Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 849400 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Говорилня 2
« Отговор #3200 -: Април 12, 2010, 10:48:41 pm »
Избързах да се похваля... Как да не го усещам бе! Току ще вместо кайсиево масло щях да сипя от капките за очи в чашата с ананасов сок, който тъкмо се канех да пия.  :57: И двете са в малки шишенца, приличат си...  ;D А тия капки са за котките, почиствам им очичките с тях с едно тампонче.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #3201 -: Април 12, 2010, 10:48:52 pm »
 той не се ли извръща чак  към  20

техническат ачаст и знаня са по уран, но при закупуване на автомобил е добре да с егледа мерк- техниката с еповрежда без причина,  липсва информация, докумнети и т.н.
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #3202 -: Април 12, 2010, 10:49:32 pm »
Избързах да се похваля... Как да не го усещам бе! Току ще вместо кайсиево масло щях да сипя от капките за очи в чашата с ананасов сок, който тъкмо се канех да пия.  :57: И двете са в малки шишенца, приличат си...  ;D

май имаш здравословен живот? :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3203 -: Април 12, 2010, 10:57:41 pm »
Прогресивна Луна в Дева, нали трябва да намеря някакъв начин да я проработя освен рутинното периодично почистване и хигиенизиране на дома.  ;D Ама да не ви казвам каква луда мания изведнъж ме е обзела да отпушвам всяка седмица мивки и канали с Мистър Мусколо. Стоя и слушам как от недрата на каналите се надига вой, сякаш идва от преизподнята... и се наслаждавам. Е, тук вече си проработвам Плутона и осмодомната Луна.  ;D
Напоследък съм станала фен на масла и на диетични бисквити с фибри от щанда за диабетици.
Взех си кайсиево, орехово, а днес и сусамово масло. С орехово масло става страхотна снежанка, слагам го вместо зехтин и не добавям смлени орехи. Днес пробвах да подправя салата от домати със сусамово масло, много вкусно се получи. Олио вече почти не използвам, само ако трябва да задуша малко зеленчуци или месо преди да го опека на фурна.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #3204 -: Април 12, 2010, 11:00:05 pm »
Имах идея, че нещо днес ще ми вдигне кръвното. Получих" неочаквано" резултат от изпит, който казаха ,че няма начин да получим по-рано от средата на май, и затова останах шашната..Изпитът се състоеше от две части.Неприятното е, че единия съм го взела , а другия не и ми е тегаво цял ден.Това ли е влиянието на ретро Мерка?! :lol:
« Последна редакция: Април 12, 2010, 11:21:24 pm от Londa »

« Отговор #3205 -: Април 12, 2010, 11:19:10 pm »
 :bedtime2: :kissd:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3206 -: Април 12, 2010, 11:20:27 pm »
Смятам да последвам примера ти...  :bedtime2:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #3207 -: Април 12, 2010, 11:48:23 pm »
 аз да питам стана ли ретро мерк? :rolleyes:

*

tool

« Отговор #3208 -: Април 13, 2010, 06:24:41 am »
аз да питам стана ли ретро мерк? :rolleyes:

стигнахме до извода, че е станал.   :P 

Меркурий навлезе в зоната на ретроградие около 2 април. Зоната на ретроградие се маркира от градуса в който ретроградната планета ще се върне и ще стане стационарно директна до градуса в който спира и става ретроградна. В случая имаме 02гр.Телец - 12 гр. Телец и това е примката. Като време 04.04.2010г.-(2 гр.Телец)-28.05 когато Меркурий отново ще достигне до 12ия градус на Телеца

*

Kaya

• 2893
« Отговор #3209 -: Април 13, 2010, 07:48:36 am »
 много мерси точно това питах- пу, значи чак след 12-13 да се подпочва търсенето на кола  ( не че роднините ме слушат)

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #3210 -: Април 13, 2010, 09:05:33 am »
много мерси точно това питах- пу, значи чак след 12-13 да се подпочва търсенето на кола  ( не че роднините ме слушат)
Хехе и мен не ме слушат, втория ми баща се оперира по ретро мерк, а сто пъти го помолих да изчака, 4 байпаса бяха, а му казаха ако иска на тази дата, имаше избор...Това според него били глупости.Ами хубаво, ама ето повече от половин година, имаше проблеми с раната. :-X

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #3211 -: Април 13, 2010, 09:08:24 am »
Хехе и мен не ме слушат, втория ми баща се оперира по ретро мерк, а сто пъти го помолих да изчака, 4 байпаса бяха, а му казаха ако иска на тази дата, имаше избор...Това според него били глупости.Ами хубаво, ама ето повече от половин година, имаше проблеми с раната. :-X
   Да не е Овен или Телец баща ти? Те са такива дебили.  ;D Моя е Телец.  :P Ти му говориш, оно си рупа ли, рупа.  ;)

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #3212 -: Април 13, 2010, 10:02:49 am »
   Да не е Овен или Телец баща ти? Те са такива дебили.  ;D Моя е Телец.  :P Ти му говориш, оно си рупа ли, рупа.  ;)
Още по зле- цар Лъв е! ;DНо е по-голям инат от мен. :-[

*

nerealna

« Отговор #3213 -: Април 13, 2010, 10:23:19 am »

И моя мъж се оперира на ретро меркурий, но операцията беше успешна. не се наложи повторение.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #3214 -: Април 13, 2010, 12:54:08 pm »
И моя мъж се оперира на ретро меркурий, но операцията беше успешна. не се наложи повторение.

Нали знаеш, че нещо като не ти е заложено в натала, няма как да ти се случи.  ;)

*

nerealna

« Отговор #3215 -: Април 13, 2010, 12:56:44 pm »
да, и предполагам транзити, прогресии за периода също си оказват влияние

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #3216 -: Април 13, 2010, 01:15:39 pm »
да, и предполагам транзити, прогресии за периода също си оказват влияние

Разбира се. Първо трябва да е заложено в натала и след това се гледат солари, молари, дирекции,прогресии и т.н.   :blink:

*

abroad

« Отговор #3217 -: Април 13, 2010, 06:42:42 pm »
Къде в натала трябва да ми е наложено изтребване на съседи :angry:

« Отговор #3218 -: Април 13, 2010, 06:45:08 pm »
Къде в натала трябва да ми е наложено изтребване на съседи :angry:

Управителя на 3ти в 8ми  ;D може и обратното  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3219 -: Април 13, 2010, 06:45:43 pm »
Ако имаше Марс и Плутон в 3 дом...  ;D

Защо питаш? Някой съсед те е изкарал от равновесие?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.