С удоволствие ще отделя време да разгледам картата, но това което виждам от пръв поглед, не е хубаво. Аз гледам на астрологията, като средство за самоопознаване и минали и бъдещи транзити, не им обръщам много внимание, по простата причина, че съм осъзнала, че всяко нещастие, което ни се случва си е за наше добро и по наша вина. Това е моето разбиране на нещата. Ето защо, в наталната карта изследвам личните качества на идивида. Те са основен показател за настоящи и бъдещи събития.
Тази жена, трябва първо да опознае себе си, за да може да изяви своите качества. С този интерсептиран стелиум в риби, в 12 дом....не ѝ завиждам. Лошото в случая е Луната в телец, което дава вътрешен непукизъм и склонност към мързел. Много е трудно да убедиш мързелива луна, че трябва да се развива особено по начина, по който изисква вселената от нас.
Като човек трябва да разгърне личните си качества, защото иначе риби е един духовен знак. След което да се стреми да запази баланс между духовно и материално, защото прекаленото извисяване води след себе си проблеми на материално ниво, което се случва с цел заземяване на индивида.
Иначе на физическо ниво е човек, които не цени физическата си енергия и се преумаря редовно,което води след себе си здравословни проблеми. Следват проблеми с жлези с вътрешна секреция и имунна система, възможен ранен климакс.
Този транзитиращ уран ѝ е пратен от бога, за да се осъзнае и да започне да обръща внимание на събитията около нея. Убедила съм се че Уран носи освежаваща енергия и всяка негова промяна е за добро. Ако се остави на неговата енергия и го остави да донесе вятъра на промяната, то после след транзита сама би се учудила на начина си на живот преди него.
Нейния път е сред хора в професия изразяваяа нейната дълбока същн :wink2:ост.
За сега това от мен, после ще гледам транзити, че сега отивам да готвя.
П.П. Я на какво хубаво място е Хуя....5 дом - любовта и секса ръка за ръка :08: