Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 849816 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:Говорилня 2
« Отговор #1800 -: Март 04, 2010, 10:08:12 am »
абе Мис, то се вижда на някои увисналите им ... пиперки  ;D  вгледай се по-внимателно в гнездата им от косми и си включи въображението  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

относно другото, да има целулит, има и други нелицеприятни неща, но това е просто тяло - една дреха, която носим има нема едни там сто години и после аре въс... въпроса е в друго, че като цяло хората СА ориентирани твърдо към телата си и все гонят мита за съвършенството, а не могат да си набият в дебелите глави, че съвършенството първо извира от душата ти и от сърцето ти, после се стеле около теб на талази и чак накрая успява да се набие в нечии чужди очи. хората са научени да търсят и да създават красота извън тях и са забравили точно ДУШИТЕ СИ в мрак и тъмнина....

ей затова така реагирам на нещо, което очеизвадно е ориентирано само към тялото /физическият елемент/  :P

ако и сега не сте ме разбрали мога да кажа само следното: да ма цунете по дебелия, бял, целулитен задник  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Helo

« Отговор #1801 -: Март 04, 2010, 10:08:21 am »
Дори световноизвестните манекенки, пък за актрисите да не говорим, биват обработени с фотошоп на снимки - задължително!

А когато излизат да дефилират като манекенки им гримират задниците - сигурно не сте забелязали, че им пудрят задниците преди да излязат. Аз съм виждала много пъти по видеоклипове.

*

Helo

« Отговор #1802 -: Март 04, 2010, 10:10:26 am »

ако и сега не сте ме разбрали мога да кажа само следното: да ма цунете по дебелия, бял, целулитен задник  :57:

Със или без стрии?  :57:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #1803 -: Март 04, 2010, 10:11:21 am »

Със или без стрии?  :57:

с пълни екстри бе жена  :57: :57: :57: :49:

*

Nebesna

« Отговор #1804 -: Март 04, 2010, 10:12:39 am »
ей затова така реагирам на нещо, което очеизвадно е ориентирано само към тялото /физическият елемент/  :P

Хората от снимките ги възприемам точно обратното на това което казваш. По всичко личи, че не не са от тези, дето робуват на телата си, щото ако бяха робували, щяха да имат пИрфектни и стегнати задници и силиконови цици.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #1805 -: Март 04, 2010, 10:13:48 am »

Хората от снимките ги възприемам точно обратното на това което казваш. По всичко личи, че не не са от тези, дето робуват на телата си, щото ако бяха робували, щяха да имат пИрфектни и стегнати задници и силиконови цици.

имах в предвид замисъла на идиота дето го е осъществил, а не изпълнителите  :wink2:

*

Nebesna

« Отговор #1806 -: Март 04, 2010, 10:35:27 am »
имах в предвид замисъла на идиота дето го е осъществил, а не изпълнителите  :wink2:

Рубенс е изобразявал голи телеса чисто натуралистично...предлагам да прибавим и него в групата на идиотите.

Скандално, нали?

Ето го идиота:
« Последна редакция: Март 04, 2010, 10:39:57 am от Небесна »

« Отговор #1807 -: Март 04, 2010, 10:40:00 am »
имах в предвид замисъла на идиота дето го е осъществил, а не изпълнителите  :wink2:

Рубенс е изобразявал голи телеса чисто натуралистично...предлагам да прибавим и него в групата на идиотите.

Композицията като цяло в картините на Рубенс носят естетическа наслада. Аз не харесвам телата на жените в картините му. Той си ги е харесвал и неговите съвременници. Това просто отразява вкусът на тази епоха, така както ние сега не харесваме да гледаме сланини.

Освен всичко останало, представи си как би изглеждала една рубенсова картина като снимка - отврат! Едно е да рисуваш, друго е да снимаш.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #1808 -: Март 04, 2010, 10:45:17 am »

Композицията като цяло в картините на Рубенс носят естетическа наслада. Аз не харесвам телата на жените в картините му. Той си ги е харесвал и неговите съвременници. Това просто отразява вкусът на тази епоха, така както ние сега не харесваме да гледаме сланини.

Освен всичко останало, представи си как би изглеждала една рубенсова картина като снимка - отврат! Едно е да рисуваш, друго е да снимаш.

анджък - на картина е едно, а да ги изтъпаниш на площада дибидюс е съвсем друго  ;)

*

missKapriz

« Отговор #1809 -: Март 04, 2010, 10:49:37 am »
Цитат
въпроса е в друго, че като цяло хората СА ориентирани твърдо към телата си и все гонят мита за съвършенството, а не могат да си набият в дебелите глави, че съвършенството първо извира от душата ти и от сърцето ти, после се стеле около теб на талази и чак накрая успява да се набие в нечии чужди очи. хората са научени да търсят и да създават красота извън тях и са забравили точно ДУШИТЕ СИ в мрак и тъмнина....

Що си мисля,че говорим за едно и също.Нали и моята мисъл е тази-да не робуваме на тялото си/обвивката/,а да се обърнем навътре към по-духовни ценности?!И вместо да се гнусим от Истината,да вземем да видим какво има отвъд видимото....

*

Nebesna

« Отговор #1810 -: Март 04, 2010, 10:52:30 am »

Композицията като цяло в картините на Рубенс носят естетическа наслада.

На мен не ми носи естетична наслада творчеството нито на единия нито на другия. Но вторият повдига някои философски въпроси по доста нестандартен и скандален начин. На мен по-скоро са ми интересни реакциите на хората, които коментират неговите фотографии, отколкото самите снимки. Всеки автор би искал да накара хората да се замислят, а понякога трябва да ги провокираш, за да го направят. Особено, ако са потънали в самодоволство. Това е начин дори да ги накараш да се погледнат отстрани. Аз например нямам голямо огледало у дома и не си поглеждам много често тялото в цял ръст. Онзи ден се погледнах и с ужас установих, че ми личат няколкото килограма, които съм качила.

Винаги си казвам, че трябва да обръщам внимание на тялото си, защото то е "храм за моята душа"...и ако аз не се грижа за него, не го "почиствам", не го "проветрявам" и душата ми няма да иска да живее в него. С проветряването се справям, понеже отказах цигарите, сега ще трябва да поспортувам, за да изхвърля и шлаките дето съм ги натрупала през зимния сезон. Хора, истината е, че не водим природосъобразен начин на живот. Това е бичът на урбанизацията - обездвижването и затлъстяването.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1811 -: Март 04, 2010, 10:52:55 am »
Чудех се кво толкова обсъждате и като се повърнах назад, цели 3-4 страници сте изписали за едната голота.  :o ГолЕм праз. Кво толкова ви впечатли,че толкова го разисквате?  :rolleyes: Има толкова много астрологични теми за чоплене. Вярно,че човек има нужда и от разтоварване,ама като гледам,вие и с тази тема се натоварвате.  :P

*

Nebesna

« Отговор #1812 -: Март 04, 2010, 10:55:02 am »
Чудех се кво толкова обсъждате и като се повърнах назад, цели 3-4 страници сте изписали за едната голота.  :o ГолЕм праз. Кво толкова ви впечатли,че толкова го разисквате?  :rolleyes: Има толкова много астрологични теми за чоплене. Вярно,че човек има нужда и от разтоварване,ама като гледам,вие и с тази тема се натоварвате.  :P

Що мислиш така? Аз се разтоварвам. Нали за това е говорилнята?

« Отговор #1813 -: Март 04, 2010, 11:31:59 am »
Чудех се кво толкова обсъждате и като се повърнах назад, цели 3-4 страници сте изписали за едната голота.
Защото снизходително ми обясниха, "жалко, че не разбирате". Като, че ли нямам право да не ми харесва, въпреки, че го разбирам.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1814 -: Март 04, 2010, 11:44:54 am »
Пък аз мислех да не се намесвам, ма то шило в торба стои ли.
Казвам две думи по въпроса - тия фотографии показват живота такъв, какъвто е, а не такъв, какъвто Холивуд ни замазва очите, че е.
Ногу хубаво да няма целулит, стрии, стари тела и муцуни. Ама...отдавна си мисля, че от толкова гледане на филми с готини мацки вече мнозина не могат да се гледат в огледалото. 0,00001% да речем от населението е със сполучливи пластични операции и природна хубост, останалите трябва да мрат ли?
Хубаво е някой да обърне внимание, че животът е това, което ни заобикаля, докато ние зяпаме Холивуд.

« Отговор #1815 -: Март 04, 2010, 11:49:50 am »
Казвам две думи по въпроса - тия фотографии показват живота такъв, какъвто е, а не такъв, какъвто Холивуд ни замазва очите, че е.
Хубаво е някой да обърне внимание, че животът е това, което ни заобикаля, докато ние зяпаме Холивуд.

Вервам ти, че е така, както казваш, но като иска да ни покаже истинския живот, защо тези двете са най-отпред? Дори да са случайно там, което не вярвам, можеше да не акцентира на тази снимка.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1816 -: Март 04, 2010, 11:58:10 am »

Вервам ти, че е така, както казваш, но като иска да ни покаже истинския живот, защо тези двете са най-отпред? Дори да са случайно там, което не вярвам, можеше да не акцентира на тази снимка.

По отношение на тези снимки имам усещане за дежа вю. Като че ли и друг път сте ги поствали и обсъждали.

*

Helo

« Отговор #1817 -: Март 04, 2010, 12:01:48 pm »
Тези двете отпред са фотошоп. Сложени са там изкуствено, след като са взети от някои списание, където са ги обработили с фотошоп, че да не плашат хората.  ;D  ;D

И аз имам усещане да Дежа Вю...  :rolleyes:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1818 -: Март 04, 2010, 12:05:27 pm »
Чудех се кво толкова обсъждате и като се повърнах назад, цели 3-4 страници сте изписали за едната голота.
Защото снизходително ми обясниха, "жалко, че не разбирате". Като, че ли нямам право да не ми харесва, въпреки, че го разбирам.

Остави заблудените да си мислят, че са богове.  :P Он че ми кае, че не разбирам нещо. Сякаш всички разбират всичко. Няма роден човек знаещ и можещ всичко.  :P Имаш право да ти харесва или не нещо и не си длъжна да се съобразяваш с това дали друг приема мнението ти или не. Както обичам да се изразявам - баш ме брига!  ;)

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #1819 -: Март 04, 2010, 12:21:33 pm »

Така е,сега не знам дали е изкуство или не,това твореца си го решава сам за себе си,а не публиката !  :P Пък и изкуството не е задължено с това да бъде красиво или разбираемо,а да бъде творчески акт.На мен примерно много известни художници,творенията им са ми ужасни грозни или безмислени,но въпреки това ги наричат изкуство.

Но идеята и за мен е добра,за това какви въпроси повдига и как ги повдига  ;D Не разбирам защо голотата трябва да се осъжда-все едно да осъждате Твореца,Оня Горе или да осъждате реалността такава каквато е,човешкото тяло е ценен дар и не трябва да му се присмиваме или да се срамуваме от него, независимо от формите му,които ума ни възприема в зависимост от съзнанието и нивото му.

Гледах и видеото,честно казано ми хареса тази масовка-толкова хора да преодолеят предразсъдъци и срам-който също е заблуда някъде по пътя на човеците,това качество не е създадено от Оня Горе,а от изкривения човешки ум; и най-вече ми хареса колективността-тук имаше обединение в името на една безлична цел,а хората днес толкова трудно се обединяват,освен ако нямат личен интерес и полза;и също така ми хареса положителната енергия и атмосфера.Такива изпълнения само разчупват ограничените модели в обществата и имат своя принос,не е важното че темите не са нови,а че се прави нещо в посока-връщане към естественото.