Здравей Гост

показатели за развод и раздяла

• 142 Отговора
  • 22676 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
показатели за развод и раздяла
« -: Януари 19, 2010, 06:12:18 pm »
е,щом има тема за показателите за брак ,що да няма и такава за раздяла и развод? :rolleyes:
та ,кое в натала дава индикаций за раздяла и развод?
кое отключва подобни събития при транзити,прогресий и дирекций?
да поговорим и за тази част от живота. ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
Re:показатели за развод и раздяла
« Отговор #1 -: Януари 19, 2010, 06:22:23 pm »
За мажорни показатели считам Юпитер, Сатурн и възлите. Транссатурновите също се вземат под внимание, но те само допълват картинката.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Януари 19, 2010, 06:32:53 pm »
лили , имам следния казус :-\ ,но съм малко пристрастена и затова ,ако не те притиснява и имаш време.... :blink:
възврат на възела в ккрая на септември. точен квадрат на транзитен сатурн към възела по същото време. раху се намира в пети натален в козирог.
управител на дсц е уран ,който се намира в 3-ти.
по същото време юпитер квадратира слънце,луна,сатурн,мерка и венера.
може ли да става дума за развод или раздяла в този случай.
упр. на СЛВ е сатурн .

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #3 -: Януари 19, 2010, 06:34:20 pm »
чувала съм, че двойнствен знак на куспидата на 7 дом, квадратура на Венера с Уран са някои от показателите за това. естествено сигурно трябва да се вземат в предвид и напрегнатите аспекти на управителя на 7 дом  :-\

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Nebesna

« Отговор #4 -: Януари 19, 2010, 06:45:24 pm »
1. Нищо няма да стане, ако не е написано в натала.
Брачни конфликти и развод: лош аспект между господаря на Асц и господаря на Десц в натала, без значение от знаците на оста асц-десц.

Транзитен Плутон и Уран на оста Асц-Десц. Уран в аспект с господаря на Десц. -изненадващо желание за промяна.
Сатурн в 7-ми дом.

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Януари 19, 2010, 07:23:46 pm »
това означава ,че ако упр. на асц прави отличен или добър аспект с дсц или с неговия управител ,би трябвало да имаме добри ,ако не отлични брачни взаймоотношения ,както и предпоставка за брак.
така ли да разбирам небесна? :-\ :rolleyes:

*

Nebesna

« Отговор #6 -: Януари 19, 2010, 07:25:51 pm »
Ето ви една карта на приятелка, която е разведена.
Той беше ревнив, тя си имаше друг, но не се разведе. Той подаде молба.

ТОВА Е СОЛАРА В ГОДИНАТА НА РАЗВОДА.

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Януари 19, 2010, 07:29:28 pm »
 небесна нека по-късно поговорим за солар! :blink: ;)
нека първо поговорим за натала ,за транзитите и дирекцийте и после да видиме какво показва солара.
не го подценявам солара ,но ти самата казваш ,че ако не е заложено в натала няма да се случи.

*

Nebesna

« Отговор #8 -: Януари 19, 2010, 07:33:33 pm »
нека първо поговорим за натала ,за транзитите и дирекцийте и после да видиме какво показва солара.
не го подценявам солара ,но ти самата казваш ,че ако не е заложено в натала няма да се случи.

Наталните аспекти са показани във вътрешния кръг на картата, нима не виждаш? Не виждам, къде е проблема. Отделно ли да качвам натала?

*

Nebesna

« Отговор #9 -: Януари 19, 2010, 07:35:17 pm »
В натала се вижда, че има Луна и Венера в 7-ми дом, които са ранени от Уран (квадратура) - ето я предпоставката.
По време на развода тр. Плутон прави съвпад с Десцендента.

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Януари 19, 2010, 07:41:16 pm »

Наталните аспекти са показани във вътрешния кръг на картата, нима не виждаш? Не виждам, къде е проблема. Отделно ли да качвам натала?

не ги виждам и се бъркам. не работя с тази програма и ми е трудно. ползвам в момента янус и солар файер и ми е по-лесно ;).
плийс , ако не те затруднявам. :blink: :wub:

« Отговор #11 -: Януари 19, 2010, 07:43:29 pm »
В натала се вижда, че има Луна и Венера в 7-ми дом, които са ранени от Уран (квадратура) - ето я предпоставката.

Също мутабелни знаци на оста, стрелец на ДЦ също е предпоставка за повече от един брак.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #12 -: Януари 19, 2010, 07:47:09 pm »

Също мутабелни знаци на оста, стрелец на ДЦ също е предпоставка за повече от един брак.

Тя няма намерение да има втори брак.

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Януари 19, 2010, 07:52:42 pm »

Тя няма намерение да има втори брак.

тя може а няма ,но може да има други задачи в този живот! ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Януари 19, 2010, 08:10:58 pm »

има много разводи без плутон и уран на дсц.
има разводи и без сатурн на дсц.
въобще има разводи ,, и по нептун и по марс и по хирон.....
затова ми е много интересно.
човека , за който говоря има тригон на упр. на 7-ми към асц. тригона е точен.
наред с това има само добри аспекти на упр. на дсц към личните си планети. няма брак ,но няма късмет във връзките си.
другият човек ,който провокира темата е доста известен и мога да кажа ,че в момента има транзит на плутон в 5-ти дом. има юпи на дсц ,както и първия,но тук има пр. луна.

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Януари 19, 2010, 08:45:54 pm »
Успя да реанимира брака си.
Понякога с лична воля/инат се променят нещата.

успяла е да реанимира брака си ,благодарение на транзити и прогресий вероятно. нещата се променят ,благодарение на движението на планетите.
мисля,че ,ако няма транзити и аспекти към горещата точка в хороскопа,каквото и да е заложено не може да бъде реализирано.

*

Uran

• 6041
« Отговор #16 -: Януари 19, 2010, 08:48:27 pm »
Успя да реанимира брака си.
Понякога с лична воля/инат се променят нещата.

успяла е да реанимира брака си ,благодарение на транзити и прогресий вероятно. нещата се променят ,благодарение на движението на планетите.
мисля,че ,ако няма транзити и аспекти към горещата точка в хороскопа,каквото и да е заложено не може да бъде реализирано.
Интересното е, че транзитите не бяха никак подкрепящи.
Тр. Плутон в съвпад с МЦ, тр.Уран в съвпад с асц., тр. Сатурн в съвпад с нат. Венера в 5 дом, тр. Лилит в съвпад с нат. Плутон, тр. Юпитер в 8 дом.
По прогресии прогресивната Луна е била в 5 дом на прогресивната карта и в 7 дом на радикса, а там има стелиум.
« Последна редакция: Януари 19, 2010, 09:08:03 pm от Uran »

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Януари 19, 2010, 09:04:40 pm »
Интересното е, че транзитите не бяха никак подкрепящи.
Тр. Плутон в съвпад с МЦ, тр.Уран в съвпад с асц., тр. Сатурн в съвпад с нат. Венера в 5 дом, тр. Лилит в съвпад с нат. Плутон, тр. Юпитер в 8 дом.

тр. плутон на мц-трансформация по отношение на кариера,соц.статус.
тр. уран на асц- нестандартен и странен подход към другите ,промяна във външния вид и във вътрешните убеждения.
тр.сатурн съвпад нат. венера-връщане към стара любов и стари отношения.
гр.лилит в съвпад натален плутон-кармично и подсъзнателно решение,изкушение.
тр. юпи в 8-ми дом- пари.
по-подкрепящи транзити от тези-здраве му кажи.
аз дори и от един единствен бих извадила "реанимацията" на брака й. тр. сатурн съвпад нат.венера. абсолютно достатъчен е. ;) :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #18 -: Януари 19, 2010, 09:12:58 pm »
 Тези транзити говорят по- скоро за промяна в досегашния и статус според мен, която така и не се състоя.
п.п.Ще изтрия описанието на радикса и, че не е много етично да го развявам.
« Последна редакция: Януари 20, 2010, 04:12:58 pm от Uran »

*

Марая

• 28287
« Отговор #19 -: Януари 19, 2010, 09:17:35 pm »
статуса не е само по 10.
винаги са засегнати осите. има събития ,който се случват по 7-ми , а транзита е в 1-ви ,както и обратното.