15, 2010, 06:33:21 pm »
момичета и момчета , започва действие по лекарството от нанодиаманти....
дано ,дано ,дано!
зад всяко добро същество ,застане поне още едно.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

« Отговор #1375 -: Февруари 15, 2010, 06:34:30 pm »

То голямо учене бе, няма научаване  :41:  ;D :P

Именно, никой дето е тук и точно защото е тук не се е научил, а и дали е необходимо

*

Nebesna

« Отговор #1376 -: Февруари 15, 2010, 06:35:15 pm »
Аз компромиси със здравето и щастието си не мога да правя. Отгледала съм си детето, изкарала съм едно семейно училище.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1377 -: Февруари 15, 2010, 06:35:36 pm »

Като се има предвид, че привиличам хора с непроработен Сатурн... Задължително някаква проблематична позиция или аспект на Сатурн със светило трябва да има, така взаимно си научаваме уроците.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #1378 -: Февруари 15, 2010, 06:37:48 pm »
суперсоник , няма по - тежък аспект от съвпада на сатурн/луна както в натала ,така и в синастрията. въобще където се сетиш , това си е своево рода катастрофа на емоций , ограничения :(. тъжен аспект е! и тежък....
владеенето на емоцийте , подтискането на чувствата ,както и липсата на топлина са характерни.

Част от пъзела на най-тежката в буквалния смисъл връзка е с такъв аспект, така го усеща и другата страна.
Но както се казва - службата е тежка, но за сметка на това продължителна ;D
Връзката продължи има няма 7 агонизиращи години

*

Helo

« Отговор #1379 -: Февруари 15, 2010, 06:38:26 pm »

Като се има предвид, че привиличам хора с непроработен Сатурн... Задължително някаква проблематична позиция или аспект на Сатурн със светило трябва да има, така взаимно си научаваме уроците.  ;D

А как се държат тези хора с непроработен Сатрун? Сурови и жестоки ли са?