Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 844881 Прегледи
*

Kaya

• 2893
Re:Говорилня 2
« Отговор #2960 -: Април 08, 2010, 08:16:07 am »
„Сам, но не самотен-един от вас”-

концерт по повод Международния  ден за хората с  Аутизъм

Графа, Д_2,  Маги Дженеварова  и още много български изпълнители

ще пеят за в  подкрепа на хората  с Аутизъм

На  11.04.2010 г. по инициатива на Фондация „Стъпка за невидимите деца на България”, с подкрепата на Сдружение „Асоциация Аутизъм” и Алианс „Усмихни се с мен” ще се състои концерт в зала 11 на НДК от 16 часа. Повод за организиране на това събитие е 02 април- Международен ден на хората с Аутизъм, обявен през 2008 г. от ООН за световен ден за повишаване на информираността по въпросите на аутизма.

Европейският Съвет обяви тази година за Европейска година на борбата с бедността и социалното изключване. Водещият принцип на 2010 година е да се даде глас на тревогите на хората, принудени да живеят в бедност и социално изключване, както и да се вдъхновят европейските граждани и всички заинтересовани страни да се ангажират с тези важни въпроси. Отговорната институция за реализацията на националната програма за Европейска година на борбата с бедността и социалното изключване е Министерството на труда и социалната политика.
Следвайки принципите на ЕС за солидарност и партньорство, Министерството на труда и социалната политика подкрепи инициативата на неправителствените организации като средство за повишаване на обществената осведоменост по тези проблеми.
Концертът ще премине под мотото „Сам, но не самотен-един от вас”, което е името на специално написаната за хората с аутизъм песен на група Аркс.
Реализирането на концерта стана възможно благодарение съдействието на Националния Дворец на Културата, благотворителното участие  на изпълнители от „Вирджиния Рекърдс”, „Монте мюзик”, като Графа,Тома, Нора, Маги Джанаварова, Боряна Бонева, Д2, както и благодарение на предоставен кетъринг от пицария “Торонто”.
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2961 -: Април 08, 2010, 08:05:51 pm »

*

Nebesna

« Отговор #2962 -: Април 08, 2010, 08:12:07 pm »
На 3-ти април почина Иван Балсамаджиев. Мир на праха му!
Аз много харесвах позитивизма му.

http://www.blitz.bg/article/9755

*

tool

« Отговор #2963 -: Април 08, 2010, 08:33:58 pm »
Цитат
Ние с теб май по едно време започнахме да се интересуваме от астрология ..   Понеже съм на вълна прогресии, сега като гледам пр Луна ми е била в съвпад с натален Уран. Ти установи ли кои аспекти са отключили интереса към астрологията при теб?! 
Пр.Луна на К8,опозиция натална,пр.Плутон на К12,пр.Слънце,Юпитер и Меркурий съвпад с нат.Юпитер в 12 -всички до 1 градус орбис
Това са аспектите,които са провокирали събитията,които от своя страна са ме направило да търся по-дълбоки от очевидните отговори :)

Интересно! При мен прогресивната Луна из домовете е много показателна, но досега не съм изследвала съвпади на прогресивни планети с куспиди.  :rolleyes: Ще трябва да разгледам какво се е случвало назад във времето ..  :-\  А днес установих, че когато дирекционните ми планети са променяли знака, последвалите събития са направо като по учебник - свързани с качеството на планетата и дома, който управлява планетата в натала. Толкова точно, че чак плашещо.  :o

*

missKapriz

« Отговор #2964 -: Април 08, 2010, 08:46:00 pm »
Аз отскоро започнах с дирекциите и точно "плашещо" точни събития има при някои аспекти :blink:

« Отговор #2965 -: Април 08, 2010, 09:05:26 pm »
Вижте подписа на ХЕЛО!!!!  ;D Суууупер си направила!

Вчера си мислех, че ТИЧНО ТОВА ЩЕ НАПРАВИШ - че ще сложиш снимката на маг Сибила в подписа и ще я оприличиш на мен. Кълна се!  :P :P :P хахахаха Супер!  :blink: Явно ставам ясновидка  ;D

Това ми даде повод да ви разкажа следното, което е за раздел мистика, но много от вас не влизат там, затова ще го прочетете тук.  :P

Случва в краткосрочен период да предвидя момент, в който се извършва действие по точно определен начин. Все едно на масата на има чаша и вие да видите, че тя пада ПО ТОЧНО определен начин и то се сллучва така.

Последно тази вечер - вратичката на шкаф се е откачила. Решавам да отвия винтчето и да го завия наново. Под шкафа има торбичка пълна с разни неща. "Виждам" как винтчето пада в торбичката. Развивайки го си казвам - хванах го. Няма да падне. Но! Ми се изплъзва от ръцете, пада и се изгуби в торбичката. Можеше да падне и отстрани или на земята или да си остане в самия шкаф. Така и не го намерих и сега вратичката виси. ;D Нещо много врати взеха да стават проблемни в тоя къща! :unsure:

Като дете имах де-жа-вюта. Сега с транзита на ЮЛВ през Луна У12-ти и възврата на възлите може да е причина тези изживявания да зачестяват отново. :blink:

А към теб лудо Хело - много си болна, мила! Но ти си един много нещастен, самотен човек. Сигурно много са те били като дете. По главата. Мечтай си да напишеш книга. По-скоро да я препишеш, защото докато висиш в тук, някой с твоята мечта се намира някъде сред артефактите и прави собствени проучвания и в книгата ще напише собствените си мисли. Ти си забележима единствено с лудостта си.

А като тийнейджърка бях 50 кила при ръст 168 см - за твоя информация. Виждам, че помниш какво съм споделяла от личния си живот. Обсебена си от мен. Нормално за шизофреник. Аз привличам лудите. ;D Последно един такъв ухажор се навърташе около мен.

И си направи извода след като анализираш фактите - ако си с АС Везни, АС-то ти се натриса на моя Уран. Ако си с АС Скорпион - DC-о ти се наприса на моя Марс. За теб въобще не е препоръчително да се навърташ около мен.

И сега ще снимам екрана, за да не го изтриеш, като прочетеш поста ми. :P

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2966 -: Април 08, 2010, 09:11:04 pm »

Вчера си мислех, че ТИЧНО ТОВА ЩЕ НАПРАВИШ - че ще сложиш снимката на маг Сибила в подписа и ще я оприличиш на мен. Кълна се!  :P :P :P хахахаха Супер!  :blink: Явно ставам ясновидка  ;D

А случайно да си сънувала, че си абитурентка?  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2967 -: Април 08, 2010, 09:13:11 pm »

Не, но сънувах бог Нептун. Това брои ли се?  ;D

*

tool

« Отговор #2968 -: Април 08, 2010, 09:16:37 pm »

Случва в краткосрочен период да предвидя момент, в който се извършва действие по точно определен начин. Все едно на масата на има чаша и вие да видите, че тя пада ПО ТОЧНО определен начин и то се сллучва така.

явно усещаш кога матрицата се презарежда   ..  ;D

http://www.youtube.com/watch?v=yX8yrOAjfKM

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2969 -: Април 08, 2010, 10:03:42 pm »
Следвеликденско...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #2970 -: Април 08, 2010, 10:12:09 pm »

Или че правиш секс върху пръстените на Сатурн?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2971 -: Април 08, 2010, 10:14:17 pm »

Мчи к'во лошо има? Ще правя секс върху всички спътници на Сатурн - видими и невидими, ако се появи моят Принц.  :57:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2972 -: Април 08, 2010, 10:15:37 pm »

явно усещаш кога матрицата се презарежда   ..  ;D
http://www.youtube.com/watch?v=yX8yrOAjfKM

абЦолютно! хехехе Много е готино това. Не го бях гледала   ;D

И правилно видях в бъдещето  ;D, че Хелото ще си затрие подписа, след като прочете поста ми  ;D Аа-а-а-а-а-а-а-а!!!!

И сега ще снимам екрана, за да не го изтриеш, като прочетеш поста ми. :P

Актуализирано:

;D ;D ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #2973 -: Април 08, 2010, 10:20:48 pm »
ХЕЛО!!!! 

ако си с АС Везни, АС-то ти се натриса на моя Уран. Ако си с АС Скорпион - DC-о ти се наприса на моя Марс. За теб въобще не е препоръчително да се навърташ около мен.

:57: :57: :85:

Е да ама Хелото не си пада по гусенца,освен ако тия гусенца не са и кочове в Уранови кризи  ;D

*

Nebesna

« Отговор #2974 -: Април 08, 2010, 10:23:04 pm »

И си направи извода след като анализираш фактите - ако си с АС Везни, АС-то ти се натриса на моя Уран. Ако си с АС Скорпион - DC-о ти се наприса на моя Марс. За теб въобще не е препоръчително да се навърташ около мен.

Ако асц. на Хело е Везни се натриса на моя Марс.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #2975 -: Април 08, 2010, 10:25:23 pm »
На мен Плутона и влиза изотзад на АСЦ-то  :85:

*

Nebesna

« Отговор #2977 -: Април 08, 2010, 10:48:40 pm »
Хело, ти добро дете ли си?