Вижън, колкото и грубо да звучи първо загиват инкарнациите на любимци. изобщо не се учудвам на това, което става по света. ще става по-лошо и това е факт. ще загиват много хора и планетата първо си прибира животинските души, защото те така или иначе са си изпълнили мисията...
първото, което ми хрумна беше разликата в духовността..гледала съм филми за чили и всеки казва в тях, че това са земи на засилена енергийност и хората там са вярващи, дори и ревностни католици, няма значение..а в хаити половината участват във вуду ритуали, което е черна магия..има разлика и в земята като строеж, планините в чили /скалите/ разсейват трусовете, но разликата пак е огромна..не се радвам, че са загинали толкова много хора в хаити, радвам се, че са загинали толкова малко в чили..поне вече знам какво е усещането преди земетресение..
Точно снощи послед нощ, понеже се събудих, четох книгата "Загадките на Африка", където описват много магически практики. Там е пълно с ужасии. Радвайте се, че не сте родени в Африка.
Там сатанинските ритуали са много разпространени, като голи хора правят посред нощ магиите, които включват някои престъпления и ритуални убийства на хора. А отвличанията на бебета, които да бъдат използвани в ритуалите там са разпространена практика.
Четох, че магьосниците там убивали и ядяли хора. А защо не ги съдят е друг въпрос.
Хора, които са пострадали от техни магии, но оправили се с въздействието на други магии, разказват как са имали видения за шаманите, които са ги направили и как дяволът бил натоварен със задачата да убие жертвите. Но и като се разгледат действията и странните неща около самите магьосници се вижда, че същества, подобни на дяволи участват в техните ритуали. Може би става въпрос за зли духове, които приемат образа на това митично същество. Понеже шаманите по цял свят лекуват с помощта на духовете. Духовете в Африка и не само нерядко искат да им се плати под формата на жертвоприношение.