Казвам две думи по въпроса - тия фотографии показват живота такъв, какъвто е, а не такъв, какъвто Холивуд ни замазва очите, че е.
Така е,сега не знам дали е изкуство или не,това твореца си го решава сам за себе си,а не публиката !

Пък и изкуството не е задължено с това да бъде красиво или разбираемо,а да бъде творчески акт.На мен примерно много известни художници,творенията им са ми ужасни грозни или безмислени,но въпреки това ги наричат изкуство.
Но идеята и за мен е добра,за това какви въпроси повдига и
как ги повдига

Не разбирам защо голотата трябва да се осъжда-все едно да осъждате Твореца,Оня Горе или да осъждате реалността такава каквато е,човешкото тяло е ценен дар и не трябва да му се присмиваме или да се срамуваме от него, независимо от формите му,които ума ни възприема в зависимост от съзнанието и нивото му.
Гледах и видеото,честно казано ми хареса тази масовка-толкова хора да преодолеят предразсъдъци и
срам-който също е заблуда някъде по пътя на човеците,това качество не е създадено от Оня Горе,а от изкривения човешки ум; и най-вече ми хареса колективността-тук имаше обединение в името на една безлична цел,а хората днес толкова трудно се обединяват,освен ако нямат личен интерес и полза;и също така ми хареса положителната енергия и атмосфера.Такива изпълнения само разчупват ограничените модели в обществата и имат своя принос,не е важното че темите не са нови,а че се прави нещо в посока
-връщане към естественото.