Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 847789 Прегледи
*

Helo

Re:Говорилня 2
« Отговор #1380 -: Февруари 15, 2010, 06:39:06 pm »

:rolleyes: ...да вземем да си отворим една тема за психология ?  :P Тоя Сатурн ми е мъка - как да го интегрирам, какво иска - моя воден и няма оправия  :-X

И моя е воден. Кво му има?

Мързелива ли си, че не си си интегрирала Сатурн?

*

abroad

« Отговор #1381 -: Февруари 15, 2010, 06:44:52 pm »
Но както казах, реакцията ни зависи и от интеграцията на Сатурн в собствената ни натална карта, там е ключът.

Външната реакция не е нищо друго, освен добре отиграно лустро, в зависимост от целта и продължително прилаганата маска, поради ред причини - от страх до манипулативни намерения, или пък заради поддържане на по-добра визия, дори пред самия себе си

:rolleyes: ...да вземем да си отворим една тема за психология ?  :P Тоя Сатурн ми е мъка - как да го интегрирам, какво иска - моя воден и няма оправия  :-X

Много добра идея. Отваряй, ма сложи едно Астро отпред да е в унисон с форума ;D
Тази тема винаги ме е привличала, макар и да се отказах да я изучавам  академично

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1382 -: Февруари 15, 2010, 06:46:50 pm »
Аз компромиси със здравето и щастието си не мога да правя. Отгледала съм си детето, изкарала съм едно семейно училище.

това ми харесва и ще си го запиша с големи букви!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1383 -: Февруари 15, 2010, 06:48:03 pm »
Външната реакция не е нищо друго, освен добре отиграно лустро, в зависимост от целта и продължително прилаганата маска, поради ред причини - от страх до манипулативни намерения, или пък заради поддържане на по-добра визия, дори пред самия себе си

Не винаги реакциите ни са отиграни, колкото и да се опитваме... Има и инстинктивни такива, и реакции, които идват "от сърце". Вторият вид все по-рядко се среща като външна изява, но в един момент маските започват да тежат. Сраснат ли се с истинската ни визия, започваме да губим представа за това кои сме ние всъщност и да разчитаме прекалено много на оценката, която получаваме от другите, и в един момент да получим нечие одобрение става жизненоважно за нас...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1384 -: Февруари 15, 2010, 06:54:01 pm »
А как се държат тези хора с непроработен Сатрун? Сурови и жестоки ли са?

В някоя от съседните теми го споменах.
Проектиране на собствени грешки върху другите, вменяване на вина, бягство от отговорност, инфантилност, търсене на съжаление, прекалена взискателност към другия, съчетана с мания за безпогрешност...
Съответно "виждат" ме като сурова, ригидна, отхвърляща, ограничаваща, критикарка, издигаща бариери и т.н., за каквито още сатурнови лошотии се сетиш.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #1385 -: Февруари 15, 2010, 06:54:46 pm »
Цитат
и в един момент да получим нечие одобрение става жизненоважно за нас...

Това е ужасно бреме-просто не усещаш как започваш да загърбваш себе си,заради чужди интереси.Когато успеем да го преодолеем това,може да кажем,че сме си интегрирали Сатурна в известен смисъл.
А също и когато започнем да мислим,преди да се отдадем на емоциите и пороците си-пак може да сме доволни от интеграцията на Сатурна си :blink:

*

abroad

« Отговор #1386 -: Февруари 15, 2010, 06:57:32 pm »

Сраснат ли се с истинската ни визия, започваме да губим представа за това кои сме ние всъщност и да разчитаме прекалено много на оценката, която получаваме от другите, и в един момент да получим нечие одобрение става жизненоважно за нас...

:blink:Точно така

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1387 -: Февруари 15, 2010, 06:57:58 pm »
Старая се да не търся ничие одобрение вече, включително и на приятелите, и да ви кажа такова бреме ми падна от плещите.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #1388 -: Февруари 15, 2010, 07:00:37 pm »
Тя психологията си е неразривно свързана с астрологията и така си присъства навсякъде в темите, май няма смисъл от нова тема  :blink: И мен ме влече откакто се помня, но "дълбаенето" вече ми е в повече. Голям праз, като знам основната причина за дадено действие или бездействие

*

abroad

« Отговор #1389 -: Февруари 15, 2010, 07:00:45 pm »
Ако търсиш одобрение от другите, то най-вероятно е да търсиш такова от самия себе си, защото не се харесваш
Сатурн
 :blink:И аз така

*

abroad

« Отговор #1390 -: Февруари 15, 2010, 07:02:01 pm »
Тя психологията си е неразривно свързана с астрологията и така си присъства навсякъде в темите, май няма смисъл от нова тема  :blink: И мен ме влече откакто се помня, но "дълбаенето" вече ми е в повече. Голям праз, като знам основната причина за дадено действие или бездействие

При определени ситуации Празът, наистина е голям :blink:

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1391 -: Февруари 15, 2010, 07:24:02 pm »
Кой питаше за паспортите?

Приемът на заявления за издаване на лични документи от новия вид ще започне от 29 март.

http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=154429

*

abroad

« Отговор #1392 -: Февруари 15, 2010, 07:26:39 pm »
но "дълбаенето" вече ми е в повече. Голям праз, като знам основната причина за дадено действие или бездействие

Даа, като гледам и ти залиташ в крайността на безсмислието и безверието :rolleyes:
Отдавна се опитвам да се лекувам от това, до сега безуспешно

*

Asol

• 4140
« Отговор #1393 -: Февруари 15, 2010, 07:46:52 pm »
Фърча си там за по-малко или повече както дойде. :P Такъв ми бил късмета, не знам. То не става само с "дълбаене", умуване, философстване и прочие високоЕнтелектуални дейности - ама дедо Сатурн не дава и туй то. Пък и по индийска Луната ми е в скрита в миша дупка в осми заедно със Сатурн. Общо взето мога да гледам и през друга призма различна от написаната от теб, но то не може да стане само като еднопосочен, а като двупосочен процес, какъвто уж би трябвало да е глобалния принцип.  

« Отговор #1394 -: Февруари 15, 2010, 08:02:43 pm »

а пича с дългата коса ша го изпапкам и без да ходи на фризьор... от малка си падам по дългокоси мъже  :57:

първо го питай да не би и той от малък да си пада по дългокоси мъже

« Последна редакция: Февруари 15, 2010, 08:08:00 pm от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

abroad

« Отговор #1395 -: Февруари 15, 2010, 08:06:31 pm »
Фърча си там за по-малко или повече както дойде. :P Такъв ми бил късмета, не знам. То не става само с "дълбаене", умуване, философстване и прочие високоЕнтелектуални дейности - ама дедо Сатурн не дава и туй то. Пък и по индийска Луната ми е в скрита в миша дупка в осми заедно със Сатурн. Общо взето мога да гледам и през друга призма различна от написаната от теб, но то не може да стане само като еднопосочен, а като двупосочен процес, какъвто уж би трябвало да е глобалния принцип.  

В този смисъл аудио подписът ти е много подходящ...

*

holanda

« Отговор #1396 -: Февруари 15, 2010, 08:13:58 pm »
Кой питаше за паспортите?

Приемът на заявления за издаване на лични документи от новия вид ще започне от 29 март.

http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=154429
ха,а аз трябва ли да си сменям личната карта,която изтича през 2018 година?Май не,а? :unsure:Или да вадя от новите с пръстови отпечатъци.Живея в страна от ЕС.

*

Asol

• 4140
« Отговор #1397 -: Февруари 15, 2010, 08:20:37 pm »

Може, не че и Металика не бих си сложила като подпис, виж за Корн бих се позамислила вече. ;D
Поздрав с една песен Нищо лично  ;D :P Много готина песничка и клип.  :blink:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1398 -: Февруари 15, 2010, 08:49:53 pm »

а пича с дългата коса ша го изпапкам и без да ходи на фризьор... от малка си падам по дългокоси мъже  :57:

първо го питай да не би и той от малък да си пада по дългокоси мъже

eeeeeeeeeeeeeee, не бъди груба де  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

abroad

« Отговор #1399 -: Февруари 15, 2010, 08:59:28 pm »

Може, не че и Металика не бих си сложила като подпис, виж за Корн бих се позамислила вече. ;D
Поздрав с една песен Нищо лично  ;D :P Много готина песничка и клип.  :blink:

Благодаря ;D
Явно си имаш добре интегриран Плутон ;D с тия арабски страстни ритми ;D
Металика също е нагорещена :blink: