пр.луна на дсц :rolleyes: , там ще е акцента , а как ще избухне зависи от аспектите на наталната луна. вярвам ,че няма да е зле. още повече през 7-ми дом ,тя ще освети връзките ,контактите ,ще наблегнеш на нови запознанства ,ще срещнеш по-млади хора/диспозитора на луната е меркурий/. добро време за промяна по отношение на 7-ми. дано е и добре аспектирана наталната.
я кажи на колко градуса е наталната в дева? :blink:
Всъщност пр Луна ще мине през асцендента. Ай .. сега гледам, че вече са в точен съвпад.
Да ми е честито! :mellow:
А наталната е на 11°15' в Дева, 9-ти дом, доволно аспектирана, но участва в тао-квадратура с Марс и Нептун; тр Нептун в момента е в секстил с нат Меркурий - нещо по Нептун и Марс очаквам да ми се случи - най-вероятно ше се вкарам в некой розов филм .. 
значи за всичко си има обяснение

.
твоя луна тригон моя луна! твоя луна квадратура мое слънце! вероятно моя луна квадрат твое слънце!
само разсъждавам....,но и твоя луна тригон мой марс. абе навързани сме като свински черва всички....
Гал , къде са управителите? това гледай! те са важни в прогностиката. събитията ги носят управителите , а планетите само показват каква ще е реакцията и начина по който ще ги изразиш...какво упр. марс ,какво упр. нептун ,домове.
но като цяло ти гарантирам ,че те чакат 2,5 год. перфектен период. излизаш на светло ,живота е лек ,светъл и нов. прилича на новолуние ....разбира се ,че не е за подценяване и знака през който транзитира ,но.... дома според мен е по-важен!
що останах с чувство ,че говориш за дсц-то? :rolleyes: