Тази тема с картите преди да почна да качвам, каквито и да е, съм я обсъдила първо със себе си. Всички хора, чиито данни имам съм изрично предупредила, че бих ползвала с цел практикум в астрологията. Никой не е възроптал. Включително тук съм качвала картата на осиновена жена, също уведомена по въпроса. Вече като взимам данни и го казвам, за да не стане след време да се наложи и представи си нямам връзка с човека. Въпреки това, подчертавам винаги трия даннните, те са лични и не виждам причина да ги правя достояние на някого. След време дори трия картите, предвид енергийно влияние, което спомена Вижън.
Въпросът е морален, съгласна съм и дълго време съм го обмисляла преди въобще да започна някога да пускам карта във форум. А това се случва тук от сравнително скоро. Хората, за които давам мнение е изградено и върху лични впечатления, които колкото и да не сто процента обективни са преценени от няколко страни и са получени съответните отзиви, за да си съставя какъвто и да е извод.
Обяснявам всичко това, защото разбирам питането ти, Аброад. Другото, което е трябва да се включваме във всякакви казуси точно и също, когато нямаме лични впечатления за личността. Така, че Асол не виждам какво се притесняваш. :blink:
Ако някой проявява интерес към моята карта /което ме учудва/ отново бих я качила, но вероятно по-късно пак ще я махна. Туй Кая го обясни веднъж - параноя. И аз я имам. Все пак гледам да не прекалявам.

В началото, когато Инти откри темата съвсем спонтанно се отзовах, но после стана нещо и я свалих. Не я крия, качвала съм я и наскоро.