Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 847039 Прегледи
*

abroad

Re:Говорилня 2
« Отговор #3220 -: Април 13, 2010, 06:51:15 pm »
Пианиста с електрическата китара :angry:

У3 е Нептун, съвсем умиротворен в 12ти, без лоши аспекти

*

abroad

« Отговор #3221 -: Април 13, 2010, 06:53:22 pm »

значи ще го очистя и после щастливо ще го излежа

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #3222 -: Април 13, 2010, 07:10:01 pm »

За това съседа ти може да е музикален гений ,но ако е в аспект и с Уран може да ти действа като прекалено волна птичка  ;D

« Отговор #3223 -: Април 13, 2010, 10:39:20 pm »
ЗА използващите лаптоп препоръчвам подобна подложка за лаптоп. Някога имах такава пластмасова, но сега попаднах на бамбукова  ;) http://mineralbg.com/159/160.html
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Helo

« Отговор #3224 -: Април 13, 2010, 11:10:23 pm »
Да се похваля.  ;D Най-накрая открих откъде Библията е преписала историята за Райската градина и какво е истинското значение на забранения плод. Открих шумерският текст - превод, в който се описва тази история.

Историята е свързана с богинята Инана. Същата история я имат и ацтеките и там отново става въпрос за богинята на плътската любов.

*

Nebesna

« Отговор #3225 -: Април 13, 2010, 11:48:29 pm »
Да се похваля.  ;D Най-накрая открих откъде Библията е преписала историята за Райската градина и какво е истинското значение на забранения плод. Открих шумерският текст - превод, в който се описва тази история.

Историята е свързана с богинята Инана. Същата история я имат и ацтеките и там отново става въпрос за богинята на плътската любов.

Браво! Вече си откривател.  ;)

*

abroad

*

missKapriz

« Отговор #3227 -: Април 14, 2010, 09:12:21 am »
Ужас!Вече плашат хората с нас :-XСтрашното е,че имат основание

*

Helo

« Отговор #3228 -: Април 14, 2010, 10:34:37 am »

http://annews.blog.bg/novini/2010/04/13/gryckiia-premier-plashi-gyrcite-s-bylgariia.527603

"Защото нашата нация е изградена на основите на православната вяра и християнските добродетели, а българите са учени атеисти, сменящи на всеки четири години политическото си верую. Но намират ли там там спасение?"

Ми, като са християни, да вземат всички гърци да се обрежат, защото според Библията всички християни са длъжни да се обрязват.

*

abroad

« Отговор #3229 -: Април 14, 2010, 10:38:29 am »
Как ще изглежда откриване на мол в БГ след няколко години

2222 година.Сряда.Официално откриване на Тера-Гига-Мега-Плаза-Център, най-големия мол в Северното полукълбо, по щастливо обстоятелство и национална гордост – намиращ се на малките Пет кьошета. Малко факти за инвестицията:
- построен е за седем часа и осем минути
- предлага удобен достъп отвсякъде – отгоре, отдолу, отстрани, по хипотенуза, катет и диагонал
- през зимата работи и директният вход от Черни връх
- поради липса на сухоземна връзка, специално за клиентите от Източна България, се предлага безплатен морски транспорт през Дарданелите (магистрала Хемус и магистрала Тракия отдавна представляват голяма обща Дупка, в която бавно и мъчително са се удавили няколко концесионери)
- има един милион триста и петнайсет хиляди седемстотин шейсет и три паркоместа, девет площадки за хеликоптер, метростанция, летище, железопътна гара, космодрум, родилна зала и кът за велосипед (един брой).
Официалното откриване е в 8 часа с празнична заря, тържествен молебен, отслужен от патриарх Максим и концерт-рецитал на Лили Иванова, а церемонията по случая ще продължи до 2223 година. Събитието ще се предава пряко по всички телевизии, радиа и сайтове. Водещи – Иван и Андрей, жените им, децата им, братовчедката на Иван и лелята на Андрей (или обратното). Специален гост на шоуто – Азис, който ще ни разкаже за трудните времена през 2006 година, когато в страната е имало само един мол, и ще ни покаже първия си чифт сандали, купени от него. В деня на откриването собствениците очакват около сто-двеста милиона клиенти. За тяхното удобство и сигурност ще бдят силите на НАТО, Световната здравна организация и Агенцията за борба с градушките. Поради очаквания наплив от пришълци (включително и на извънземен разум), Гражданската защита е поела грижата за нещастниците, които живеят в околностите на мола. Те (нещастниците) са длъжни да се запасят предварително с консерви, марли, чиста питейна вода, тоалетна хартия и аспирин. Препоръчително е да заковат прозорците с пирони, да пуснат пердетата и да барикадират входната врата. Всеки понеделник, между 5 и 6 сутринта спасителни екипи с хеликоптери ще хвърлят на нещастниците пакети със салам, хляб и чисти гащи. Който има домашен любимец, най-добре да го евтаназира – да не се мъчи.В първата седмица от откриването всичко в мола не само че ще е безплатно, ами на клиентите ще им плащат, за да взимат. Всеки магазин е подготвил специални изненади за потребителите, но най-атрактивна засега остава промоцията на консерва леща плакия – плащаш две, получаваш три плюс една година безплатен абонамент за пуканки в киното.Разбира се, това не е всичко. Клиентите ги очакват още много изненади, но единственият начин да усетят истински тръпката, наречена шопинг, е като се снабдят със спален чувал, газов котлон и супа на прах и си устроят бивак пред мола два месеца по-рано.
Който оцелее – уин, който не оцелее – люз. Успех!

;D ;D ;D

*

Nebesna

*

Nebesna

« Отговор #3231 -: Април 14, 2010, 10:48:54 am »
Как ще изглежда откриване на мол в БГ след няколко години

..............Който оцелее – уин, който не оцелее – люз. Успех!  ;D ;D ;D

Ох, много се смях. Кой ги измисля тези работи?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3232 -: Април 14, 2010, 11:53:27 am »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3233 -: Април 14, 2010, 12:06:55 pm »
Поради очаквания наплив от пришълци (включително и на извънземен разум), Гражданската защита е поела грижата за нещастниците, които живеят в околностите на мола. Те (нещастниците) са длъжни да се запасят предварително с консерви, марли, чиста питейна вода, тоалетна хартия и аспирин. Препоръчително е да заковат прозорците с пирони, да пуснат пердетата и да барикадират входната врата. Всеки понеделник, между 5 и 6 сутринта спасителни екипи с хеликоптери ще хвърлят на нещастниците пакети със салам, хляб и чисти гащи.

:57: :57: :57:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #3234 -: Април 14, 2010, 12:16:02 pm »
Отдавна не съм ви пускала "мъдрости" от Библията. Ето няколко:

Нов Завет

ПЪРВО ПОСЛАНИЕ НА СВЕТИ АПОСТОЛ ПАВЛА ДО ТИМОТЕЯ

ГЛАВА 2.

8. И тъй, желая мъжете да се молят на всяко място, като въздигат чисти ръце без гняв и съмнение;
9. също така и жените, облечени прилично, със срамежливост и целомъдрие да се гиздят, не с плетенки, ни със злато, или с бисери, или драгоценни дрехи,
10. а с добри дела, както прилича на жени, които се посвещават на благочестие.
11. Жената да се учи в безмълвие и пълно покорство.
12. На жена не позволявам да поучава, нито да господарува над мъж, но заповядвам да бъде в безмълвие.
13. Защото по-напред биде създаден Адам, а после Ева;
14. и не Адам биде прелъстен, а жената биде прелъстена и падна в престъпление;
15. но ще се спаси чрез раждане деца, ако пребъде във вяра, в любов и в светост с целомъдрие.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #3235 -: Април 14, 2010, 12:40:50 pm »

15. но ще се спаси чрез раждане деца, ако пребъде във вяра, в любов и в светост с целомъдрие.

Значи тия деца се раждат ,но това не пречи жената да е целомъдрена   :P

Доколкото разбирам християните имат жените само за дойни крави и не им се дава право на глас,учат ги от рано на безмълвна медитация в която ескалира светостта им  :96: :57:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #3236 -: Април 14, 2010, 12:46:07 pm »

Значи тия деца се раждат ,но това не пречи жената да е целомъдрена   :P

Доколкото разбирам християните имат жените само за дойни крави и не им се дава право на глас,учат ги от рано на безмълвна медитация в която ескалира светостта им  :96: :57:

Това са религиите, ограничения, ограничения........и всичко това водело до спасение    ;D ;D ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #3237 -: Април 14, 2010, 02:15:34 pm »
Ако имаше Марс и Плутон в 3 дом...  ;D

Защо питаш? Някой съсед те е изкарал от равновесие?

Е аз имам и Марс и Плутон в трети дом, ама съседите ми са живи все още...  :25:
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3238 -: Април 14, 2010, 02:18:12 pm »
Да, но аз се пошегувах.
И моя Марс се води в края на 3 дом, макар че го броя за съвпад с ИЦ. Никога не съм имала проблем с никой от съседите. Любезни и дистанцирани отношения.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #3239 -: Април 14, 2010, 02:24:36 pm »
Понякога Марс и/или Плутон /Сатурн/ може да даде липса на братя и/или сестри или пък проблеми в отношенията с тях.