Ако ви се гледа Джони Деп, пуснете Нова сега :blink: - Таен прозорец.
Цитат на: Aurora Borealis в Април 24, 2010, 10:36:31 pmАко ви се гледа Джони Деп, пуснете Нова сега :blink: - Таен прозорец.защо ти трябваше да палиш този фитил, сега се загледах, докато се сетих, че това е по С.Кинг, дето брат му му беше зародиш в главата, нали, сега трябва да го догледам до края :mellow:
Цитат на: Aurora Borealis в Април 24, 2010, 11:18:31 pmЦитат на: Vision в Април 24, 2010, 11:16:33 pmЦитат на: Aurora Borealis в Април 24, 2010, 10:36:31 pmАко ви се гледа Джони Деп, пуснете Нова сега :blink: - Таен прозорец.защо ти трябваше да палиш този фитил, сега се загледах, докато се сетих, че това е по С.Кинг, дето брат му му беше зародиш в главата, нали, сега трябва да го догледам до края :mellow:ми цяла вечер бели правя! чела съм го само веднъж, преди десетина години..и от тогава, като видя ято врабчета, в главата ми се ражда една дума- психопомпи айде, на другите реклами пак..
Цитат на: Vision в Април 24, 2010, 11:16:33 pmЦитат на: Aurora Borealis в Април 24, 2010, 10:36:31 pmАко ви се гледа Джони Деп, пуснете Нова сега :blink: - Таен прозорец.защо ти трябваше да палиш този фитил, сега се загледах, докато се сетих, че това е по С.Кинг, дето брат му му беше зародиш в главата, нали, сега трябва да го догледам до края :mellow:ми цяла вечер бели правя!
Абе Хеловица много кротичка,да не би скоро да е ходила на сладкарница :57: :57:
Нухе ,бас хващам ,че пастичката е била и с бял и с черен шоколад?
Ох,аз направо и разебавам мамата на Луната в Дева-след като отдавна приключих с яденето и си измих прилежно зъбките,сега от много емоции ли от какво ли -първо налазих едни солети,след като ги опънах,минах на бисквити Анелия И се чудя още какво да си издиря
Цитат на: Марая в Април 25, 2010, 12:15:09 amНухе ,бас хващам ,че пастичката е била и с бял и с черен шоколад? Ти нали знаеш с моето активно въобГажение какво ми идва на ум ? :57:Това заради изгр Плутон ли
Марая, какво стана с кучето?
знаеш ли какво ми казва твойта приятелка ?!м/у другото поздрави и целувки ,чакай ни къмто вторник..../ ,че чичко гугъл бил жив ,благодарение на смеха ми....,тая нощ!Нухе имах разговор онова гадже преди около час ,около 20 мин. в поморие е със жена си , а ми звъни....
Цитат на: Марая в Април 25, 2010, 12:25:55 amзнаеш ли какво ми казва твойта приятелка ?!м/у другото поздрави и целувки ,чакай ни къмто вторник..../ ,че чичко гугъл бил жив ,благодарение на смеха ми....,тая нощ!Нухе имах разговор онова гадже преди около час ,около 20 мин. в поморие е със жена си , а ми звъни....Водо(под)лейската Луница ли-от мен също :kissd: Чакам ви,де ще избягам,макар че ми се иска да избягам в оная къщичка,така да ме тресе квадрата на Юпитер с Нептун А за другото-ми аз като казвам че Рибите трябва първо да решат на къде ще плуват-по течението или срещу течението, че тогава да стане Риба,че да общувам с нея, а не Риби-ха насам,ха натам,знам за к'во си приказвам :mellow:Ма ко да ги прайш-рибите стават само за да ги метнеш на тигана в горещото олио и тук таме за хайвер,ма не от всяка е качествен :72: :wink2: :93:
тези очи говорят!
ми ,чакай ни! и с мръсна газ към созопол , а неее може и до резово да ходиме....,там има страшна чорбЪ
Цитат на: Марая в Април 25, 2010, 12:52:57 amми ,чакай ни! и с мръсна газ към созопол , а неее може и до резово да ходиме....,там има страшна чорбЪ Аре да е с чиста газ,че Хирон може да направи някоя беля и да залее Резово преди да пристигнем