Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 847995 Прегледи
Re:Говорилня 2
« Отговор #3400 -: Април 21, 2010, 08:35:59 pm »
Мислех, че е дошла добрата фея да изпълни три мои желания.  :-[

Бе ти си ги пожелай силно,  стават чудеса... ;D ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Asol

• 4140
« Отговор #3401 -: Април 21, 2010, 09:31:49 pm »
Мислех, че е дошла добрата фея да изпълни три мои желания.  :-[

Лили, на звездобройка какво да й се привижда  :P ;D Избери си някоя и си пожелай нещо. Пу една и за мен  :blink:

*

holanda

« Отговор #3402 -: Април 22, 2010, 10:37:10 pm »
имам един елементарен въпрос към вас.За какъв период от време прогресивното Слънце минава през стандартен 30 градусов знак?/досега не съм се занимавала с прогресии/

Забелязах,че моето pr.Слънце е на 25 градуса разстояние от наталната Венерка.Нали  при съвпада им се очаквала голямата любов? :unsure: :unsure:това вярно ли е изобщо... или не? ;)

p.p.аз много искам да сА Флюба :-[ :-[ :-[

*

Divna

« Отговор #3403 -: Април 23, 2010, 01:34:27 am »
имам един елементарен въпрос към вас.За какъв период от време прогресивното Слънце минава през стандартен 30 градусов знак?/досега не съм се занимавала с прогресии/

Забелязах,че моето pr.Слънце е на 25 градуса разстояние от наталната Венерка.Нали  при съвпада им се очаквала голямата любов? :unsure: :unsure:това вярно ли е изобщо... или не? ;)

p.p.аз много искам да сА Флюба :-[ :-[ :-[

Метода за изчисление е следния : един ден = една година живот = 1*, с една дума, прогресивно Слънце преминава един знак от 30* за 30 години.

Дано не ти се налага да чакаш 25 години, за да срешнеш голямата си любов ;)

*

Helo

« Отговор #3404 -: Април 23, 2010, 02:29:39 pm »
Марая, пък и Вещичке, вие как молите Вселената за нещо? Марая днес отново спомена как е помолила Вселената един човек да не присъства на едно събитие. Вие в състояние на медитация ли го правите или просто като останете насаме със себе си? Как точно? И какво си представяте, докато го правите? Просто си представяте, че посланието ви отива към необятното и неопределено пространство?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3405 -: Април 23, 2010, 02:39:41 pm »
Марая, пък и Вещичке, вие как молите Вселената за нещо? Марая днес отново спомена как е помолила Вселената един човек да не присъства на едно събитие. Вие в състояние на медитация ли го правите или просто като останете насаме със себе си? Как точно? И какво си представяте, докато го правите? Просто си представяте, че посланието ви отива към необятното и неопределено пространство?

Хело , медитацията е интересно състояние. аз например мога да медитирам дори и в присъствието на много хора. просто изключвам "бушоните" за миг и съм готова.
просто отправям мисълта към вселената , като казвам ,че следвам волята и ,като част от нея , но я моля да реши онова което иска , така както аз го искам ,защото съм част от нея.
излиза и като заповед и като молба -просто в играта на думи ,която ще усетиш се съдържа и посланието ми.
споделям метода по който го правя. мога да го направя и в състояние на медитация и в нормално състояние...просто не бива да се губи връзката с нея. при мен е така от 1996г.
никога не си представям ,аз знам ,че то е там ,то е там от мига в който съм го изпратила.....
дано ме разбираш!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #3406 -: Април 23, 2010, 03:59:12 pm »
   Аз рядко го правя, но преди всичко оставям този горе да реши какво да се случи, като не ми се навреди. Отправям молба, с условието че никой няма да пострада...Един вид се оставям на волята на Създателя, защото той най-добре знае какво трябва да се случи...Обикновено като изпращаш мисъл-форми към Вселената - ще ти се изпълнят, но няма гаранция че няма да се върнат обратно при теб като бумеранг, в тези случаи трябва да си готов да понесеш последствията...За това е казано, внимавай какво си пожелаваш...

« Отговор #3407 -: Април 23, 2010, 04:00:43 pm »

Хело, правиш го - когато мното дълбоко и искрено вярваш, че имаш покровители във Вселената...

*

Марая

• 28287
« Отговор #3408 -: Април 23, 2010, 04:18:05 pm »
   Хело, правиш го - когато мното дълбоко и искрено вярваш, че имаш покровители във Вселената...

Дейзи , всички имаме покровители , без значение дали вярваме или не в тях! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #3409 -: Април 23, 2010, 04:51:13 pm »

бре булка на 45 години..хммм...не върви,бате ;D викам да оставя голямата любов или пък да призова Вселената на помощ за ускоряване на процеса /за сватба на 36/  ;D :-[

[/quote]

Метода за изчисление е следния : един ден = една година живот = 1*, с една дума, прогресивно Слънце преминава един знак от 30* за 30 години.

Дано не ти се налага да чакаш 25 години, за да срешнеш голямата си любов ;)
[/quote]

*

Марая

• 28287
« Отговор #3410 -: Април 23, 2010, 04:58:23 pm »
бре булка на 45 години..хммм...не върви,бате ;D викам да оставя голямата любов или пък да призова Вселената на помощ за ускоряване на процеса /за сватба на 36/  ;D :-[

щоооо?
на 45 години има момичета , както има бабички на 25.
по-важно е усещането...не на колко си , а как се чувстваш!
третия възврат на юпитер не е най-спокойния период. точно тогава е и възврата на възлите....
а и не се знае ,може следващия да е на 45 :P ;D ;D ;D
нищо лично! шегичка....

*

holanda

« Отговор #3411 -: Април 23, 2010, 05:35:00 pm »
бре булка на 45 години..хммм...не върви,бате ;D викам да оставя голямата любов или пък да призова Вселената на помощ за ускоряване на процеса /за сватба на 36/  ;D :-[

щоооо?
на 45 години има момичета , както има бабички на 25.
по-важно е усещането...не на колко си , а как се чувстваш!
третия възврат на юпитер не е най-спокойния период. точно тогава е и възврата на възлите....
а и не се знае ,може следващия да е на 45 :P ;D ;D ;D
нищо лично! шегичка....

аз се правя на интересна,обаче наистина съм имала аспект,показващ късен брак.Но не ми се вярваше да е чак толкова късен :P

иначе шеgичката е добра ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #3412 -: Април 23, 2010, 05:54:07 pm »
жълтолилава , я кажи какъв е аспекта за късен брак ,който си открила в наталната си карта? ;)

*

holanda

« Отговор #3413 -: Април 23, 2010, 05:58:43 pm »
жълтолилава , я кажи какъв е аспекта за късен брак ,който си открила в наталната си карта? ;)

не го знам.Казвали са ми при консултация,но не съм питала кой е :-X.Предполагам квадрата на Юпитер с Марс/господар на управител на 7 дом.Но не съм сигурна.Имам и секстил Венера-Сатyрн. :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #3414 -: Април 23, 2010, 06:01:42 pm »

не го знам.Казвали са ми при консултация,но не съм питала кой е :-X.Предполагам квадрата на Юпитер с Марс/господар на управител на 7 дом.Но не съм сигурна.Имам и секстил Венера-Сатyрн. :blink:

а , дсц в кой знак е и къде е управителя му по знак и дом? ;)

*

holanda

« Отговор #3415 -: Април 23, 2010, 06:09:00 pm »
опааа,сори :-X,...онзи /Венера е във 2 дом,в съвпад с Плутона :P.

на мен това са ми объркващи понятия- та...десц е в Овен,а управителя му квадратира с Юпитер-това ми беше мисълта...

*

Марая

• 28287
« Отговор #3416 -: Април 23, 2010, 06:14:59 pm »
опааа,сори :-X,...онзи /Венера е във 2 дом,в съвпад с Плутона :P.

на мен това са ми объркващи понятия- та...десц е в Овен,а управителя му квадратира с Юпитер-това ми беше мисълта...

и защо говорим за юпитер? :o
институцията брак -озаконяване аз я свързвам със сатурн.
я метни едно очо на аспекта марс-упр. на дсц със сатурн!

*

holanda

« Отговор #3417 -: Април 23, 2010, 06:17:34 pm »
Марс квадрат Сатyрн ;D

Марс квадрат Юпитер  ;D

Сатyрн опозе Юпитер ;D ;D

*

Helo

« Отговор #3418 -: Април 23, 2010, 06:24:28 pm »
Марая, ако поискам Вселената да ме направи мултимилионерка, дали ще го направи?

*

Марая

• 28287
« Отговор #3419 -: Април 23, 2010, 06:24:58 pm »
Марс квадрат Сатyрн ;D
Марс квадрат Юпитер  ;D
Сатyрн опозе Юпитер ;D ;D

няма по-показателно от това! иска се действие от твоя страна и по-малко подбор!
много ги подбираш мила , а не бива!
мини си от реда ,пък на 45 ;D ;D ;D