Здравей Гост

Въпрос на ЖИВОТ и СМЪРТ

• 148 Отговора
  • 19965 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Въпрос на ЖИВОТ и СМЪРТ
« -: Януари 29, 2010, 12:47:05 am »
приятели става дума за живот и смърт!
това е картата на жена!
 :( :( :angry:
на мойте години е!
жена ,която заслужава тема в този сайт.
интересна като личност ,като израстване ,като част от всеената....
не мога да качвам карти и не знам защо :(- абе може и да съм смотана ,все едно ;D ;D :P

та въпроса е?
с какво се занимава ,какви предстоящи събития виждате,какво заболяване има ,какво е преживяла ,какво ще преживее?
моля ви ,БЪДЕТЕ ОБЕКТИВНИ И ТОЧНИ БЕЗ СКРУПОЛИ И ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ.......МОЛЯ ВИ!
ТАЗИ КАРТА МОЖЕ ДА БЪДЕ УРОК ПО АСТРОЛОГИЯ!

Много моля ,моя добър и истински приятел синухе, да не казва това ,което е чул от мен! .
рожденна дата 08.03.1965 г. гр. своге 07:35 мин- жена!
астрологията е велика наука , а вие вървите по пътя й. ВАШЕТО МНЕНИЕ Е ВАЖНО ЗА МЕН!

КАКВО Е ПРЕЖИВЯЛА НА 12.01.1984г? около 5 сутринта?
КАКНО СЕ Е СЛУЧИЛО НА 27.11.1994г?
 :( :( :( :( :'( :'( :'( :'( какно я чака?
« Последна редакция: Януари 29, 2010, 01:01:22 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Re:Въпрос на ЖИВОТ и СМЪРТ
« Отговор #1 -: Януари 29, 2010, 06:16:22 am »
добро утро, :blink:
и на мойте години е ;D
не й е лесно, не всеки се ражда с голям кръст/квадрат в хороскопа ,с участие на възлите
не ми се мисли какво е било отцеляването за нея с интерсептираните риби/дева и активирани от опозето на  :ura:/ :sat: до скоро...
двата почивни дни ще я съзерцавам картата :blink:благодаря да споделянето :leos:
хубав и успешен ден :08:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #2 -: Януари 29, 2010, 09:08:17 am »
Марая, половината отговори си ги дала в начина на задаване на въпросите, според мен, затова ще стрелям направо, пък "каквото сабя покаже".

На 12 януари 1984 година е имало насилие над нея, допускам 2 възможности - физическо (по-вероятно) или катастрофа. Събитието трайно се е отразило на здравето и ежедневието й, но някак прикрито, по не много видим начин.

На 27 ноември 1994 година мисля, че е имало изненадващо и драстично професионално израстване.

Тази жена е преживяла много болка, в натала си има съвпад на Слънце с Хирон и опозиция с Уран, Плутон и Марс, в интерсептирани знаци (Дева и Риби) и то по линията на 6-12 домове.

Медицинската астрология ми е чужда и затова не мога да взема отношение по въпроса за здравето й.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #3 -: Януари 29, 2010, 09:17:33 am »
Ето картата с транзити за 12,01,1984

На тази жена домовете и са като моите ,но аз нямам планети в интерсептираните знаци .

Да не е лечител или екстрасенс ? :-\

« Отговор #4 -: Януари 29, 2010, 09:33:18 am »
Добро утро и от мен,докато си пиех кафето,хвърлих един поглед на картата.
Интересна карта с много предизвикателства.
Асц. е в първите градуси на Овен,а господаря Марс се намира в 6 дом в Дева /два пъти индикация за здравословни проблеми/
съвпад със Плутон и цялата тази "красота "прави опозиция със Слънцето,господар на 6 дом в картата.
Тази жена живяла ли е в чужбина или дълго време е лежала в болница ?
Според мен има сериозен здравословен проблем - инвалидност.
После ще продължа.

*

missKapriz

« Отговор #5 -: Януари 29, 2010, 09:37:07 am »
Мисля,че е нещо,причинено от съпруг/партньор-или е жестоко пребита или изнасилена :'(Съвпад на Марс/У1/ с Плутон/У8/в 7 дом,тр.Лилит върху Венера-У7.Съвпада Марс/Плутон го има по натал в 6,което още веднъж ме кара да мисля,че е нещо свързано със здравето и,което променя силно ежедневието и.Слънце/У6/ в 12 дом,Риби-ако не работи в затвор или болница,предполагам е прекарала значителна част от живота си принудително изолирана.Съвпада с Хирон и Сатурн го потвърждава мисля.Живяла е под натиск,като с вериги на краката.Опозицията Луна/Нептун може да означава пристрастяване към алкохол,опиати ,още повече че задейства оста 2/8

Първия аспект на Слънцето е съвпад с Хирон-като че ли съпруга/партньора е нейната незаслужена болка,следва опозиция с Марс и веднага тригон с Нептун-напорист,агресивен и възможно с лошо пиянство съпруг.
Марая,казвай на къде се движим или да спирам да се излагам  ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #6 -: Януари 29, 2010, 09:40:04 am »
С удоволствие ще отделя време да разгледам картата, но това което виждам от пръв поглед, не е хубаво. Аз гледам на астрологията, като средство за самоопознаване и минали и бъдещи транзити, не им обръщам много внимание, по простата причина, че съм осъзнала, че всяко нещастие, което ни се случва си е за наше добро и по наша вина. Това е моето разбиране на нещата. Ето защо, в наталната карта изследвам личните качества на идивида. Те са основен показател за настоящи и бъдещи събития.  
Тази жена, трябва първо да опознае себе си, за да може да изяви своите качества. С този интерсептиран стелиум в риби, в 12 дом....не ѝ завиждам. Лошото в случая е Луната в телец, което дава вътрешен непукизъм и склонност към мързел. Много е трудно да убедиш мързелива луна, че трябва да се развива особено по начина, по който изисква вселената от нас.
Като човек трябва да разгърне личните си качества, защото иначе риби е един духовен знак. След което да се стреми да запази баланс между духовно и материално, защото прекаленото извисяване води след себе си проблеми на материално ниво, което се случва с цел заземяване на индивида.
Иначе на физическо ниво е човек, които не цени физическата си енергия и се преумаря редовно,което води след себе си здравословни проблеми. Следват проблеми с жлези с вътрешна секреция и имунна система, възможен ранен климакс.
Този транзитиращ уран ѝ е пратен от бога, за да се осъзнае и да започне да обръща внимание на събитията около нея. Убедила съм се че Уран носи освежаваща енергия и всяка негова промяна е за добро. Ако се остави на неговата енергия и го остави да донесе вятъра на промяната, то после след транзита сама би се учудила на начина си на живот преди него.
Нейния път е сред хора в професия  изразяваяа нейната дълбока същн :wink2:ост.

За сега това от мен, после ще гледам транзити, че сега отивам да готвя.

П.П. Я на какво хубаво място е Хуя....5 дом - любовта и секса ръка за ръка  :08:  
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #7 -: Януари 29, 2010, 09:48:36 am »
Искам да добавя нещо много важно, цялата ѝ карта показва едно огромно количество вътрешна агресия. Неовладяната агресия привлича друга такава от външния свят.Та няма да се учудя ако е била насилена по някакъв начин.

Основен закон на природата       
ПОДОБНОТО ПРИВЛИЧА ПОДОБНО
пп. сори за спама
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

missKapriz

« Отговор #8 -: Януари 29, 2010, 09:53:58 am »
Еее,Елфидка,защо да е мързелива с Луна в телец.А Марса в Дева-мисля,че когато става въпрос за здравето и е полагала доста усилия жената-добра храна,може би малко спорт,енергична жена ми се струва.А Луната в Телец я свързвам с обран от емоции човек,привлечен от материалното,но не непременно твърд материалист :)Пък ми се струва ,че е доста сексуална жената-ако е така мързела пак го изключваме ;D

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #9 -: Януари 29, 2010, 09:54:16 am »
Аз мога да се включа едва след обяд. А и картата иска сериозен анализ,не само разглеждане. Може да е имало инцидент на път на първата дата, отвличане,изнасилване,пребиване до смърт. Операции задължително е имало след това. С този Нептун в 8 дом сигурно е била и в кома. Сигурно е имало засегнати крака /а може и ампутация на крака/. Но това е само в сферата на догатките от един поглед.Картата е уникат на астрологията. Благодаря,Марая! Жалко,че има подобни тежки съдби.  :'( Като си свърша работата ще се включа с по-сериозно мнение.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #10 -: Януари 29, 2010, 10:14:17 am »
Еее,Елфидка,защо да е мързелива с Луна в телец.А Марса в Дева-мисля,че когато става въпрос за здравето и е полагала доста усилия жената-добра храна,може би малко спорт,енергична жена ми се струва.А Луната в Телец я свързвам с обран от емоции човек,привлечен от материалното,но не непременно твърд материалист :)Пък ми се струва ,че е доста сексуална жената-ако е така мързела пак го изключваме ;D

Това ми е мнението за луна в телец, лично наблюдение да мисля така, а иначе сексуалността на жената от картата е очевадна Плутонианско Уранов Марс в дева, жените с Марс в дева минават за едни от най добрите любовници, поради стремежа да изпипват всичко.
А и този Ерес в първи дом... няма спор
Енергичността също няма никаква връзка с непукизма на луна в Телец.
Когато казвам мързелива луна, фиксирам това за което луната отговаря, а то определено не е секс или спорт нали ?
Дано да съм се изразила правилно  :blink:

Интересно ми е какво се е случило, щото в транзитите ме няма хич...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

sunrain

• 6710
« Отговор #11 -: Януари 29, 2010, 10:14:57 am »
Да не би да е похитена, насилена и принудена да живее в чужбина? Също така мисля, че известен период там си е вадила парите.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #12 -: Януари 29, 2010, 10:18:05 am »
Искам да добавя нещо много важно, цялата ѝ карта показва едно огромно количество вътрешна агресия. Неовладяната агресия привлича друга такава от външния свят.Та няма да се учудя ако е била насилена по някакъв начин.

Основен закон на природата       
ПОДОБНОТО ПРИВЛИЧА ПОДОБНО
пп. сори за спама

Аз също подкрепям Елфидка за огромното количество неовладяна вътрешна агресия. Както и казанато от Кали, за 1984 г. - освен допуснатите от нея възможности, наложило се е рязко и внезапно да напусне мястото, където е била /или принудителна емиграция/, както и че от този момент нататъче може би се е провокирала вътрешната интуиция. А за 1994 - някакво издигане, получаване на компенсация за претърпените болки по някакъв начин. Жената наистина има много тънки сензорни способности и действаща интуиция. Днес звездите не ми го говорят много много...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #13 -: Януари 29, 2010, 10:36:40 am »
Струва ми се, че тя има склонност да бъде "лесна жертва".
Картата й на мен това ми подсказва, въпреки борбения си асц е слаба психически или поне е била и е изпадала в огромна зависимост от други хора. При нея зависимостта не е само от обстоятелствата, а емоционална.       

*

elfidka

• 3129
« Отговор #14 -: Януари 29, 2010, 10:46:15 am »
Определено с този стелиум в Риби, тя е един много добродушен и жертвоготовен човек        . За Венера в Риби, а на това и отгоре  12 дом, могат да се напишат фермани, това е типичната Майка тереза / макар, че въобще не съм наясно на Майка Тереза къде ѝ е венерата/  ;)
Само, че всичко това работи срещу нея. Това отдване, това постоянно служене .....
И У10 е там......
А бе незнам какво се се случило в посочените от Марая дати, ама 2009 също не е била лека. С тр. У8 на МЦ-то си е направо за ....но щом е жива сега, значи е прескочила трапа.
Аз си мисля че е някакво много сериозно заболяване, което е рецидивирало......

Малййй ще ми изгори яденето, ама нали пусто любопитсво,   :57: само на компа кисна
« Последна редакция: Януари 29, 2010, 11:31:52 am от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #15 -: Януари 29, 2010, 11:52:22 am »
    Не се заблуждавайте по рибешкия стелиум. Ако тази стаена агресия се отключи резултатите могат да бъдат убийствени. Говоря по принцип, има точно обратния образ на тези меки Рибки-добродушки - безскрупулни и жестоки - Риби-Акули, мършояди. Въпрос на проява на енергиите и тяхната отработка.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #16 -: Януари 29, 2010, 11:55:14 am »
   Въпрос на проява на енергиите и тяхната отработка.

О, разбира се.  :blink: Убедила съм се, не е само на теория така. 

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #17 -: Януари 29, 2010, 12:13:22 pm »
OK,няма да казвам естествено за какво става въпрос,но картата го указва и определено както каза Скарлет-това е една много интересна карта.

Абе никой ли не обърна внимание,че в тази карта няма една ЯН планета,че повечето планети са интерсептирани и че управителят на АСЦ е ретро- отново енергия обърната навътре?  :o  Никак не е лесно това и съм сигурен,че говори много-стига да има кой да го вникне  ;)

Пък от там нататък-от общото,може да се стигне до детайлите в тази карта.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #18 -: Януари 29, 2010, 12:16:10 pm »
Прави впечатление, че са ретро, какво да се казва. Даже обърнах внимание, че при втората дата по дирекции  планетите от 6-ти дом вече са тръгнали директно.    

*

Helo

« Отговор #19 -: Януари 29, 2010, 12:20:36 pm »
OK,няма да казвам естествено за какво става въпрос,но картата го указва и определено както каза Скарлет-това е една много интересна карта.

Абе никой ли не обърна внимание,че в тази карта няма една ЯН планета,че повечето планети са интерсептирани и че управителят на АСЦ е ретро- отново енергия обърната навътре?  :o  Никак не е лесно това и съм сигурен,че говори много-стига да има кой да го вникне  ;)

Пък от там нататък-от общото,може да се стигне до детайлите в тази карта.

Тогава сигурно се е опитала да се самоубие.

Тогава да не се е преселила временно в друг свят? Ако е имала инцидент, да не би след това при нея да са се порявили екстрасенски способности, както често се случва?