Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 847604 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:Говорилня 2
« Отговор #1400 -: Февруари 18, 2010, 01:45:54 pm »
 Kak ви се отразява финансовата/икономическа криза? :angry:
п.п.Да отговарят само от частния сектор и свободните професии. Държ. (общински) служители не са интересни за статистиката. ;D ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1401 -: Февруари 18, 2010, 01:55:43 pm »
п.п.Да отговарят само от частния сектор и свободните професии. Държ. (общински) служители не са интересни за статистиката. ;D ;D

отвратително! повече от отвратително. всички длъжници са в миши дупки , появиха се и хора ,които си предлагат услугите , да събират дължимите суми ,но....нищо не правят.
ситуацията в софия е страшна поне за мен :( :( и не знам до кога

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1402 -: Февруари 18, 2010, 01:59:54 pm »
Зле.
Честотата и обемът на преводите намаляха рязко още от м. септември 2008 година. Платежоспособността на агенциите възложители също. Бавят плащания с месеци, а има и такива, които завличат с пари.
В тая криза каквото си дал, каквато работа си свършил, пиши го благотворителност, всеки гледа да те прецака. Кризата в момента е перфектно оправдание за некоректните възложители и работодатели.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1403 -: Февруари 18, 2010, 02:00:38 pm »

отвратително! повече от отвратително. всички длъжници са в миши дупки , появиха се и хора ,които си предлагат услугите , да събират дължимите суми ,но....нищо не правят.
ситуацията в софия е страшна поне за мен :( :( и не знам до кога
Туй то! Мислех, че там поне е временен оазис на финансова сигурност. :-\
Така ще е още поне 2 години според мен. :(

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1404 -: Февруари 18, 2010, 02:03:33 pm »

Много ме омърлушват затворените бутици и капанчета по улиците. Все по-често виждам празни витрини с надписи ликвидация. Проектите ни в работата така се гърчат. Просто тупкане на топката и мноооого далечна перспектива за развитие.

Нооо, днес гледах Горещо, посветено на прогнозите за тая година. Астоложката, нумероложката и контактьорката там казаха, че от 20 февруарий лето две и десето, се отпушва запекът и кризата и преваля зад хълма.

Тъй че дишам дълбоко и чакам още два дни  ;D
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1405 -: Февруари 18, 2010, 02:04:53 pm »
Зле...
 Кризата в момента е перфектно оправдание за некоректните възложители и работодатели.

Напълно съгласна. За съжаление и за държавата също.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Uran

• 6041
« Отговор #1406 -: Февруари 18, 2010, 02:05:01 pm »
 Лили, за съжаление не е само оправдание, а реална ситуация. Като добавим, че сме във валутен борд, а ПЧИ- йок,банките изземват във вид на лихви голяма част от ресурса и парите в обръщение намаляват.

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #1407 -: Февруари 18, 2010, 02:08:42 pm »
[
[/quote]

Зле. Съпругът ми от два месеца си е в къщи.  В неплатен отпуск е. Дано в скоро време започне работа, че се е изнервил и напоследък само се караме.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1408 -: Февруари 18, 2010, 02:41:26 pm »
[

Зле. Съпругът ми от два месеца си е в къщи.  В неплатен отпуск е. Дано в скоро време започне работа, че се е изнервил и напоследък само се караме.
[/quote]
 Toва дълбоко засяга егото и самоуважението. :( Дано бързо да си намери работа.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1409 -: Февруари 18, 2010, 03:29:06 pm »
Зле финансово, от юли не съм работила, освен една малка поръчка от стари клиенти. Недвижимите имоти вече никога няма да се съживят, аз това отдавна го знам, просто чаках краха.
Слава богу нямам кредити и заеми, а имам малко спестявания за друго предназначение, но сега ме топлят поне като надеждност.
За сметка на това имам мнооого свободно време, което ми позволява да си поиграя със себе си, да се преформатирам и да реша в каква посока изобщо ще си доживея живота или поне следващата част от него - процес мъчителен и бавен, знае всеки, който си е проформатирвал съзнанието.

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #1410 -: Февруари 18, 2010, 03:29:53 pm »
 Toва дълбоко засяга егото и самоуважението. :( Дано бързо да си намери работа.
[/quote]

Както се казва "чул те Господ", Уран. Стискаме палци всичко да се оправи.

« Отговор #1411 -: Февруари 18, 2010, 03:35:19 pm »
   Оцелявам, живея ден за ден. Не смея да мисля за утре. Казвам си като Скарлет от книгата, "Като дойде утре, ще му мисля". Нека да сме здрави и живи всички!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1412 -: Февруари 18, 2010, 05:10:49 pm »
Пък моите зъби може скоро да се счупят от стискане, щото си викам, че е криза и трябва да изтърпя всички провокации на работното място. Не съм човек, който просто търпи и навежда глава, не ми е присъщо и се опасявам, че ще предизвикам страшна революция, опасявам се от себе си. Търпелива съм обаче и продължавам да се уча, гледам да си вървя по възела и да търся компромиса, а то май става по-зле.

Подложена съм на ужасно, изтощително и ежедневно психическо напрежение и незнам кога ще свърши всичкото туй нещо.  :unsure: Мислех, че Уран като спре да ми влияе, ще стане, но неее..... 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1413 -: Февруари 18, 2010, 05:25:57 pm »
сънрейн , на фона на онова което правя по СЛВ , разбрах едно- никой не го заслужава това правене...
или може би ,аз съм разбрала неправилно , все давам по 7-ви дом , а май трябва да взимам....
живота ми от няколко дни е ад...,за кой пащам не знам ,но плащам и с ДДС-то и с лихвите.
на никой не му пука ,че имам 5 деца и в 21 век живях заедно с тях без ток! :'(
живота е сурав и курав , света е тръгнал на ебем ти страна. всичко дадох сега си ближа раните....
няма да приключи кризата по-рано от 2015г. чакат ни трудни и тежки години.
"първите ще станат последни ,последните първи!- ЦИТАТ ОТ БИБЛИЯТА.
никога , ама никога няма да забравя тая нощ без ток.
ставам безскруполна , плутон може това...., душата и човечността само за тези ,които заслужават , останалите....не искам да ги мисля.
платих висока цена за всичко!
и знам че вселената иска от мен действие,лошото е само едно ,че действията клатят етажите на властта ,която страда от неизлечима болест- корупция!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #1414 -: Февруари 18, 2010, 05:59:49 pm »
във силата на този космос вгледана,
усмихвам се ,дущата ми кърви.
без вяра съм , а толкова потребна е ,
вселената оглежда се във мойте сълзи...

света е тръгнал някъде към края си....
живеем сякаш за последно всеки ден.
в илюзий , измами и наказани за
вярата ни в утрешния ден....

преливаме от пусто в празно
от празно в пусто уморени в самота
сърцата ни премазани от дребните емоций
на страстта....

забравяме за всичко хубаво ,потъпкани
като ГАВРОШОВЦИ скърбим
и вярваме ,че изпитанието е ужаса
през който със смирение вървим..

за да докоснем утрешното днешно,
то все едно е , сякаш сме луна
променлива , емоционална , грешна
....отива си ,отива си страстта...

отиват си надеждите и вярата.
убивайки земята всеки ден,
роботи сме ,нещастни и ряздяни-
корозията не ни прощава днес....

а ,утре ,утре може да е късно......
да променим съзнанието си , мисълта
да си простим и се прегърнем.....
за да прости вселената и тази суета!

18. февруари 2010г.
18:40мин.
софия

това го поветих на всички вас и на себе си!
ужасно ми е трудно , и не само на мен.
онзи ден пуснах една тема ,която идтрих ,защото децата ме помолиха.....,а те имат право на сатурнов възврат ,на уранова опозиция ,на хиронов възврат :( :-\ :-\
питам се!? питам се ,до кога?
« Последна редакция: Февруари 18, 2010, 06:07:22 pm от Марая »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1415 -: Февруари 18, 2010, 06:23:12 pm »
относно кризата: това, на което сме свидетели е само върха на айсберга. това е просто началото... и все още не е станало лошо... не гледам карти и транзити, а просто го ЗНАМ...  ще има бури, урагани, наводнения, глад, анархия по улиците, властта ще вдигне ръце... и ще става по-лошо... това не е апокалипсис от библията... просто живеем в Края на Времената и нещата се случват. дошли сме на тази планета с определена цел - кой я разбира, кой не - това не е важно, важното е, че Висшите ни Аз знаят защо сме тук. успоредно с това Планетата на която живеем тя също има свой път и свое израстване, а Гея вече достатъчно изтърпя... самосъжалението няма да помогне на никого, а връзката ни с Душите ни би ни помогнала, познаването на Вселенските закони би ни помогнало и ЗНАНИЕТО за това КАКВО НАИСТИНА СТАВА НА ТАЗИ ПЛАНЕТА... бъдете далеч от мисълта, че някой ще ви каже... може би... по някое време и да изнесат информация, но това ще се направи само за да се всели страх... а вече страхът е започнал да обзема голяма част от хората...

на мен ли? лично на мен ама ХИЧ НЕ МИ ПУКА  ;)  каквото и да става човек няма да умре, докато не му е дошло времето за това, а дори и да умре поне нема да се трови в ТАЗИ РЕАЛНОСТ  ;D ;D ;D  така, че я вдигнете глави и се ухилете като тикви на плет... и без туй достатъчно дълго сме се правили на маймуни  :wink2:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Nebesna

« Отговор #1416 -: Февруари 18, 2010, 06:52:52 pm »
Марая, много хубави и много тъжни стихове.....усетих душата ти.
Мъчно ми е като гледам в какво трудно положение се намират цели семейства, как треперят всеки ден да не останат без работа...За мен по-страшно от това няма - да останеш без работа или да загубиш работоспособността си.
Лично аз не мога да се оплача. Само за изминалата година сме осигурили допълнителни доходи на 21 души. Дано, дай Боже и занапред фондацията да печели проекти. Засега добре просперираме в условия на криза.

*

abroad

« Отговор #1417 -: Февруари 18, 2010, 07:22:12 pm »
 :blink:Да, наистина,
много хубави стихове

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1418 -: Февруари 18, 2010, 08:59:42 pm »
Знаете ли какво ще рече съвпад на прогресивна венера с дирекционна в 11 дом?
Както и дирекционна венера съвпад с прогресивен марс в 11 дом?

*

Aneli

• *
  • 69
« Отговор #1419 -: Февруари 18, 2010, 09:17:20 pm »
Знаете ли какво ще рече съвпад на прогресивна венера с дирекционна в 11 дом?
Както и дирекционна венера съвпад с прогресивен марс в 11 дом?

прогресивен Марс, прогресивна Венера и дирекционна Венера в съвпад всичките в 11 дом. Кой дом управляват съответно Марс и Венера, и какви аспекти сключват в момента на прогресията и дирекцията ?
Понякога щастието е благословия, но в повечето случаи е ЗАВОЕВАНИЕ!