Здравей Гост

ТЕМАТА НА ПАТОЛОГИЧНИЯ ПСИХАР или пълното куку

• 56 Отговора
  • 7326 Прегледи
Re:ТЕМАТА НА ПАТОЛОГИЧНИЯ ПСИХАР или пълното куку
« Отговор #20 -: Януари 21, 2010, 10:08:35 pm »
 :blink:  Нема страшно, при мен горе долу сходната ситуация се получи преди 2 седмици - първо пералнята, разни крушки, после две прахосмукачки... :lol: А че Нептун ми е замъглил тотално съзнанието, няма спор, толкова много забравям. А и аз се рея в пространството без мисъл и цел...И напълняяях....чувствително. Хайде да се маха тоооо Нептун, да отпусне малко тази си схватка, че съвсем ми изфиряса и на мен мозъка...

*

crazy_666_999

« Отговор #21 -: Януари 21, 2010, 10:42:50 pm »
ЕЕЕЕ значи е имало причина за внезапното чупене на телевизора... :angry:И за прокапването на мивката... :angry:и зааааа всички негативни неща,които ще ме докарат до лудост :41:Кво ли още може да се случи.. :angry:Да ми падне тавана на главата? :lol: :lol: :angry: :angry:

« Отговор #22 -: Януари 22, 2010, 06:28:43 am »
кажи на твоето бижу с имейлите, да се снима с новият бойлер дето ще ти го монтира в събота и да ти го прати да ти топли ръчичките до тогава ;D

гледам тия дни тран. :mer: :soe: :plu: :kva: :sat: и всичко старо и ненужно на боклука
от битовата техника и тя душа носи ,ма ние я екслоатираме до край, докато не изпуши
беднотия,ей :33:
« Последна редакция: Януари 22, 2010, 06:32:45 am от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #23 -: Януари 22, 2010, 07:32:34 am »
хахааааааааааа Стреличке, виж за туй не се бях сетила да му кажа - да се снима с новия бойлер  ;D ;D ;D

а пък явно мунданните транзити трещят наред и не съм само аз... ама че свинщина  :angry:  и ся кво - целия форум нептунясал тъй ли  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #24 -: Януари 22, 2010, 12:10:15 pm »
божееееееееееее до сега бях у градо - акъля ми се взе хептен  :-X :-X :-X

последната юнга дето си купих преди усурнайсе години, струваше 35лв, а днес я взех за 110  :angry: :angry: :angry:  аре духалките ги знам - на цена под 60лв не стават за нищо и не им се стрясках толкова, но тая юнга уби всичко детско в мен  :'(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #25 -: Януари 22, 2010, 01:30:06 pm »
Да бе, и аз се чудя как е възможно всичко да поскъпва със зашеметяващо темпо, а работодателите да се чудят как да намалят и без това ниските заплати!?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #26 -: Януари 22, 2010, 01:40:16 pm »
Лили, отдавна не бях ходила в технополис, но се изумих от цени и чудеса  :(

обаче аз си взех духалка и юнга, но в селския автобус обявих на всеослушание, че ако се намери човек дето да ми оправи духалките в къщи ще му подаря едната  ;D ;D ;D  в къщи има поне десетина духалки дето още преди години са сдали багажа и никой не се е опитвал да ги оправи. рових, рових и намерих само 4 броя, другите може и да са изхвърлени... мииииииии намери се. човекът след работа ще дойде с отверките си, а аз купих днес кабели и обувчици за кабели... уредих се начи ;D ;D ;D  а утре да идва дъртия да ми оправи бойлера и да ми закачи юнгата, че вече ми писна от всичкооооооооооо  ;D ;D ;D
бе то юнгата и аз мога да я закача, ама свекъра ми счупи водопроводния ключ и ми отмъкна кълчищата та сега съм с вързани ръце  :-X
« Последна редакция: Януари 22, 2010, 01:51:34 pm от Вещичка »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #27 -: Януари 22, 2010, 01:52:41 pm »
Аз сега съм на вълна оправяне на ВиК проблеми вкъщи, откакто Юпитер влезе в Риби, в знака на наталното ми ИЦ...
Мивката в банята се запуши, на кранчето резбата се похаби, металния маркуч на душа се скапа и трябваше да викна един познат на майка да го смени, че съм с две леви ръце в това отношение. Мазата ни и тя се наводни, един съсед се обади, че някаква тръба се е спукала там... Де тече, де се пука, права бях като се шегувах за рибешкия Марс на ИЦ, че ще ми потъне къщата барабар с мене.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #28 -: Януари 22, 2010, 02:03:58 pm »
Аз с Риби на Иц цял живот все някъде ми капе и проблеми с мивки, кранчета, покриви, влага и квото щеш.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #29 -: Януари 22, 2010, 02:15:39 pm »
уф откак Нептун ми се мота из 12 дом все нещо става с тая вода - или ще протече покрива, или ще се развали някоя чешма, или ще прокапе по стените в някоя стая... направо си е ужас. и повредите все едни на такива скрити места направо да се чудиш  :-\

честно казано до сега не съм имала толкова бели на главата си и вече ми се реве  :'(

*

sunrain

• 6710
« Отговор #30 -: Януари 22, 2010, 02:17:58 pm »
И в повечето случаи Нептунските аварии наистина са скрити и непоправими.  :blink: Ще тече, докато си реши и това си е.  :rolleyes:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #31 -: Януари 22, 2010, 02:22:53 pm »
И в повечето случаи Нептунските аварии наистина са скрити и непоправими.  :blink: Ще тече, докато си реши и това си е.  :rolleyes:

аааааааа издебвам ги аз, все пак Нептун ми управлява Слънцето  ;D  като вляза в магазин за резервни части и понеже не зная как се казва дадено нещо, ама иначе го знам как изглежда и за какво служи, та познай как с ръце и крака се обяснява на продавачите. ей го на и днес - влизам в магазин за ел материали и казвам, че искам кабелчета за духалки и пантофи за кабела  ;D ;D ;D  при което продавача прихва в див кикот, щото не се казвало пантофи, а обувки. ко питаш мене все тая - нещо за обуване е  ;D ;D ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #32 -: Януари 22, 2010, 02:26:21 pm »
Ползваш си интуицията и важното е, че си знаела какво търсиш.  :blink: И аз много мразя да ме мъчат с някви си определения, като смисъла е важен.... ;D

*

Инти

• 2068
« Отговор #33 -: Януари 22, 2010, 03:48:45 pm »
Слушай Вещичке, Нептуновите хора се оправят само със Сатурн,обаче явно и неговите обръчи са ти широки като гледам, та затуй Уран идва на помощ и ти праща гръмотевици, кажи едно заклинание върху компа, че знайш ли го Прометей ко ти мисли още!

Включвай се в тока и вниманивай с напрежението, да не ти изгори хубавата къдрава косичка , поспаланка с поспаланката :P

« Последна редакция: Януари 22, 2010, 03:59:45 pm от Инти »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #34 -: Януари 22, 2010, 05:00:10 pm »
Аз с Риби на Иц цял живот все някъде ми капе и проблеми с мивки, кранчета, покриви, влага и квото щеш.  ;D

О, да, от един тотално мухлясал апартамент вече избягахме, по едно време се бях замислила дали пък да не отглеждам екзотични гъбки и халюциногенни плесени по стените... добра идея за бизнес по Луна (гъби) / Нептун (опиати).  :93:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #35 -: Януари 22, 2010, 05:10:50 pm »
като рече сънрейн за рибите на иц  :93: и аз съм същия индивид.
вечно на съседите им тече. ;D ;D ;D
абе все отнякъде капе ;D ;D.
а това наводненията са нещо нормално....,през няколко години.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #36 -: Януари 22, 2010, 06:06:02 pm »
 Аз нямам риби на ИЦ или Нептун там, както и съпругът ми, но 3-4 пъти са ни наводнявали.
Явно съседите ни имат такъв, но пешкирът го обърсваме НИЕ. ;D ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #37 -: Януари 22, 2010, 06:33:53 pm »
Мисля си, че дори да сменим апартамента, пак ще е същата работа ... от време на време почвам да мечтая, но се сещам, че картата ми няма как да се смени все пак и няма как да избягам от тоя Нептунчо.  ;D

« Отговор #38 -: Януари 22, 2010, 07:34:55 pm »
IC в Риби , къща до вода и нямаш проблеми  с теча, я вълни, я новоднение все ще я заливат, или некой изкуствен шадраван в средата на хола,ще свърши работа, важно е вода да тече , дет е текло пак ша тече, кръговрат :blink:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #39 -: Януари 22, 2010, 08:03:12 pm »
шадравани бол и пак им тече ;D ;D ;D ;D ,вода ,вода....тя помни всичко и измива всичко.в едно мое стихче съм написала:
.....дъждът измива улиците и душите ни.
на чаша равносметка съвестта си моля,
не ме напускай! и не си отивай!....

стихотворението се казва СЪВЕСТ!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците