Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 845764 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Говорилня 2
« Отговор #3420 -: Април 23, 2010, 06:30:02 pm »
Марс квадрат Сатyрн ;D
Марс квадрат Юпитер  ;D
Сатyрн опозе Юпитер ;D ;D

И без да имам такива убавини в хороскопа, при мен също бракът ще е късен, ако изобщо има такъв.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3421 -: Април 23, 2010, 06:34:40 pm »
И без да имам такива убавини в хороскопа, при мен също бракът ще е късен, ако изобщо има такъв.  ;D

при тебе обаче е сигурен :P , асц- телец!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #3422 -: Април 23, 2010, 06:41:33 pm »
Кое е сигурно ?  :unsure:
Време е за Сънчо  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #3423 -: Април 23, 2010, 06:47:12 pm »
Кое е сигурно ?  :unsure:
Време е за Сънчо  ;D

:'( :'( :'(, защо не съм сега на 10? ;D
само сънчо ли е сигурен ,дори след толкова години? :( :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #3424 -: Април 23, 2010, 06:49:37 pm »

при тебе обаче е сигурен :P , асц- телец!

'обаче'' :unsure:

значи при мен не е сигурно и дали ще го има :P.А какво значи 'иска се действие от твоя страна''?Само искам да подчертая,че на силното ми Везнишково присъствие не подобава със сила да карам мъжете да се женят за мен ;D.Е..като мина 36 може да се позамисля.. ;D ;D.И все пак мисля,че вечно ще си остана хлапачка,която не си пада много по обвързванията.Половината набор се задоми,само аз.. ;D.Да не би точно от това да са квадратите.И има ли вероятност въобще пък да не чуя Менделсон?Не че ми е важен ;D ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #3425 -: Април 23, 2010, 06:52:22 pm »

хм,  юпитер в 7 обича подписаните хартии :P
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3426 -: Април 23, 2010, 06:54:26 pm »
Значи моя се държи нестандартно, нали е в градуса на онези мръсници... Плеядите.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #3427 -: Април 23, 2010, 06:56:37 pm »
 в индийската е пак в 7 нали? може да е нещо "чуждо"
сега се сетих, че е и ДК
по- млади мъже да харесваш?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3428 -: Април 23, 2010, 06:57:58 pm »
ДК ми е в Раши, но е в 8 дом, в Криттика и У7 го аспектира.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #3429 -: Април 23, 2010, 07:01:16 pm »
това, което съмч ела за юпитер е навамша е поста 2-8 е, че дава заболявания на  оригинала или на  партньора, които често могат да бъдат  на дебелото черво, които твърде ленос се разпоострянват  поради характера на  юпитер ( конкретно в 8) , о също така благосъстояние на човек посредством брак

не че беше много по темата :lol:

*

Марая

• 28287
« Отговор #3430 -: Април 23, 2010, 07:04:43 pm »
значи при мен не е сигурно и дали ще го има :P.А какво значи 'иска се действие от твоя страна''?Само искам да подчертая,че на силното ми Везнишково присъствие не подобава със сила да карам мъжете да се женят за мен ;D.Е..като мина 36 може да се позамисля.. ;D ;D.И все пак мисля,че вечно ще си остана хлапачка,която не си пада много по обвързванията.Половината набор се задоми,само аз.. ;D.Да не би точно от това да са квадратите.И има ли вероятност въобще пък да не чуя Менделсон?Не че ми е важен ;D ;D

сигурен при Лили защото дсц и е в телец! няма знак в зодиака ,който да търси сигурност и стабилитет от другите ,както телеца! няма такъв!убедена съм и ми помнете думата ,че Лилито ще ни кани на сватба!

при теб ,не познавам хороскопа ти , но когато има квадратури ,моя нестандартен и шантиклерски уран на мц , тълкува квадратурите противно на древните писания....
защо ли?
защото ,квадратурата иска действие ,иска не да стойме кръстосали ръце и крака и блокирали енергията ,да чакаме да падне тавана , а да действаме , показвайки на хората с/у нас ,че те имат значение ,че ние ги харесваме ,че ги обичаме и цениме ,че тяхното присъствие е ценно за нас.- ВЕНЕРА Е УПРАВИТЕЛ НА АСЦЕНДЕНТА ТИ ,НАЛИ?
това е редно да направиш ,не да им търсиш кусурите , които не ,че са малко ,но са марсови-импулсивни ,енергични ,експанзивни. сигурна съм ,че привличаш такива мъже.... :blink:

*

holanda

« Отговор #3431 -: Април 23, 2010, 07:19:14 pm »
точно такива привличам. :unsure:.мислех,че това е начин да отработя липсата на огън в радикса.или другия тип са интелектуалците,които пък си падат по шантавостта ми-моят Уран е в 3 дом :P.Но..досега не съм виждала/чела такава интересна позиция и мнение относно квадратите на Марс,Сатyрн и Юпитер. :blink:

« Последна редакция: Април 24, 2010, 10:37:37 am от жълтолилава »

*

Марая

• 28287
« Отговор #3432 -: Април 23, 2010, 07:43:22 pm »
Марая, ако поискам Вселената да ме направи мултимилионерка, дали ще го направи?

разбира се , ако го искаш от сърце и душа ,ще ти изпрати това изпитание...
но те предупреждавам- не е лесно! ;) :blink:
и трябва да знаеш как точно да го поискаш!

*

Марая

• 28287
« Отговор #3433 -: Април 23, 2010, 07:47:58 pm »
точно такива привличам. :unsure:.мислех,че това е начин да отработя липсата на огън в радикса.или другия тип са интелектуалците,които пък си падат по шантавостта ми-моят Уран е в съвпад с куспида 3 дом :P.Но..досега не съм виждала/чела такава интересна позиция и мнение относно квадратите на Марс,Сатyрн и Юпитер. :blink:

разбирам ,че този отговор е по повод на поста ми по отношение на мъжете ;).
липсата на огън се отработва именно с огнен подход....
разтвори сърцето и душата си , пламенно и огнено посрещай всяка любов- тя е уникална!
така ще отработиш липсата- с даване.....,което ще се върне в пъти! :blink:

*

Helo

« Отговор #3434 -: Април 23, 2010, 07:56:01 pm »

Как да го поискам?

*

Марая

• 28287
« Отговор #3435 -: Април 23, 2010, 07:57:58 pm »

Как да го поискам?

необходима е много вяра ,която идва от сърцето ,необходимо е да бъдеш наясно ,че с това няма да нарушиш вселенските закони ,необходимо е да си наясно ,какво ще направиш когато получиш това ,което искаш....

*

Helo

« Отговор #3436 -: Април 23, 2010, 08:01:25 pm »

необходима е много вяра ,която идва от сърцето ,необходимо е да бъдеш наясно ,че с това няма да нарушиш вселенските закони ,необходимо е да си наясно ,какво ще направиш когато получиш това ,което искаш....

Нали, и аз така съм чела, че няма да се нарушат Вселенските закони.

Макар, че човек би си помислил, че така си променя кармата, която е обвързана с много други карми и затова би било грешно да иска да си промени съдбата. :rolleyes:

Но пък нали по-висше ниво на проработка на Сатурн спроед Авесалом е когато човек не се примирява с обстоятелствата в живота си, а се опитва да ги промени. Или не съм разбрала! :unsure:

*

Nebesna

« Отговор #3437 -: Април 23, 2010, 08:07:05 pm »
Днес ми попадна книжката "Изумрудените скрижали". Там прочетох следното:
"Само който знае причината за следствието, може да промени бъдещето."

*

Марая

• 28287
« Отговор #3438 -: Април 23, 2010, 08:14:14 pm »

Нали, и аз така съм чела, че няма да се нарушат Вселенските закони.

това е закон и само тогава получаваш безрезервна помощ!

Макар, че човек би си помислил, че така си променя кармата, която е обвързана с много други карми и затова би било грешно да иска да си промени съдбата. :rolleyes:

Но пък нали по-висше ниво на проработка на Сатурн спроед Авесалом е когато човек не се примирява с обстоятелствата в живота си, а се опитва да ги промени. Или не съм разбрала! :unsure:

ти променяйки собствената си карма ,променяш и чуждата ,която без твое съгласие също търпи промяна....кръговрат!
сатурн е единствената планета ,която търси и се стреми към съвършенство , а попътен вятър има само за пътуващ кораб! :wink2: :88:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #3439 -: Април 23, 2010, 08:14:53 pm »
Днес ми попадна книжката "Изумрудените скрижали". Там прочетох следното:
"Само който знае причината за следствието, може да промени бъдещето."

ми да, така си е... скрижалите могат да ти бъдат настолна книжка - много са истински  :blink:

аре лека ви нощ - аз отива да спи... туй пролетно почистване ми взима акъла по всички правила на изкуството...  :bedtime2:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/