Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 847197 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:Говорилня 2
« Отговор #1600 -: Февруари 28, 2010, 04:39:42 pm »
Вижън, колкото и грубо да звучи първо загиват инкарнациите на любимци. изобщо не се учудвам на това, което става по света. ще става по-лошо и това е факт. ще загиват много хора и планетата първо си прибира животинските души, защото те така или иначе са си изпълнили мисията...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Uran

• 6041
« Отговор #1601 -: Февруари 28, 2010, 04:48:19 pm »
 Kaто гледах кадрите от Чили там значително е повредена инфраструктурата, докато жилищните сгради не са тотално срутени, а повредени. Качеството на строителството си е казало думата в случая. :(

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1602 -: Февруари 28, 2010, 04:54:57 pm »
Доколкото знам, има значение земетресението дали тресе хоризонтално или вертикално. При хоризонталното има по-малко разрушения. Има значение и на каква дълбочина е труса.

*

Helo

« Отговор #1603 -: Февруари 28, 2010, 04:57:12 pm »
Вижън, колкото и грубо да звучи първо загиват инкарнациите на любимци. изобщо не се учудвам на това, което става по света. ще става по-лошо и това е факт. ще загиват много хора и планетата първо си прибира животинските души, защото те така или иначе са си изпълнили мисията...

първото, което ми хрумна беше разликата в духовността..гледала съм филми за чили и всеки казва в тях, че това са земи на засилена енергийност и хората там са вярващи, дори и ревностни католици, няма значение..а в хаити половината участват във вуду ритуали, което е черна магия..има разлика и в земята като строеж, планините в чили /скалите/ разсейват трусовете, но разликата пак е огромна..не се радвам, че са загинали толкова много хора в хаити, радвам се, че са загинали толкова малко в чили..поне вече знам какво е усещането преди земетресение..

Точно снощи послед нощ, понеже се събудих, четох книгата "Загадките на Африка", където описват много магически практики. Там е пълно с ужасии. Радвайте се, че не сте родени в Африка.

Там сатанинските ритуали са много разпространени, като голи хора правят посред нощ магиите, които включват някои престъпления и ритуални убийства на хора. А отвличанията на бебета, които да бъдат използвани в ритуалите там са разпространена практика.

Четох, че магьосниците там убивали и ядяли хора. А защо не ги съдят е друг въпрос.

Хора, които са пострадали от техни магии, но оправили се с въздействието на други магии, разказват как са имали видения за шаманите, които са ги направили и как дяволът бил натоварен със задачата да убие жертвите. Но и като се разгледат действията и странните неща около самите магьосници се вижда, че същества, подобни на дяволи участват в техните ритуали. Може би става въпрос за зли духове, които приемат образа на това митично същество. Понеже шаманите по цял свят лекуват с помощта на духовете. Духовете в Африка и не само нерядко искат да им се плати под формата на жертвоприношение.

« Последна редакция: Февруари 28, 2010, 05:04:03 pm от Hi »

*

Helo

« Отговор #1604 -: Февруари 28, 2010, 05:15:21 pm »
Kaто гледах кадрите от Чили там значително е повредена инфраструктурата, докато жилищните сгради не са тотално срутени, а повредени. Качеството на строителството си е казало думата в случая. :(
да, може би..и аз ги гледах..има много стари сгради, даже от 18-ти век, както и ново строителство, има бедняшки квартали, които едва дали са по- добри от нашите соц панелки, за новото строителство да не говорим при нас..а дали е било вертикално или хоризонтално не срещнах информация..и въпреки всичко- това са хиляди проценти разлика в броя на жертвите..

Може би са се спасили заради това:

:rolleyes:

http://news.ibox.bg/news/id_1020621589  ;D ;D

Маите палят тамян след посещение на Буш

Жреци и духовни водачи на маите пречистили в четвъртък светилището Иксимче след посещението на президента Джордж Буш там.

Те трябвало да пречистят мястото от лошите влияния и нечистите духове, които го завладели.

Беше необходимо да възстанови хармонията на това свещено място, нарушена от посещението на г-н Буш, който разнася толкова негативна енергия по света, разказва говорител на организацията на маите, която проведе церемонията по пречистването.

По време на ритуала жреците са запалили тамян и свещи край голям огън и поискали прошка от боговете заради присъствието на Буш, съобщава ЕФЕ.

Джордж Буш заедно със съпругата си Лора и президентът на Гватемала Оскар Бергер посетиха светилището в понеделник и наблюдаваха танци и игра на топка на маите. Иксимче е разположено на 76 километра от столицата.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #1605 -: Февруари 28, 2010, 05:16:48 pm »
аз не се радвам, че загиват хора, просто го приемам за нормално като визирам цялостната картинка!!! всеки човек се е родил на точното място, на което трябва и му се случва точно това, което трябва! - прост поглед върху цялото от една малко по-различна гледна точка. изпитвам съчувствие, но само до там - нищо повече, защото разбирам поне донякъде механизмите на света като такъв и прераждането, както и карма, път и напредък...

първо ще бъдат тези държави, а после и останалите няма да бъдат пощадени по един или друг начин. 2012 е близо вече, а не всичко ще се случи точно тогава... просто 2012 ще е кулминационната точка...

и за кво да се стряскам - каквото трябва, то непременно ще стане, колкото и да ритаме и негодуваме. тъй че нема смисъл да се хаби излишна енергия във фалшиви тръшкания, защото един минимален поглед назад и става ясно, че човекът си е заслужил доста неща  ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1606 -: Февруари 28, 2010, 05:19:00 pm »
според ацкетите ,края на света ще настъпи през 2010г.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

« Отговор #1607 -: Февруари 28, 2010, 06:19:07 pm »
според ацкетите ,края на света ще настъпи през 2010г.

Ацтеките не са казвали кога ще настъпи края на света. Казвали са, че тази цивилизация, която е една от няколкото съществували досега ще бъде унищожена в края на един от 52-годишните цикъла, но никой не знае в края на кой цикъл ще приключи. Затова в края на всеки цикъл те правят церемонии за благодарност на боговете.

2000 е първата от този 52-годишен цикъл. Значи ни остават още няколко десетилетия до края на този цикъл.

Тук има очевидно противоречие между теориите, според които края на календара на маите уж съвпадал с края на света и действителните предположения за край на света, напарвени от ацтеките.

Писах по този въпрос тук, но няма кой да помни.
« Последна редакция: Февруари 28, 2010, 06:23:43 pm от Hi »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1608 -: Февруари 28, 2010, 06:33:29 pm »
интересно е мнението на други източници ,които цитират точно ацкетите :blink: и 2010г.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

« Отговор #1609 -: Февруари 28, 2010, 06:39:53 pm »
интересно е мнението на други източници ,които цитират точно ацкетите :blink: и 2010г.

Ми, ако с теб доживеем 2011 ще видим кой източник е бил прав - моите или твоят?  ;D

*

Helo

« Отговор #1610 -: Февруари 28, 2010, 07:12:08 pm »
Нали Сатурн отговаря за запазването на традициите?  :rolleyes:

А за лечението, извършвано от шамани Плутон, нали? Шаманите лекуват чрез духове, а духовете и лечението са по Плутон и 8-ми дом.

:rolleyes:

Никой не ми отговори на въпроса, а вече имам нов въпрос. Коя планета според вас представлява запазването и предаването на мъдростта на човечеството?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1611 -: Февруари 28, 2010, 07:36:19 pm »
Би трябвало да е Сатурн.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #1612 -: Февруари 28, 2010, 08:20:53 pm »
Hi,  защо смяташ, че е само 1
плутон ти дава колективното несъзнавано, шаманизмът, включването в друга мъдрост,
сатун - традиционализма, запазването на гените, структурата
меркурийй- начина на изразяване на комуникацията, свръзката
и т.н.
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Helo

« Отговор #1613 -: Февруари 28, 2010, 08:37:03 pm »
Hi,  защо смяташ, че е само 1
плутон ти дава колективното несъзнавано, шаманизмът, включването в друга мъдрост,
сатун - традиционализма, запазването на гените, структурата 
меркурийй- начина на изразяване на комуникацията, свръзката
и т.н.

Нали гените са по Плутон?  :unsure:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #1614 -: Март 01, 2010, 03:22:41 am »
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

Нека сте бели и червени, румени и засмени! Здраве и късмет!

« Последна редакция: Март 01, 2010, 03:53:19 am от Вещичка »

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1615 -: Март 01, 2010, 08:10:54 am »
Нека да ни е честита Баба Марта! Много здраве, късмет, любов и положителни емоции!

« Отговор #1616 -: Март 01, 2010, 08:22:53 am »
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!БEЛИ И ЧЕРВЕНИ КАТО МАРТЕНИЦИТЕ!

« Последна редакция: Март 01, 2010, 09:27:00 am от marygadje »
Докато дишаш...надявай се!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1617 -: Март 01, 2010, 08:34:10 am »
Честита Баба Марта! Здраве и късмет!  :blink: :wub:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1618 -: Март 01, 2010, 08:35:11 am »
Здраве и късмет и от мен!

*

Kaya

• 2893
« Отговор #1619 -: Март 01, 2010, 09:20:12 am »
честита баба марта
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.