Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 847152 Прегледи
*

abroad

Re:Говорилня 2
« Отговор #2680 -: Април 01, 2010, 10:32:02 pm »
 :blink:
Съгласна. Не разбирам.
 :blink:

*

Nebesna

« Отговор #2681 -: Април 01, 2010, 10:32:06 pm »

Можеш да откажеш да си дадеш данните по всяко време и повод, ти решаваш.
Отговорността за обърканата кутия, в случая е на обслужващите разносвачи на НОИ, в такъв случай можеш да ги осъдиш с лекота...
Опитай да си купиш телефон без да си дадеш данните.Или да осъдиш пощаджията,че е объркал кутиите!Хайде да бъдем реалисти!

Казвала ли съм колко мразя да се обяснявам ;D
Като не искаш не си прекарвай телефон, твой избор, а следователно и отговорност.
Отговорност за спазване на закона има съответната институция/корпорация, следователно можеш да я осъдиш, ако сбърка. Друг е въпросът, че ти трябва добър адвокат /такива малко ;D/, струва малко повече пари и т.н.

Странно, а често ми казват да не съм толкова реалист, до песимист :-\  ;D ;D

Аз съм регистриран оператор на лични данни. данните без името на лицето нищо , ама нищичко не означават в нашия случай. Нито можем да злоупотребим с банковите му сметки, нито да го поставим в неравностойно положение или да го дискриминираме, защото ХОРОСКОПЪТ И ЛИЧНОСТТА не са едно и също нещо. Опитай се да докажеш в съда, че някой е нарушил правата ти, поставяйки хороскоп с идентични на твоите рождени данни в нета, ако името ти не фигурира в него! Това не е ЕГН, зад което се крие реална личност.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2682 -: Април 01, 2010, 10:32:51 pm »
Хело, езикът на рептилиите какъв е?  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2683 -: Април 01, 2010, 10:36:24 pm »
Видяхте ли яйцата на предната страница?  :rolleyes:  ;D

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3962.2820.html
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Helo

« Отговор #2684 -: Април 01, 2010, 10:38:27 pm »

Между другото змията е символа на създателкта на живота. По-късно в Библията образът и е бил охулен.

В Библията змията е олицетворение не на друга Богиня-Майка, а на Инана, понеже Писанията са препис от Египет и Шумер.

Ин-Ана Името на богинята е Ана.

Картинката, която видяхте показва Инана и съпругът и Думузи, който е бог на растителността. Всяка година той стои по половин година в Подзменото царство и тогава няма растения и е зима. Също като в митологията за Хадес и Персефона.

А Слизането на Инана в Подземното царство показва много добре действието на Плутон. Тя минава през седем врати по пътя до центъра на Подземното царство като на всяка от тях сваля дрехите и украшенията си. Накрая остава съвсем гола пред сестра си - владетелката на Подземното царство. Сестра и я убива и окачва на една кука. Обаче след молбите на боговете я наплисква с жива вода и я съживява.

Хело, езикът на рептилиите какъв е?  :blink:

Според мен анунаките не са рептилии. Нали в Разкритията на един посветен пишеше, че Дейвид Айк са го измамили по този въпрос. Не чете ли?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2685 -: Април 01, 2010, 10:41:08 pm »
Що се отнася до тъй коментираното енергийно влияние мисля, че се преекспонира малко или повече.
Този, който наистина е способен да окаже осезаемо енергийно влияние, никога няма да го направи, защото го осъзнава. Така както не на всеки астролог му е дадено да "чете" правилно картата и да "вижда" личността, стояща зад нея, така далеч не всеки, който има досег с картата, може да повлияе върху енергийното равновесие и съдбата на родения. Далеч не всеки, който докосне картата ни, знае къде да пипне, за да задейства определени механизми, лостове и ефекти. Това важи не само за любителите, каквито са повечето във форуми като този, а и за професионалните астролози.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2686 -: Април 01, 2010, 10:43:08 pm »
Нали в Разкритията на един посветен пишеше, че Дейвид Айк са го измамили по този въпрос. Не чете ли?

Не съм, нямам никакво време.
Мернах една тема в Мистика, за прословутата "Матрица", там също се споменаваше за тях... Но съвсем бегло я прочетох, по диагонал...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2687 -: Април 01, 2010, 10:43:29 pm »
Права си. Обикновено аз и принципно съм повече от предпазлива, за всеки случай, не, че знам от какво толкова се пазя или някой пазя, но на... ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #2688 -: Април 01, 2010, 10:49:01 pm »
Видяхте ли яйцата на предната страница?  :rolleyes:  ;D

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3962.2820.html

Видяхме ги. ;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #2689 -: Април 01, 2010, 10:51:30 pm »
Що се отнася до тъй коментираното енергийно влияние мисля, че се преекспонира малко или повече.
Този, който наистина е способен да окаже осезаемо енергийно влияние, никога няма да го направи, защото го осъзнава. Така както не на всеки астролог му е дадено да "чете" правилно картата и да "вижда" личността, стояща зад нея, така далеч не всеки, който има досег с картата, може да повлияе върху енергийното равновесие и съдбата на родения. Далеч не всеки, който докосне картата ни, знае къде да пипне, за да задейства определени механизми, лостове и ефекти. Това важи не само за любителите, каквито са повечето във форуми като този, а и за професионалните астролози.

По скоро астрологиът се натоварва, преживявайки множество човешки съдби. Поне аз бях в началото. Сега си изградих някаква защита.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2690 -: Април 01, 2010, 10:53:11 pm »
По скоро астрологиът се натоварва, преживявайки множество човешки съдби. Поне аз бях в началото. Сега си изградих някаква защита.

И при мен беше така, през първите няколко години, в началото. Много се натоварвах, стигаше се чак до физическо неразположение. Но вече мога да кажа, че си имам някаква защита...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2691 -: Април 01, 2010, 10:54:55 pm »

след последния хороскоп ,които направих ,само 31 стр.формат а4 , три дни не се усещах от кръста до коленете. и всеки път е така....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

« Отговор #2692 -: Април 02, 2010, 03:32:08 pm »
Сега пак даваха по телевизията как християни минават под масата в църквата "Св. Ал. Невски". И като питаха чакащите на дълга опашка, за да минат под масата, никой от тях не знаеше защо трябва да минава под масата. Това е - масата минава под масата.  ;D

http://www.dnes.bg/akoshtete-vqrvaite/2005/07/10/450-ovce-se-samoubiha-v-turciia.10180

1500 овце скочиха в пропаст
в Турция, съобщи АП, цитирайки турски медии. Тревопасните животинки се нахвърляли една след друга в урвата по неясни причини.

Първо скочила една овца (вероятно водачът), а след това другите последвали примера й.

« Последна редакция: Април 02, 2010, 03:55:37 pm от Hi »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #2693 -: Април 02, 2010, 03:33:50 pm »
Сега пак даваха по телевизията как християни минават под масата в царквата "Св. Ал. Невски". И като питаха чакащите на дълга опашка, за да минат под масата, никой от тях не знаеше защо трябва да минава под масата. Това е - масата минава под масата.  ;D

http://www.dnes.bg/akoshtete-vqrvaite/2005/07/10/450-ovce-se-samoubiha-v-turciia.10180

1500 овце скочиха в пропаст
в Турция, съобщи АП, цитирайки турски медии. Тревопасните животинки се нахвърляли една след друга в урвата по неясни причини.

Първо скочила една овца (вероятно водачът), а след това другите последвали примера й.

не виждам какво те учудва  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #2694 -: Април 02, 2010, 03:40:05 pm »

1500 овце скочиха в пропаст[/b] в Турция, съобщи АП, цитирайки турски медии. Тревопасните животинки се нахвърляли една след друга в урвата по неясни причини.

Ужаст,може да е някаква поличба или наказание от Планетарният Дух.Или просто да е ефекта на 100-ната маймуна,но няма нищо случайно...

В същият сайт пък изпадна това и се убеждавам,че за бизнеса граници няма:

Да си купиш дух в бутилка. $1000 бройката

А иначе Хело,лафа масата минава под масата кърти  :clap: :57:

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #2695 -: Април 02, 2010, 03:49:17 pm »
Това с уфсете да не е психотронно оръжие?

« Отговор #2696 -: Април 02, 2010, 03:55:20 pm »
Това с уфсете да не е психотронно оръжие?

по-вероятно е да са си мислили, че се редят или да минават под масата или, че е опашката за паспортите  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #2697 -: Април 02, 2010, 03:55:44 pm »
Бе не знам дали е психотронно оръжие,вече всичко е възможно,иди се чуди,на вижте "новата" изцепка:

НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД-Каменния Монумент в Джорджия

:-X :-X  :angry:

Задължително вижте и видеото отдолу!

*

Helo

« Отговор #2698 -: Април 02, 2010, 03:57:29 pm »
От въздействие на психотронно оръжие ли е това, че хората, венецът на Творението масово минават под маса, а не знаят защо?

Реторичен въпрос.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2699 -: Април 02, 2010, 04:34:24 pm »
Сега пак даваха по телевизията как християни минават под масата в църквата "Св. Ал. Невски". И като питаха чакащите на дълга опашка, за да минат под масата, никой от тях не знаеше защо трябва да минава под масата. Това е - масата минава под масата.  ;D

Хело, специален поздрав за теб  :25:
http://www.youtube.com/watch?v=Wil3GCkSHjo&feature=related
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.