Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 848363 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:Говорилня 2
« Отговор #3520 -: Април 25, 2010, 12:59:42 am »
Чудя се защо на повечето кученца са им тъжни очите?  :-\
Не само на тези сладки същества, а и на уличните, незнам дали сте се вглеждали. Наистина погледа им обикновено е по-мъдър от този на доста хора.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #3521 -: Април 25, 2010, 01:07:08 am »

стига де ,ще цъфна с италианска делегация , там ще има мост към турция....представяш ли си?!
днес гледах проекта...,красота. урбанизация ще има в с. резово и аз съм ЗА! :blink:
Много се радвам....

Бил съм на Резово около 10на дни,знам колко е хубаво и даже си представих къде ще е моста,щото няма много възможности там  :blink:

Чудя се защо на повечето кученца са им тъжни очите?  :-\
Не само на тези сладки същества, а и на уличните, незнам дали сте се вглеждали. Наистина погледа им обикновено е по-мъдър от този на доста хора.

Ми сигурно щото са се убедили какво представляват хората.Те са тук за да ни учат да приемаме безрезервната любов,а често дори няма кой да им я приеме и оцени,а за останалото отношение да не говорим.
За последното си много права,но то и тялото вече не прави човека човек.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3522 -: Април 25, 2010, 01:07:38 am »
тези очи говорят!

Наистина  ....

Боже колко е сладко това,но има нещо тъжно в погледа му,сякаш ти казва"Давам ти последен шанс,той е за теб,не за мен"-каквото и да значи това,така го усещам  :'(

А черно-беличкото е наистина бонбонче  :blink:

:'( :'( ,оффф ,уффф,....
и аз така го разчитам ,но емануела се съдра от реф! това е факт! щом свекърва ми дойде на помощ , а ти я познаваш ,значи работата е дебела! :'(
сигурно някой простак е блъснал и осакатил кученцето , било е близо до у-щето,ти знаеш ,че това е центъра на София...,и колко безчувствени хора има ,всеки е коректив ,но няма сърце.... :'( :'(
просто беше подута от рев! с тоя стелиум в телец ,какво ще го правя това дете и то в 12-ти...думи нямам за нумероложката! много съм щастлива с нея ,но и много ме е страх за нея...ебаси наказанието да живееш с кристал :'( :'(
знаеш ли какво ми каза преди да си легне?!
-"мамо ,този ,който е причинил зло на Шаро , мислиш ли ,че ще спи спокойно?!
отвърнах:" не знам!"
а тя ми каза:
"- да , ще спи ,но само няколко дни!"
и си легна...
а ,аз - настръхнах....
оффф ,това Хело що ме подсетихте :'( :'( :'( :'(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3523 -: Април 25, 2010, 01:13:22 am »
Тялото не, така е.
 В погледа обаче много неща се четат, както се казва "очите са прозорец на душата" и наистина, те няма как да бъдат маскирани, винаги говорят.
 Защо например потайният Скорпион обикновено крие очите си зад очила?  ;D Освен, че го дразни светлината и обича тъмнината знае, че очите издават болката му....а не може да си позволи някой да я види.  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #3524 -: Април 25, 2010, 01:16:15 am »
Тялото не, така е.
 В погледа обаче много неща се четат, както се казва "очите са прозорец на душата" и наистина, те няма как да бъдат маскирани, винаги говорят.
 Защо например потайният Скорпион обикновено крие очите си зад очила?  ;D Освен, че го дразни светлината и обича тъмнината знае, че очите издават болката му....а не може да си позволи някой да я види.  ;)

ТУК НЕ СЪМ СЪГЛАСНА ИЗЦЯЛО! болката могат да я видят само достойните да видят болка- обикновенно това са близки хора.... , а за скорпиона те са малко! :( ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3525 -: Април 25, 2010, 01:17:56 am »
Разбира се.  :blink: Те тия, дето могат да я видят, ще я видят и през очилата. 

*

Марая

• 28287
« Отговор #3526 -: Април 25, 2010, 01:27:33 am »
За последното си много права,но то и тялото вече не прави човека човек.

добре бе мама му стара ,може ли Вселената да ти излее ,толкова без да се замисли....с две думи цял роман казваш ,разказваш! каква е тая есенция ,какво е това чудо...взел е от толкова безхаберници , а на теб с фуния! :o оди гони миаляяя , такива като тебе са за парламента , ане тия дето- гласувай зелено-гласуват! гласувай бембено пак гласуват!
лелеее,Нухе изумяваш ме!
аз съм щастлива ,че те срещнах ,че те има ,че си приятел ,че мога да се смея и плача пред теб! щастлива!
както и за други хора като Лили ,Сънрейн ,Дияна ,Дивна ,Дейзи ,Мис каприз ,Небесна ,Кайли ,Хело...,хора ,които провокират мисленето ми и мат душа ...и Вещицата пропуснах ,защото в диалога и спора се ражда истината и още един човек с който имам аспекти както с теб Гал!
АН ,благодаря ти ,че ми подари тази виртуална къща с много огромни и светли прозорци с много и различни пейзажи през които ,чрез които да отривам СЛВ и себе си! :'( :kissd:
« Последна редакция: Април 25, 2010, 01:43:59 am от Марая »

*

Asol

• 4140
« Отговор #3527 -: Април 25, 2010, 07:06:50 am »
Животните действат инстинктивно, ако правиш нещо за тях и се грижиш ще те обичат - много се привързват и са предани, не случайно има такава мисъл "Предан и верен  като куче". Но взамоотношенията между животните са такива, каквито са и при хората с идеята, че са първосигнални. Веднъж наблюдавах една симпатична картинка - едно врабче слага в човката на друго трохички, а онова другото отворило човка, пърха с крилца и прави разни фасони   ;D - глези се един вид.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3528 -: Април 25, 2010, 11:18:42 am »
Абе Хеловица много кротичка,да не би скоро да е ходила на сладкарница 

За разлика от Хеловицата мен с пастичка не можеш лесно да ме излъжеш  ;D да се кротна.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #3529 -: Април 25, 2010, 11:56:40 am »
Ам че значи не си разбрала какво имам предвид под сладкарница  :P

Неслучайно шрифта е наклонен,еклери и толумбички му е цаката  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #3530 -: Април 25, 2010, 12:02:09 pm »
малеее ,прияде ми се пастичка.... :P
в Бургас правят едни уникални в Триата...ммммм

*

Helo

« Отговор #3531 -: Април 25, 2010, 12:06:25 pm »

Внимавай с Юпитера! Юпитер е голяма планета и отваря голяяяма уста.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3532 -: Април 25, 2010, 12:06:53 pm »
Неслучайно шрифта е наклонен,еклери и толумбички му е цаката  ;D

Толумбички не, много са сиропирани.  ;D
Обаче еклери... ммм, ах тези еклери... Сочни, пухкави, с бял сладък пълнеж, направо ти се топят в устата... Но нека са без шоколадова глазура отгоре, ако обичате.  :57:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #3533 -: Април 25, 2010, 12:23:10 pm »

Недей ми говори за бисквитената торта в Трия  :angry: ;D

Мойта Венера е ранена и се лекува със сладичко,тия дни пак почнах да ям нон стоп шоколади,но добре че при мен няма къде да се лепнат,само еклеровият ефект го има  :57:

*

Марая

• 28287
« Отговор #3534 -: Април 25, 2010, 12:37:02 pm »

Недей ми говори за бисквитената торта в Трия  :angry: ;D

Мойта Венера е ранена и се лекува със сладичко,тия дни пак почнах да ям нон стоп шоколади,но добре че при мен няма къде да се лепнат,само еклеровият ефект го има  :57:

мммм ,точно за нея ти говоря!! уникална е! а нее ,другата седмица живот и здраве сме там...стига с тоя МОЛ. ;D ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #3535 -: Април 25, 2010, 12:44:24 pm »
...стига с тоя МОЛ. ;D ;D

МОЛа,МОЛа  :08:

*

Марая

• 28287
« Отговор #3536 -: Април 25, 2010, 12:47:02 pm »
...стига с тоя МОЛ. ;D ;D

МОЛа,МОЛа  :08:

там никога не сме хапвали нищо сладичко :rolleyes: , май няма такова място в МОЛА , за сладкишчета :rolleyes:.
в Созопол съм хапвала уникални тортички....

*

Синухе

• 4978
« Отговор #3537 -: Април 25, 2010, 01:12:47 pm »
Ми май няма -ааа не има една шоколадова къща,но може да продават само шоколад без пастички  :unsure:

А и исках да кажа,моля,моля няма само в мола  ;D

Да ти кажа последният път в Сарафово в Нептуна ми се видяха хубави тортите,но така се бях напращял с всичко друго,че нямаше как просто и това.Още се сещам за мидите-е такива миди не бях ял!  :72: Пък да не говоря,че не съм им фен,но по тия ми текат лигите още  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #3538 -: Април 25, 2010, 01:29:25 pm »
Ми май няма -ааа не има една шоколадова къща,но може да продават само шоколад без пастички  :unsure:

А и исках да кажа,моля,моля няма само в мола  ;D

Да ти кажа последният път в Сарафово в Нептуна ми се видяха хубави тортите,но така се бях напращял с всичко друго,че нямаше как просто и това.Още се сещам за мидите-е такива миди не бях ял!  :72: Пък да не говоря,че не съм им фен,но по тия ми текат лигите още  ;D

и на мен много ми харесаха мидите ,май утепахме две купи....
верно бе ,що не ядохме нещо сладко?
калмарите бяха върха на айсберга....
то се е видяло ,че ще има разпукване пак ;D ;D с БУРГАСКИ ВЕЧЕРИ
http://vbox7.com/play:c27f42a3

*

Helo

« Отговор #3539 -: Април 25, 2010, 05:40:03 pm »
Вярвате ли в теорията, че с напредването на знаците от Овен към Риби се напредва и в  :unsure: :rolleyes: :-\ ;) нещо си там, в духовно, еволюционно ниво?

Например, един Водолей ще е по-напреднал от един Близнак, защото е по-близо до последния знак на зодиака.