Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 843610 Прегледи
*

Nebesna

Re:Говорилня 2
« Отговор #3260 -: Април 15, 2010, 08:33:04 pm »
Ооооо, има един пръдльо там с голем татуиран шкембак, хахаха, щи умръ от смях. ;D

Хехеее!
А, шъ ма извинити, ама ако трябва да избирам, предпочитам "Листопадя" на Скарлет.

*

Nebesna

« Отговор #3261 -: Април 15, 2010, 08:38:56 pm »
А аз съм се зкъхърила тука с майка ми....Тя е с паркинсон и лекарството дето го пиеше не го внасят вече в БГ от няколко месеца. Голям проблем  :( :( :( Сега съм се разтърсила из нета за него. Говорих одеве с една англииска аптека. Имат го там, но не го дават без рецепта, та утре ще ходя до майка да я взема и ще я сканирам и пращам, пък дано е валидна за тях. Мацката каза, че трябва да я погледне и да пита шефа си. Оххххх, стискайте палци.

Трябва да стане, нали сме в Европейския съюз. Не трябва да има пречки да пазаруваме свободно. А между фирмите в страните-членки вече не се нарича внос-износ, а свободна търговия.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #3262 -: Април 15, 2010, 08:41:34 pm »
Ох, дано ..
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Kaya

• 2893
« Отговор #3263 -: Април 15, 2010, 09:05:28 pm »
днес се возя в такси  и  шофьорът: "  # баси  за 3 път днес забравям да пусна апарата за таксуване..какво ми става" ;D ;D
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #3264 -: Април 15, 2010, 09:06:42 pm »
За сеир го пускам, за пръв път ще гледам сега.
Ооооо, има един пръдльо там с голем татуиран шкембак, хахаха, щи умръ от смях.  ;D

В Господари на ефира даваха част от интервю с една от намиращите се за неземни красавици-съпруги в къщата. Изказването й касаеше няква любовница на мъжа й, което звучеше горе-долу така: "нИ можИ да мИ сЪ намажИ на малкия пръст! ГлЙедайтИЙ и завиждайтИЙ!  ;D ;D ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3265 -: Април 15, 2010, 09:10:05 pm »
Йеееее, изгониха тъпите селяни! Шопови от Русееее!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #3266 -: Април 15, 2010, 09:43:28 pm »
Ооооо, има един пръдльо там с голем татуиран шкембак, хахаха, щи умръ от смях.  ;D

В Господари на ефира даваха част от интервю с една от намиращите се за неземни красавици-съпруги в къщата. Изказването й касаеше няква любовница на мъжа й, което звучеше горе-долу така: "нИ можИ да мИ сЪ намажИ на малкия пръст! ГлЙедайтИЙ и завиждайтИЙ!  ;D ;D ;D

Хааааааа,гледам ги от няколко дни рекламите. Умрях от смях. Какъв е този диалект,не мога да й разбера изобщо какво говори.  ;D А за изразите й,нямам думи.

*

Uran

• 6041
« Отговор #3267 -: Април 15, 2010, 09:50:24 pm »
Единия от участниците има IQ 66 :'(Само 8 % в света имали по-нисък резултат.
Незнам доколко са показателни тези тестове (аз  съм имала минимум 140). Като имаше подобен национален IQ тест по БНТ, резултатът на Георги Лозанов беше доста под 100, а не можем да кажем за него, че е прост човек.
п.п.В този ред на мисли не е правилно един от изпитите за езикови гимназии да е математика, като и  за МГ-бълг. език.

*

Nebesna

« Отговор #3268 -: Април 15, 2010, 09:53:43 pm »
Хора, тези тестове оценяват само интелектуалната интелигентност. Има и други видове интелигентност, като например емоционалната, която тези тестове не отчитат.

« Отговор #3269 -: Април 15, 2010, 09:55:03 pm »
Като имаше подобен национален IQ тест по БНТ, резултатът на Георги Лозанов беше доста под 100, а не можем да кажем за него, че е прост човек.

IQ тестовете са интересни проверки, но всъщност никой не знае какво точно измерват. ;) ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3270 -: Април 15, 2010, 09:55:30 pm »

Хааааааа,гледам ги от няколко дни рекламите. Умрях от смях. Какъв е този диалект,не мога да й разбера изобщо какво говори.  ;D А за изразите й,нямам думи.

Това е изгонената. Не знам дали всички в Русьйе говорьйят така, но при ньйякои съм чувала много мьйек диальйект.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #3271 -: Април 15, 2010, 10:00:46 pm »
Това е изгонената. Не знам дали всички в Русьйе говорьйят така, но при ньйякои съм чувала много мьйек диальйект.  ;D

Говоря си редовно с колеги от Русе. Ми не говорят така. :-\ Интересна транскрипция  ;D Макар, че съм получавала съобщение на което пише "бИлеШка", което ще рече "бележка"  ;D, но то беше от Бургас.  :P :P :P
« Последна редакция: Април 15, 2010, 10:10:36 pm от Aurora Borealis »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3272 -: Април 15, 2010, 10:14:26 pm »
Познавах две девойки от Русе, и двете говореха много мьйеко.
Мислех, че е някакъв тамошен диалект.
В университета имах колежки от същия град, говорът беше нормален.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #3273 -: Април 15, 2010, 10:28:37 pm »
Като имаше подобен национален IQ тест по БНТ, резултатът на Георги Лозанов беше доста под 100, а не можем да кажем за него, че е прост човек.

IQ тестовете са интересни проверки, но всъщност никой не знае какво точно измерват. ;) ;D
Подходящи са за хора с добро аналитично и пространствено мислене, но за по-емоционални, поетични души-тц.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3274 -: Април 15, 2010, 11:21:24 pm »
Наложи се да обръсна мъжкия персиец /Лео, бащата на малките/ и вижте на какво е заприличал.  ;D

На него хич не му е до смях обаче, а и аз не знам как ще спя тази нощ. Останалите котки сега не го приемат, а той се крие и съска срещу тях. Женската се държа най-агресивно, дори се опита да го нападне. Не разбирам на какво се дължи това при котките. Може би след като са обръснали бащата, останалите котки вече не го възпремат като мъжки авторитет?  ;D Или без козината си котките се чувстват незащитени? Има го и тоя момент според мен. Преди няколко години пак се беше наложило да прибегна до такива крути мерки, след като тотално му се спласти козината, и няколко дни той не искаше да се покаже, срамуваше се от "голотата" си.  :(
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3275 -: Април 15, 2010, 11:28:28 pm »
Прилича на малко плюшено лъвче :wub:. Не знаех, че трябва да се стрижат персийките  :-\
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3276 -: Април 15, 2010, 11:32:47 pm »
Принципно не трябва, освен ако не е много горещо.
Просто не смогвам да сресвам всеки ден по пет космати котки, затова се стигна до това решение. Бащата имаше най-занемарен вид, защото откакто се родиха малките, все с тях се занимавах. А и той е един темерут, крие се по цял ден в дрешника, спи и излиза само за малко да се нахрани и до веце-то.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #3277 -: Април 16, 2010, 12:30:23 pm »
Вие как чистите клавиатурата на компютъра си от храната, която попада там, когато ядете пред него?

*

missKapriz

« Отговор #3278 -: Април 16, 2010, 12:38:11 pm »
Веднъж влезе шлюпка от слънчоглед под спейса-сина ми го извади да почистя и от тогава е халтав и трака.По-добре техник да го почисти.Аз не ям над лаптопа,но сигурно има косми за една фанела заради кучето-все е отгоре като пиша.

п.п.Сина ми е вадил всички клавиши на неговия-казва,че няма проблеми,само спейса,защото е дълъг се разтраквал,но аз не смея сама да чистя.

« Отговор #3279 -: Април 16, 2010, 01:28:05 pm »
    ;D Ох това е редовен проблем, в къщи редовно, щото моят син се храни на компа. Хващам клавиатурата и с всичка сила я изтръсквам и с прахосмукачка изсмуквам прахоляка от клавишите. На работния лап-топ, там където е паднала люпка или нещо друго  ;D - откачам клавиша и издухвам съответно. Тя цялата клавиатура се откача, а на другите рс-та се развинтва клавиатурата - и могат да се мият целите /ама не съм го правила/. Влез в някъв форум, дето се занимават с такива проблеми  и питай - ще ти се отговори.  :blink: