значи при мен не е сигурно и дали ще го има
.А какво значи 'иска се действие от твоя страна''?Само искам да подчертая,че на силното ми Везнишково присъствие не подобава със сила да карам мъжете да се женят за мен
.Е..като мина 36 може да се позамисля..
.И все пак мисля,че вечно ще си остана хлапачка,която не си пада много по обвързванията.Половината набор се задоми,само аз..
.Да не би точно от това да са квадратите.И има ли вероятност въобще пък да не чуя Менделсон?Не че ми е важен

сигурен при Лили защото дсц и е в телец! няма знак в зодиака ,който да търси сигурност и стабилитет от другите ,както телеца! няма такъв!убедена съм и ми помнете думата ,че Лилито ще ни кани на сватба!
при теб ,не познавам хороскопа ти , но когато има квадратури ,моя нестандартен и шантиклерски уран на мц , тълкува квадратурите противно на древните писания....
защо ли?
защото ,квадратурата иска действие ,иска не да стойме кръстосали ръце и крака и блокирали енергията ,да чакаме да падне тавана , а да действаме ,
показвайки на хората с/у нас ,че те имат значение ,че ние ги харесваме ,че ги обичаме и цениме ,че тяхното присъствие е ценно за нас.- ВЕНЕРА Е УПРАВИТЕЛ НА АСЦЕНДЕНТА ТИ ,НАЛИ?това е редно да направиш ,не да им търсиш кусурите , които не ,че са малко ,но са марсови-импулсивни ,енергични ,експанзивни. сигурна съм ,че привличаш такива мъже.... :blink: