Вижте подписа на ХЕЛО!!!!

Суууупер си направила!
Вчера си мислех, че ТИЧНО ТОВА ЩЕ НАПРАВИШ - че ще сложиш снимката на маг Сибила в подписа и ще я оприличиш на мен. Кълна се!

хахахаха Супер! :blink: Явно ставам ясновидка

Това ми даде повод да ви разкажа следното, което е за раздел мистика, но много от вас не влизат там, затова ще го прочетете тук.

Случва в краткосрочен период да предвидя момент, в който се извършва действие по точно определен начин. Все едно на масата на има чаша и вие да видите, че тя пада ПО ТОЧНО определен начин и то се сллучва така.
Последно тази вечер - вратичката на шкаф се е откачила. Решавам да отвия винтчето и да го завия наново. Под шкафа има торбичка пълна с разни неща. "Виждам" как винтчето пада в торбичката. Развивайки го си казвам - хванах го. Няма да падне. Но! Ми се изплъзва от ръцете, пада и се изгуби в торбичката. Можеше да падне и отстрани или на земята или да си остане в самия шкаф. Така и не го намерих и сега вратичката виси.

Нещо много врати взеха да стават проблемни в тоя къща! :unsure:
Като дете имах де-жа-вюта. Сега с транзита на ЮЛВ през Луна У12-ти и възврата на възлите може да е причина тези изживявания да зачестяват отново. :blink:
А към теб лудо Хело - много си болна, мила! Но ти си един много нещастен, самотен човек. Сигурно много са те били като дете. По главата. Мечтай си да напишеш книга. По-скоро да я препишеш, защото докато висиш в тук, някой с твоята мечта се намира някъде сред артефактите и прави собствени проучвания и в книгата ще напише собствените си мисли. Ти си забележима единствено с лудостта си.
А като тийнейджърка бях 50 кила при ръст 168 см - за твоя информация. Виждам, че помниш какво съм споделяла от личния си живот. Обсебена си от мен. Нормално за шизофреник. Аз привличам лудите.

Последно един такъв ухажор се навърташе около мен.
И си направи извода след като анализираш фактите - ако си с АС Везни, АС-то ти се натриса на моя Уран. Ако си с АС Скорпион - DC-о ти се наприса на моя Марс. За теб въобще не е препоръчително да се навърташ около мен.
И сега ще снимам екрана, за да не го изтриеш, като прочетеш поста ми.