Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 846444 Прегледи
*

Nebesna

Re:Говорилня 2
« Отговор #2660 -: Април 01, 2010, 10:02:27 pm »
а стига бе Аурора ,имаш Давидова звезда! :o :o :o

не, не. Това е някакъв трапец с покривче  ;D
Давидовата звезда е планети+възли всичките през 60 градуса помежду си....май това беше, ако не бъркам  :rolleyes:

Звездата на Давид е изградена от секстили, точно.

*

abroad

« Отговор #2661 -: Април 01, 2010, 10:02:43 pm »
Цитат
Никой ли не разбра, че говоря за етика?!?
Разбрахме те,Аброад,наистина.И се опитваме/поне аз/ да те убедим,че няма нищо не етично в това защото в днешно време данните не са тайна и конфиденциална информация. :blink:

Стига бе!
То за това ли има закон по тоя повод ;D ;D

В така лелеяния "Запад" това е един от най-съблюдавано спазваните закони :P

*

Helo

« Отговор #2662 -: Април 01, 2010, 10:03:16 pm »
Лили, виж, Адам и Ева около дървото със забранените плодове и змията отстрани. Оригинално от Шумер! Това са анунаките. ;)

« Отговор #2663 -: Април 01, 2010, 10:04:55 pm »
   То, ако не ме лъже паметта и Дивна има звездата на Давид...Те трябва да кажат, как я усещат - късметлии ли са в живота.

*

Asol

• 4140
« Отговор #2664 -: Април 01, 2010, 10:05:40 pm »
То сигурно заради неконфиденционалността в темата за натални карти, няма почти никакви такива  :P

*

missKapriz

« Отговор #2665 -: Април 01, 2010, 10:07:23 pm »
Говориш за закона за защита на личните данни ли???За това и телефон не можеш да си купиш без да си снимаш личната карта?!И получаваш от НОИ писма в пощата с данните си,да не говорим,че може да объркат пощенската кутия ;D

*

Nebesna

« Отговор #2666 -: Април 01, 2010, 10:08:30 pm »
Лили, виж, Адам и Ева около дървото със забранените плодове и змията отстрани. Оригинално от Шумер! Това са анунаките. ;)

Между другото змията е символа на създателкта на живота. По-късно в Библията образът и е бил охулен.

« Отговор #2667 -: Април 01, 2010, 10:08:43 pm »
    ;D ;D ;D По едно време форума беше нападнат от  Торбалани и не знам кви си Сульо-Пульовци, та народа се изплаши и аз в това число  :57: :57:- и картите бяха затрити

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2668 -: Април 01, 2010, 10:09:08 pm »
Какъв християнски празник!!!

Опитах се да го кажа максимално тактично. Нали съм стелиум в Овен. ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #2669 -: Април 01, 2010, 10:10:24 pm »
Говориш за закона за защита на личните данни ли???За това и телефон не можеш да си купиш без да си снимаш личната карта?!И получаваш от НОИ писма в пощата с данните си,да не говорим,че може да объркат пощенската кутия ;D

Можеш да откажеш да си дадеш данните по всяко време и повод, ти решаваш.
Отговорността за обърканата кутия, в случая е на обслужващите разносвачи на НОИ, в такъв случай можеш да ги осъдиш с лекота...

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #2670 -: Април 01, 2010, 10:11:21 pm »
Защо се плашиш от Торбалановци? Тези хора са едни и същи от форума с други никове. И нали знаеш ,че не всеки вижда в картата ти, нищо че моного гледат. Тези които наистина виждат, никога няма да злоупотребят с картата ти и с информацията в нея.  :blink:

*

missKapriz

« Отговор #2671 -: Април 01, 2010, 10:13:28 pm »

Отговорността за обърканата кутия, в случая е на обслужващите разносвачи на НОИ, в такъв случай можеш да ги осъдиш с лекота...
Опитай да си купиш телефон без да си дадеш данните.Или да осъдиш пощаджията,че е объркал кутиите!Хайде да бъдем реалисти!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2672 -: Април 01, 2010, 10:14:40 pm »
Това са анунаките.

А техният език започва да става все по-популярен в този форум.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2673 -: Април 01, 2010, 10:15:19 pm »
Тази тема с картите преди да почна да качвам, каквито и да е, съм я обсъдила първо със себе си. Всички хора, чиито данни имам съм изрично предупредила, че бих ползвала с цел практикум в астрологията. Никой не е възроптал. Включително тук съм качвала картата на осиновена жена, също уведомена по въпроса. Вече като взимам данни и го казвам, за да не стане след време да се наложи и представи си нямам връзка с човека. Въпреки това, подчертавам винаги трия даннните, те са лични и не виждам причина да ги правя достояние на някого. След време дори трия картите, предвид енергийно влияние, което спомена Вижън.  
 Въпросът е морален, съгласна съм и дълго време съм го обмисляла преди въобще да започна някога да пускам карта във форум. А това се случва тук от сравнително скоро. Хората, за които давам мнение е изградено и върху лични впечатления, които колкото и да не сто процента обективни са преценени от няколко страни и са получени съответните отзиви, за да си съставя какъвто и да е извод.
 Обяснявам всичко това, защото разбирам питането ти, Аброад. Другото, което е трябва да се включваме във всякакви казуси точно и също, когато нямаме лични впечатления за личността. Така, че Асол не виждам какво се притесняваш.     :blink:
Ако някой проявява интерес към моята карта /което ме учудва/ отново бих я качила, но вероятно по-късно пак ще я махна. Туй Кая го обясни веднъж - параноя. И аз я имам. Все пак гледам да не прекалявам.  ;D В началото, когато Инти откри темата съвсем спонтанно се отзовах, но после стана нещо и я свалих. Не я крия, качвала съм я и наскоро.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2674 -: Април 01, 2010, 10:17:56 pm »
Момичета, прекрасни яйца, майсторки сте! Аз днес нямах време, скоро се прибрах след тежък и ужасен работен ден и надеждата ми е в събота!  :blink:  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #2675 -: Април 01, 2010, 10:22:03 pm »
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

abroad

« Отговор #2676 -: Април 01, 2010, 10:26:47 pm »

Опитай да си купиш телефон без да си дадеш данните.Или да осъдиш пощаджията,че е объркал кутиите!Хайде да бъдем реалисти!

Казвала ли съм колко мразя да се обяснявам ;D
Като не искаш не си прекарвай телефон, твой избор, а следователно и отговорност.
Отговорност за спазване на закона има съответната институция/корпорация, следователно можеш да я осъдиш, ако сбърка. Друг е въпросът, че ти трябва добър адвокат /такива малко ;D/, струва малко повече пари и т.н.

Странно, а често ми казват да не съм толкова реалист, до песимист :-\  ;D ;D

*

missKapriz

« Отговор #2677 -: Април 01, 2010, 10:29:29 pm »
Аз няма проблем да си давам данните-така,че си имам телефон.Ако не разбираш за какво става въпрос-а явно не разбираш-разговора става безпредметен!

*

Helo

« Отговор #2678 -: Април 01, 2010, 10:30:19 pm »
Това са анунаките.

А техният език започва да става все по-популярен в този форум.  ;D

В смисъл?

*

Helo

« Отговор #2679 -: Април 01, 2010, 10:31:16 pm »

Между другото змията е символа на създателкта на живота. По-късно в Библията образът и е бил охулен.

В Библията змията е олицетворение не на друга Богиня-Майка, а на Инана, понеже Писанията са препис от Египет и Шумер.

Ин-Ана Името на богинята е Ана.

Картинката, която видяхте показва Инана и съпругът и Думузи, който е бог на растителността. Всяка година той стои по половин година в Подзменото царство и тогава няма растения и е зима. Също като в митологията за Хадес и Персефона.