Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 843514 Прегледи
*

Nebesna

Re:Говорилня 2
« Отговор #2980 -: Април 08, 2010, 10:53:23 pm »
Хело, ти добро дете ли си?

А ти как мислиш?  :rolleyes:

От време на време ми създаваш противоречиви впечатления. По-добре си признай !

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2981 -: Април 09, 2010, 09:42:09 am »
Според мен си е много добро дете, стига сте я закачали.  :P Но пък с тия клипчета и снимки много забавлявате.  ;D

Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Asol

• 4140
« Отговор #2982 -: Април 09, 2010, 02:56:12 pm »
Да не оспамвам още Прогнозите ... пиша тук  ;)

Еми нали ти казвам, ако искам нещо да рекна съм директна, затова обикновено ми се сърдят. Не съм искала да те обидя по-горе, разбери го най-после.  :blink:

Сопри се, бе жена.  :P
Това, плутоновите акценти, съм забелязала, че много се обясняваме, бе. ;D Все ни се чини, че не са ни разбрали дотам издълбоко, колкото сме имали предвид. И навъртаме спиралата надолу и навътре до безкрай.  ;) ЗАрежи!

Дияна, нямам засилен плутонов акцент, но и аз се обяснявам. Иска ми се да няма неразбрали или полуизказани неща и вследствие на това погрешни изводи  :blink:
Сънрейн е един от неконфликтните и "везнишки" юзъри в този форум. Поне аз така я възприемам  :blink:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #2983 -: Април 09, 2010, 03:09:16 pm »
Чакайте аз да питам, ама само не ми се смейте, някой може ли да ми каже съществува ли такова понятие, като прогресивно новолуние в комбин ???
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Diyana

• 2705
« Отговор #2984 -: Април 09, 2010, 03:11:36 pm »
Дияна, нямам засилен плутонов акцент, но и аз се обяснявам. Иска ми се да няма неразбрали или полуизказани неща и вследствие на това погрешни изводи  :blink:
Сънрейн е един от неконфликтните и "везнишки" юзъри в този форум. Поне аз така я възприемам  :blink:

Според мен има разлика между везнишкия и плутоновия тип "обясняване". Първият е по-скоро оправдателен, диалогичен и компромисен - "да не остане някой засегнат от позицията ми".

Вторият е по-авторитарен, търси да демонстрира правота и власт - "да не остане неразбрана позицията ми", тоест, ще ви дудна и ще ви удавя в аргументи, докле не видите (и не ми признаете), че съм права  ;D.

P.S. Като везнишко-плутонов акцент, се чувствам длъжна да ви уверя, че горното е преди всичко и най-вече автосарказъм  ;D.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2985 -: Април 09, 2010, 03:16:47 pm »
Съчетавам вероятно двете, защото Плутон ми е във Везни.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Asol

• 4140
« Отговор #2986 -: Април 09, 2010, 03:26:45 pm »
Стремеж към надмощие с кадифена ръкавица  ;D

*

Nebesna

« Отговор #2987 -: Април 09, 2010, 04:10:16 pm »
Или манипулиране на взаимоотношенията до пълната им трансформация. А после, "все с начале".
Нищо лично, спрямо присъстващите, цяло поколение има Плутон във Везни.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #2988 -: Април 09, 2010, 05:13:30 pm »

Вторият е по-авторитарен, търси да демонстрира правота и власт - "да не остане неразбрана позицията ми", тоест, ще ви дудна и ще ви удавя в аргументи, докле не видите (и не ми признаете), че съм права  ;D.

Ако има кой да слуша.  :P С този квадрат на Марс и Уран в едното ухо ми влиза, от другото излиза. Говори ми, не ми пречиш.  ;D  А демонстрацията на власт от психологична гледна точка си е слабост и избиване на комплекси. Но това е за авторитарните хора, де, не влизат в това число присъстващите.  :rolleyes:

*

Nebesna

« Отговор #2989 -: Април 09, 2010, 06:01:24 pm »
Ако ги питаш тях, те ще ти кажат, че нищо не демонстрират, понеже считат това за нормално. На тях така им идва отвътре. Другите са длъжни да им се подчиняват. Абе някои хора са родени да властват. Те изискват от другите послушание и подчинение, все едно им се полага.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #2990 -: Април 09, 2010, 06:07:12 pm »
И го получават в повечето случаи .

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #2991 -: Април 09, 2010, 07:03:37 pm »

Получават ми ..... 10-тата планета.  :93:

*

Nebesna

« Отговор #2992 -: Април 09, 2010, 07:25:13 pm »

Ох, аз съм много неуправляема. Баща ми казваше, че съм била опърничава от малка и все ми припомняше един филм, казваше се "Укротяване на опърничавата". Не съм от тези дето лесно се подчиняват аз. Много искри фърчат, обвинения в тормоз и насилие и в потъпкване на личното право на свобода. Ха е посмял мъж да ме командва, ха съм изстинала и съм го напуснала без обяснения и без грам угризения.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2993 -: Април 09, 2010, 07:45:01 pm »
Да не оспамвам още Прогнозите ... пиша тук  ;)

Еми нали ти казвам, ако искам нещо да рекна съм директна, затова обикновено ми се сърдят. Не съм искала да те обидя по-горе, разбери го най-после.  :blink:

Сопри се, бе жена.  :P
Това, плутоновите акценти, съм забелязала, че много се обясняваме, бе. ;D Все ни се чини, че не са ни разбрали дотам издълбоко, колкото сме имали предвид. И навъртаме спиралата надолу и навътре до безкрай.  ;) ЗАрежи!

Дияна, нямам засилен плутонов акцент, но и аз се обяснявам. Иска ми се да няма неразбрали или полуизказани неща и вследствие на това погрешни изводи  :blink:
Сънрейн е един от неконфликтните и "везнишки" юзъри в този форум. Поне аз така я възприемам  :blink:
A kakво имаш в дева? :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #2994 -: Април 09, 2010, 08:15:08 pm »
Аз ли ? Асцендент  :blink:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #2995 -: Април 09, 2010, 08:23:02 pm »
намерих любимото си детско стихотворение и ви го пускам тука  ;D ;D ;D

Райко многознайко

-Знам бе, знам бе, знам бе, знам.
Аз професор съм голям.
Хищна птица е кълвача.
Слонът двеста метра скача.
На дърво расте пипера.
Бяла мечка срещнах вчера.
Вълците са тревопасни,
а пък зайците - опасни.
Гъбите са минерали
с цветове като кристали.
Мечките са витороги,
а бизоните - двуноги.
Жабите ядат банани,
мравки се ловят с капани.
Китовете ходят боси,
кенгуруто шапка носи.
Враната е пойна птица,
тигърът пасе пшеница.
Ех, че, ех, че многознайко
е съкласникът ни Райко.

Михаил Лъкатник

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Uran

• 6041
« Отговор #2996 -: Април 09, 2010, 08:35:31 pm »
Аз ли ? Асцендент  :blink:
От там са изясняванията. :blink:

« Отговор #2997 -: Април 09, 2010, 09:43:56 pm »
Сутринта заварих входната врата отворена. :( Държеше се на веригата. Нещо им става на вратите в тоя дом....
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

tool

« Отговор #2998 -: Април 09, 2010, 09:53:56 pm »
Сутринта заварих входната врата отворена. :( Държеше се на веригата. Нещо им става на вратите в тоя дом....

а стига бе ?!  :o  да не се е намъкнал некой зъл полтъргайст ..  :-\

« Отговор #2999 -: Април 09, 2010, 09:59:27 pm »

а стига бе ?!  :o  да не се е намъкнал некой зъл полтъргайст ..  :-\

оффф не знам  :( Не чувам някакви шумове, но се събраха за една седмица, даже дни, три случки с врати.
Нямам някакви усещания...специални... Когато бях малка постоянно имах усещане за чуждо присъствие. Умирах от ужас. Наще дори не са подозирали, а и така и не разбраха, за моите страхове тогава. :-[
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.