Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 848481 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:Говорилня 2
« Отговор #1640 -: Март 02, 2010, 10:54:29 am »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1641 -: Март 02, 2010, 11:59:45 am »
абе хора,

ся са поразрових из старите солари и видях следното - последните няколко години солара се задейства от предния ден. сякаш времето се скъсява  :-\

имате ли някакви наблюдения относно това?

ся, то ясно, че сега в края на времената времето е забързано и вече не е това, което е било, но в случая това със соларите е като явен признак за това действие...  :unsure:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #1642 -: Март 02, 2010, 12:02:23 pm »
Вещичке,времето не се скъсява,това е просто вследствие от високосните години и как го измерваме тука  ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1643 -: Март 02, 2010, 12:02:46 pm »
Казват, че соларите често действат от преди това. При мен също се е случвало.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1644 -: Март 02, 2010, 12:03:41 pm »
Солара се задейства и до няколко месеца преди рождения ден.
А наскоро тук се разправяхте, че даже се задействал при опозиция на слънцето с наталното.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #1645 -: Март 02, 2010, 12:06:17 pm »
не бе, не бе, не бе...

начи искам да кажа, че самият солар започва не на датата на рождения ден ами преди това. като пуснете солар за еди коя си година например и то ти изписва от коя дата започва самият солар и обикновено не е тази на която ти е рождения ден  ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #1646 -: Март 02, 2010, 12:07:05 pm »

Тя го е установила,но после сподели,че самия собственик на картата й е писал на имейла по-късно и е дал точните си данни. Така поне помня.

Какво стана с картата намери ли се?Ще ми е интересно да я видя ,защото знам няколко фактора за контакт с извънземни кои се гледат- Уран,Нептун,Плутон и знаците Везни,Стрелец,Водолей,Риби-съответно най-силно застъпен 9ти,11ти,12ти и 7ми дом (може и чрез транзити и т.н. но трябва да има някакви данни в натала).А отвличането си е по Плутон/8 дом независимо какво.Та да сверим нещата,тамън ще видим до колко оня е бил отвлечен.
« Последна редакция: Март 02, 2010, 12:12:44 pm от Синухе »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1647 -: Март 02, 2010, 12:13:41 pm »
Вещичка, ако гледаш в астро.ком там солара автоматично като се смени годината ти показва новия за съответния рожден ден през настоящата година.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #1648 -: Март 02, 2010, 12:28:14 pm »
..... и сега се тръшкам за една карта на отвличан мъж от извънземни

Ааааа, това е онази карта, дето предположих "самолетното събитие", а после ме упрекнаха в ясновидство, защото нямало достатъчно астрологични предпоставки за такова събитие.  ;D Човека се казва Травис Ултън. Данните бяха противоречиви. Самата Порто го установи.

Тя го е установила,но после сподели,че самия собственик на картата й е писал на имейла по-късно и е дал точните си данни. Така поне помня.

Aurora,
напротив много логично си беше разсъждавала , а се оказа доколкото помня,че собствената му дата  не пасваше толкова на събитието ( колкото  ментето). Господина имаше сайт за споделяне на преживяното така,че може да бъде издирен по името ( аз го бях намерила но не помня линка);

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1649 -: Март 02, 2010, 03:38:32 pm »

Какво стана с картата намери ли се?Ще ми е интересно да я видя ,защото знам няколко фактора за контакт с извънземни кои се гледат- Уран,Нептун,Плутон и знаците Везни,Стрелец,Водолей,Риби-съответно най-силно застъпен 9ти,11ти,12ти и 7ми дом (може и чрез транзити и т.н. но трябва да има някакви данни в натала).А отвличането си е по Плутон/8 дом независимо какво.Та да сверим нещата,тамън ще видим до колко оня е бил отвлечен.

Аз не съм я търсила. Просто помолих, ако някой друг/освен мен/ я е записал, да ми я изпрати. Но сигурно няма такъв. Не знам дали е била истинската или менте, но в последния пост на Порто, който прочетох по темата, пишеше че картата е истинската. Не помня много от нея, но имаше акцент на Водолей в 9 дом. Ако не греша, имаше и планета в 10 дом и в 1 дом. Но, убий ме, не помня точно кои.  :( Вече я прежалих, но Порто беше положила ужасно много труд, за да го изнамери и темата беше много интересна. Жалко!  :unsure:

*

Nebesna

« Отговор #1650 -: Март 02, 2010, 07:05:37 pm »
( Вече я прежалих, но Порто беше положила ужасно много труд, за да го изнамери и темата беше много интересна. Жалко!  :unsure:

Питай Порто! Сигурно влиза в някои от форумите, вероятно в дира.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1651 -: Март 02, 2010, 08:15:29 pm »
Въпросния човек е роден на 23 април 1957 г Аризона, но нямам град и точен час на раждане. Това е което успях да изнамеря.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Helo

« Отговор #1652 -: Март 02, 2010, 11:00:41 pm »
Отвлечени от извънземни с лопата да ги ринеш, особено в Америка. Сигурно там е намесен Нептун, понеже нали той управлява халюцинациите. При производството на едно точно определено вещество в мозъка хората започват да виждат и чуват извънземни, да мислят, че са били отвлечени, да имат духовни преживявания и да общуват с богове.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1653 -: Март 03, 2010, 08:37:05 am »
ЧЕСТИТ ТРЕТИ МАРТ! БЪДЕТЕ СВОБОДНИ И ГОРДИ БЪЛГАРИ!

*

Kaya

• 2893
« Отговор #1654 -: Март 03, 2010, 08:42:24 am »
Честит Трети Март

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #1655 -: Март 03, 2010, 08:44:06 am »
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРИ! :88:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #1656 -: Март 03, 2010, 08:51:15 am »
Ще напиша това,което съм постнала във фейсбука ...
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, БЪЛГАРИ! ДА СИ СПОМНИМ ЗА ВЕЛИКИТЕ МЪЖЕ, КОИТО ТРУДНО СЕ СРЕЩАТ ДНЕС! ДА СИ ПРИПОМНИМ ЗА ЕДНА ИЗСТРАДАЛА БЪЛГАРИЯ, КОЯТО НИТО ЗА МИГ НЕ Е СКЛОНИЛА ГЛАВА И ЗА ОНОВА ГОЛЯМО ПЛЕМЕ, КОЕТО ОЦЕЛЯ В БУРИТЕ И ОСТАНА С ИМЕТО СИ ПОВЕЧЕ ОТ 1300 ГОДИНИ! НАЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ! (вече опнах знамето на терасата-)))....
Имаше и една песен,която много обичах...помните ли я "Аз дойдох тук,на кон с Аспаруха и станах майка на племето...Аз безброй тук деца народих и се сраснах с времето.Плаках вързан на робски вериги и хайдути в Балкана водих, в мен се кланяха горди везири, на Бенковски аз знамето ших..."-))
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1657 -: Март 03, 2010, 09:21:36 am »
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, БЪЛГАРИ! ДА СИ СПОМНИМ ЗА ВЕЛИКИТЕ МЪЖЕ, КОИТО ТРУДНО СЕ СРЕЩАТ ДНЕС! ДА СИ ПРИПОМНИМ ЗА ЕДНА ИЗСТРАДАЛА БЪЛГАРИЯ, КОЯТО НИТО ЗА МИГ НЕ Е СКЛОНИЛА ГЛАВА И ЗА ОНОВА ГОЛЯМО ПЛЕМЕ, КОЕТО ОЦЕЛЯ В БУРИТЕ И ОСТАНА С ИМЕТО СИ ПОВЕЧЕ ОТ 1300 ГОДИНИ! НАЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ!

Честит празник на всички и от мен! Но защо ли ми звучи толкова актуално и днес по отношение липсата на великите мъже и изстрадалата България?  :mellow:

*

Helo

« Отговор #1658 -: Март 03, 2010, 11:19:40 am »
Странно защо българите все си спомнят за 500-те години турско робство, но не си спомнят въобще за Византийското робство, което също е продължило повече от сто години. В главите им е пълна мъгла по отношение на този въпрос.

Обаче всяка държава си има своите борби за власт и повечето държави са били завладявани и под чужда власт и е имало много кръвопролития навсякъде. Ама всеки си гледа родното. Що не плачете заради битките на Ирландия с англичаните? Смел Гибсън цял филм направи за тогавашните герои.  :angry: ;D ;D

Ами индианците колко са страдали заради дошлите от Европа хора, които търсели злато, а?  :angry: Европейците избили бая народ и то по много жесток начин.  :(

Ами милионите руснаци, измрели по време и след Втората Световна Война? Тогава са измрели няколко пъти повече руснаци, отколкото сега има българи в България.
« Последна редакция: Март 03, 2010, 11:24:09 am от Hi »

*

Uran

• 6041
« Отговор #1659 -: Март 03, 2010, 11:22:26 am »
 За византийско "робство" неможе да се говори.