Марая, пък и Вещичке, вие как молите Вселената за нещо? Марая днес отново спомена как е помолила Вселената един човек да не присъства на едно събитие. Вие в състояние на медитация ли го правите или просто като останете насаме със себе си? Как точно? И какво си представяте, докато го правите? Просто си представяте, че посланието ви отива към необятното и неопределено пространство?
Хело , медитацията е интересно състояние. аз например мога да медитирам дори и в присъствието на много хора. просто изключвам "бушоните" за миг и съм готова.
просто отправям мисълта към вселената , като казвам ,че следвам волята и ,като част от нея , но я моля да реши онова което иска , така както аз го искам ,защото съм част от нея.
излиза и като заповед и като молба -просто в играта на думи ,която ще усетиш се съдържа и посланието ми.
споделям метода по който го правя. мога да го направя и в състояние на медитация и в нормално състояние...просто не бива да се губи връзката с нея. при мен е така от 1996г.
никога не си представям ,аз знам ,че то е там ,то е там от мига в който съм го изпратила.....
дано ме разбираш!