Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 845502 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:Говорилня 2
« Отговор #2920 -: Април 06, 2010, 01:08:52 pm »
па и са сетих за един случай: бившият ми съпруг отива с неговата мома във Виена. като се връщат от там и идва да донесе подаръци на децата и аз започвам да го разпитвам как е било, що е било - там музеи, забележителности и най-важното за мен Виенската Опера! обаче - грънци брато  :(  кво е то туй кОлтура и има ли почва у нас. он научил де са магазините на марковите дрешки, купил си някви боти щото еди кой си български футболист бил там и той и той си купил същите... и такива неща...

та не се учудвам на нищо вече... много малко са онези, които наистина ценят Изкуството!

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Asol

• 4140
« Отговор #2921 -: Април 06, 2010, 01:10:52 pm »
Сещам се по телевизията по някакво предаване не си спомням вече кое, правиха някаква анкета, където във въпроса фигурираше някаква мнооого сложна, префърцунена и усукана дума. Всички бяха наясно с нея де  :57:, как иначе, а си беше измислица провокация.

Интересен ми е бил факта, че човек може да е супер талантлив, но като не е по медиите все още, викат тоз неизвестен - може би трябва да се подразбира че не струва.  ;D Като въпросния стане известен - ауу такъв талант, какво чудо и опа една камара приятели.  :57:

*

Uran

• 6041
« Отговор #2922 -: Април 06, 2010, 01:17:54 pm »
Сещам се по телевизията по някакво предаване не си спомням вече кое, правиха някаква анкета, където във въпроса фигурираше някаква мнооого сложна, префърцунена и усукана дума. Всички бяха наясно с нея де  :57:, как иначе, а си беше измислица провокация.

Интересен ми е бил факта, че човек може да е супер талантлив, но като не е по медиите все още, викат тоз неизвестен - може би трябва да се подразбира че не струва.  ;D Като въпросния стане известен - ауу такъв талант, какво чудо и опа една камара приятели.  :57:
Точно за това става въпрос и за съжаление този проблем не е от вчера.
Моцарт и Салиери.
 Много хора ще отидат да слушат "Бонд" като видни изпълнители на класическа музика, но едвали ще искат да чуят дори на запис същите произведения изпълнени от Московската филхармония. ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #2923 -: Април 06, 2010, 01:20:26 pm »

Много хора ще отидат да слушат "Бонд" като видни изпълнители на класическа музика, но едвали ще искат да чуят дори на запис същите произведения изпълнени от Московската филхармония. ;D

аааа говориш така щот не си слушала концерта на Скорпионс + Берлинската Филхармония  :-[  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

относно филхармониите - нищо против, стига да са класни  ;)  луд фен съм на оперите, както слушам рок в ежедневието си  :93:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #2924 -: Април 06, 2010, 01:47:25 pm »
Днес е 22 лунен ден-най-добрият ден за занимания с астрология  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2925 -: Април 06, 2010, 01:55:35 pm »
Днес е 22 лунен ден-най-добрият ден за занимания с астрология  :blink:

и аз така го усещам ,ако знаеш какви неща ми минават докато гледам картата си...
вероятно енергийте текат безпрепятственно м/у съзнание ,подсъзнание ,свръх съзнание.... :o

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

tool

« Отговор #2926 -: Април 06, 2010, 02:19:19 pm »

пр.луна на дсц :rolleyes: , там ще е акцента , а как ще избухне зависи от аспектите на наталната луна. вярвам ,че няма да е зле. още повече през 7-ми дом ,тя ще освети връзките ,контактите ,ще наблегнеш на нови запознанства ,ще срещнеш по-млади хора/диспозитора на луната е меркурий/. добро време за промяна по отношение на 7-ми. дано е и добре аспектирана наталната.
я кажи на колко градуса е наталната в дева? :blink:

Всъщност пр Луна ще мине през асцендента. Ай .. сега гледам, че вече са в точен съвпад.  :o  Да ми е честито!  :mellow:

А наталната е на 11°15' в Дева, 9-ти дом, доволно аспектирана, но участва в тао-квадратура с Марс и Нептун; тр Нептун в момента е в секстил с нат Меркурий - нещо по Нептун и Марс очаквам да ми се случи - най-вероятно ше се вкарам в некой розов филм ..  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #2927 -: Април 06, 2010, 02:29:11 pm »

пр.луна на дсц :rolleyes: , там ще е акцента , а как ще избухне зависи от аспектите на наталната луна. вярвам ,че няма да е зле. още повече през 7-ми дом ,тя ще освети връзките ,контактите ,ще наблегнеш на нови запознанства ,ще срещнеш по-млади хора/диспозитора на луната е меркурий/. добро време за промяна по отношение на 7-ми. дано е и добре аспектирана наталната.
я кажи на колко градуса е наталната в дева? :blink:

Всъщност пр Луна ще мине през асцендента. Ай .. сега гледам, че вече са в точен съвпад.  :o  Да ми е честито!  :mellow:

А наталната е на 11°15' в Дева, 9-ти дом, доволно аспектирана, но участва в тао-квадратура с Марс и Нептун; тр Нептун в момента е в секстил с нат Меркурий - нещо по Нептун и Марс очаквам да ми се случи - най-вероятно ше се вкарам в некой розов филм ..  :P

значи за всичко си има обяснение ;D.
твоя луна тригон моя луна! твоя луна квадратура мое слънце! вероятно моя луна квадрат твое слънце!
само разсъждавам....,но и твоя луна тригон мой марс. абе навързани сме като свински черва всички.... ;D

Гал , къде са управителите? това гледай! те са важни в прогностиката. събитията ги носят управителите , а  планетите само показват каква ще е реакцията и начина по който ще ги изразиш...
какво упр. марс ,какво упр. нептун ,домове.
но като цяло ти гарантирам ,че те чакат 2,5 год. перфектен период. излизаш на светло ,живота е лек ,светъл и нов. прилича на новолуние ....разбира се ,че не е за подценяване и знака през който транзитира ,но.... дома според мен е по-важен!

що останах с чувство ,че говориш за дсц-то?  :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #2928 -: Април 06, 2010, 02:47:23 pm »
пак вали! пффф ,и цяла седмица го дават валежно....
писала съм някога едно стихче за това , но е в офиса :( , помня от него това....

дъждът измива улиците и душите ни.
на чаша равносметка съвестта си моля ,не ме напускай и не си отивай!

любовница на истината винаги ще бъда ,на разума душата ще отключа.
сърцето -вечен остров на безумна обич ,за никого неще заключа.....

*

tool

« Отговор #2929 -: Април 06, 2010, 04:05:36 pm »
.. абе навързани сме като свински черва всички.... ;D

да, той и един приятел тва казва - отвъд сме били като скачени съдове всички ..   :P

Цитат
.. но като цяло ти гарантирам ,че те чакат 2,5 год. перфектен период. излизаш на светло ,живота е лек ,светъл и нов. прилича на новолуние ....разбира се ,че не е за подценяване и знака през който транзитира ,но.... дома според мен е по-важен!

благодаря Марая, ами Стрелец ми е на асцендента - очертава се да пътувам наляво - надясно, та един вид наистина ще изляза на светло ..    :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #2930 -: Април 06, 2010, 04:21:44 pm »
благодаря Марая, ами Стрелец ми е на асцендента - очертава се да пътувам наляво - надясно, та един вид наистина ще изляза на светло ..    :blink:

аз бях така..,много хубав период ,макар ,че имам лошо аспектиран първи дом...,бол квадратури и една опозиция. но този период за мен беше изключително щастлив. много пътувания ,много контакти , всичко по много...
в момента мойта луна е все още в 12-ти прогресивен и във втори натален...
очаквам с нетърпение и прехода през прогресивния асц.
и това е важно!
виж дали е излязла от прогресивния 12-ти дом. :blink:

*

tool

« Отговор #2931 -: Април 06, 2010, 07:40:48 pm »
.. в момента мойта луна е все още в 12-ти прогресивен и във втори натален...
и това е важно!

Аа благодаря, че ми обърна внимание. При мен е в 11 прогресивен дом и след 2 години ще мине през прогресивния асцендент. Хах.. явно 2012 ще е ново начало за мен ..  :P

*

missKapriz

« Отговор #2932 -: Април 06, 2010, 07:43:19 pm »
Гал,къде се изгуби? :blink:Твоята карта беше първата по която си позволих да се изкажа като започнах да чета астрология:blink:-Много пъти си мислех за теб :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2933 -: Април 06, 2010, 07:49:56 pm »
Изведнъж ми изчезна звукът на лаптопа. Някой случайно да знае къде трябва да се бутне? Гледам, с иконката volume всичко е наред. Бръкнах в настройките, там също. Вчера всичко беше о.к., слушах музика, днес обаче не се чува нищо... странна работа.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2934 -: Април 06, 2010, 07:51:27 pm »
Уф, че съм загубена! Рестартирах компа, сега всичко е наред.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2935 -: Април 06, 2010, 07:56:56 pm »
.. в момента мойта луна е все още в 12-ти прогресивен и във втори натален...
и това е важно!

Аа благодаря, че ми обърна внимание. При мен е в 11 прогресивен дом и след 2 години ще мине през прогресивния асцендент. Хах.. явно 2012 ще е ново начало за мен ..  :P

а ,Гал тук ще да е интересантно....,какво ли ще криеш от света? какво ще рови в душата ти ,кое ще е забранено за другите....
ще виждат едно лице и скрита и потайна душа...успех! ще се радвам от сърце да си щастлива! :58:

*

Asol

• 4140
« Отговор #2936 -: Април 06, 2010, 08:04:11 pm »
Уф, че съм загубена! Рестартирах компа, сега всичко е наред.  ;D

Рестарт и всичко е ок  ;D Учуди ме, че така изведнъж си загубила звук, ако не картина  ;D. Оставила си компютъра без думи с тези картинки в темата за Венера  :P ;D

*

tool

« Отговор #2937 -: Април 06, 2010, 08:16:49 pm »
Гал,къде се изгуби? :blink:Твоята карта беше първата по която си позволих да се изкажа като започнах да чета астрология:blink:-Много пъти си мислех за теб :blink:

Аай, че мило ..  :-[  Блгародаря, missKapriz!  :wub: Явно е било взаимно, понеже и аз мисля много за вас. Както вече споделих бях с прогресивна Луна в 12 натален, Скорпион, та имах нужда да се оттегля и вглъбя за известно време.  :P  Ние с теб май по едно време започнахме да се интересуваме от астрология ..  :rolleyes: Понеже съм на вълна прогресии, сега като гледам пр Луна ми е била в съвпад с натален Уран. Ти установи ли кои аспекти са отключили интереса към астрологията при теб?!  :rolleyes: 

*

tool

« Отговор #2938 -: Април 06, 2010, 08:17:48 pm »

а ,Гал тук ще да е интересантно....,какво ли ще криеш от света? какво ще рови в душата ти ,кое ще е забранено за другите....ще виждат едно лице и скрита и потайна душа...успех!

Оо.  това ми е запазена марка ..  :P

Както се пееше в една песен:

Влизам тихо в мойта стая
и се свивам на кълбо.
Аз съм змия и не желая
да говоря с никого.
Кожата не ща да сменям
през последния сезон,
само тихо ще мечтая
за отминал слънчев стон.
Рисковано е да открия
моя истински портрет,
по-добре да си отида,
за да бъде всичко в ред.

..

:wink2:

Цитат
.. ще се радвам от сърце да си щастлива!

Благодаря Марая! Жива и здрава да си!  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #2939 -: Април 06, 2010, 08:25:15 pm »
сега остава и да дадеш линк към песента,тананикам си я ,обаче йок ,не се сещам кой я пееше ,но е страхотна! :kissd: