Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 849637 Прегледи
*

Nebesna

Re:Говорилня 2
« Отговор #3560 -: Април 25, 2010, 09:25:17 pm »
И аз съм приятно изненадана. Случайно попаднах на филма и след като не смених канала, значи е добре.

« Отговор #3561 -: Април 25, 2010, 09:32:39 pm »
В момента по НОва почва Врагът в мен с Крисчън Слейтър. Много е добър!!!!  :72:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #3562 -: Април 25, 2010, 09:47:56 pm »
Ох, този метеоролог по бТВ е абсолютен образ. току-що говори, говори за затопляне на времето и в следващия момент изтърсва: "Е, няма пълно щастие!" .....и продължава с лошите метеорологични явления..... :72:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3563 -: Април 25, 2010, 09:51:22 pm »
Сладурана.  :blink:
Мисля, че от всичките ти щерки тази най-много прилича на теб, другите са взели по нещо и от татковците.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #3564 -: Април 25, 2010, 09:51:38 pm »
Ееее, защо не сте изчистили на зайчето червените очички? На живо е още по-сладка и артистична.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3565 -: Април 25, 2010, 09:57:44 pm »
Ееее, защо не сте изчистили на зайчето червените очички? На живо е още по-сладка и артистична.

що? щото са много фотографите ;D
професионалните снимки са в офиса.
а тези в модните списания са уникални!
сега преговаряме с бенетонци-стискайте палци! :-[ ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #3566 -: Април 25, 2010, 09:58:36 pm »
Бонбонче  :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3567 -: Април 25, 2010, 09:59:09 pm »
Сладурана.  :blink:
Мисля, че от всичките ти щерки тази най-много прилича на теб, другите са взели по нещо и от татковците.

същата луна ,като мен в телец ,СЛВ в/у моя Раху....
затова ли толкова близка я усещам?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #3568 -: Април 25, 2010, 10:07:38 pm »
Много е сладка и как позира  ;) ... като една малка принцеса  е.
Да ви е жива и здрава! Много успех й пожелавам не само на подиума, но и в живота.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3569 -: Април 25, 2010, 10:18:04 pm »
Много е сладка и как позира  ;) ... като една малка принцеса  е.
Да ви е жива и здрава! Много успех й пожелавам не само на подиума, но и в живота.

благодаря! днес вече е с къса коса! подстригана е на каре! изискване на агенцията ,която се грижи за нея
съжалявам ,ама работа
а и тя е със самочувствие на работещ човек! абе смях!много ми е на сърце!
да ми ежива и здрава и щастлива!

*

Helo

« Отговор #3570 -: Април 25, 2010, 10:19:08 pm »

тя ми зададе потресаващ въпрос ,на който аз- майка й не успях да отговоря , а тя ми даде отговора...изчела съм стотици томове литература ,била съм много близка с Ванга ,ама много близка ,пила съм от нейната чаша и не казвам ,че съм най-духовната или най-посветената , а това перекенденце ,дето се занимава с нумерология на 10г. снощи с един въпрос и риторичен отговор ме разби.... :( ;)
трудно се живее с кристали ,те са дар ,но и наказание!

Какъв е въпорсът, който ти е задала?

*

Марая

• 28287
« Отговор #3571 -: Април 25, 2010, 10:21:01 pm »
ето го:

Цитат на: Синухе в Днес в 01:42:27
Цитат на: Марая в Днес в 01:37:49
тези очи говорят!

Наистина  ....

Боже колко е сладко това,но има нещо тъжно в погледа му,сякаш ти казва"Давам ти последен шанс,той е за теб,не за мен"-каквото и да значи това,така го усещам   

А черно-беличкото е наистина бонбонче 

,оффф ,уффф,....
и аз така го разчитам ,но емануела се съдра от реф! това е факт! щом свекърва ми дойде на помощ , а ти я познаваш ,значи работата е дебела!
сигурно някой простак е блъснал и осакатил кученцето , било е близо до у-щето,ти знаеш ,че това е центъра на София...,и колко безчувствени хора има ,всеки е коректив ,но няма сърце.... 
просто беше подута от рев! с тоя стелиум в телец ,какво ще го правя това дете и то в 12-ти...думи нямам за нумероложката! много съм щастлива с нея ,но и много ме е страх за нея...ебаси наказанието да живееш с кристал 
знаеш ли какво ми каза преди да си легне?!
-"мамо ,този ,който е причинил зло на Шаро , мислиш ли ,че ще спи спокойно?!
отвърнах:" не знам!"
а тя ми каза:
"- да , ще спи ,но само няколко дни!"
и си легна...
а ,аз - настръхнах....
оффф ,това Хело що ме подсетихте   

*

Марая

• 28287
« Отговор #3572 -: Април 25, 2010, 10:31:56 pm »
ХЕЛО , разбра ли? ;D :blink:

*

Helo

« Отговор #3573 -: Април 25, 2010, 10:37:56 pm »

Не намирам този отговор за уникален, освен ако дъщеря ти не е пророк и не е разбрала, че лошият ще си плати за това, което е направил.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3574 -: Април 25, 2010, 10:42:18 pm »

Не намирам този отговор за уникален, освен ако дъщеря ти не е пророк и не е разбрала, че лошият ще си плати за това, което е направил.

за мен е уникално ,за 10годишно дете. изказа и е много по-различен от много други деца на нейната възраст. занимава се с нумерология,борави с глифовете на планетите ,има познания за тях,вълнува я астрологията. от петте деца ,които имам две се занимават с астрология.

*

Helo

« Отговор #3575 -: Април 25, 2010, 10:50:04 pm »
И Вещичка като теб си мисли, че има дете Индиго. Много от хората, които четат езотерика и вярват в Индиготата са убедени, че те самите или техните деца са Индиго.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3576 -: Април 25, 2010, 10:52:05 pm »
И Вещичка като теб си мисли, че има дете Индиго. Много от хората, които четат езотерика и вярват в Индиготата са убедени, че те самите или техните деца са Индиго.

едното е индиго , а другото е кристал!
ужасно различни и много близки деца!
останалите да са ми живи и здрави са обикновени деца...,но това не ги прави чужди!

*

Helo

« Отговор #3577 -: Април 25, 2010, 10:53:34 pm »

останалите да са ми живи и здрави са обикновени деца...,но това не ги прави чужди!

Това, което е Кристал какви способности има?

*

Марая

• 28287
« Отговор #3578 -: Април 25, 2010, 10:59:53 pm »

Това, което е Кристал какви способности има?

невероятни! някой ден ще разкажа...не е сега и не е дошъл момента!

но е кристал! :blink: ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #3579 -: Април 26, 2010, 12:09:29 am »
мацки ,лека нощ! :wub: