Здравей Гост

Въпрос на ЖИВОТ и СМЪРТ

• 148 Отговора
  • 19979 Прегледи
Re:Въпрос на ЖИВОТ и СМЪРТ
« Отговор #60 -: Януари 29, 2010, 08:17:26 pm »
Слънце/упр. 6 дом/ и Марс/Плутон /упр. 1 и 8 д/ са в голям кръст с възлите  и разположени
по оста 6 /12 д , да не е психосоматика, хипохондрия, нещо с главата,с жлези
с това наранено Слънце,упр. 6 в опозе Марс/Плуто и съвпад Сатурн- проблеми със сърцето
в момента тр.Сатурн е в опозиция към Асц, ретро в 6,
тр.Плутон идваш от 6, на Мс в сходящ квадрат към Асц
скоро предстой обрат на Възлите, кризисен период,критичен и ще задействат големият квадрат
тр. Уран , идващ от 6 ще съвпадне с Мерка,съупр. на 6 дом, нерви,пренапрежение,  внезапно, шоково  преживяване :o
но, тр. Юпитер ще я закриля докато е в Риби и 12 дом ,поне до средата на годината :blink:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Nebesna

« Отговор #61 -: Януари 29, 2010, 08:20:09 pm »
Аааа, прогнозата е скъпо платена екстра.  ;D

« Отговор #62 -: Януари 29, 2010, 09:09:45 pm »
на първата дата преживява тежка катастрофа и остава в кома 8 месеца.

Според вас, кое показва колко време ще остане в кома.

Това винаги ми е било интересно за хората с такава съдба - ще се върнат ли на себе си и кога... :'(

На 12.01.1984 транзитен Юпитер, който съуправлява интрасептирания 12-ти натален, прави точна квадратура на нат Меркурий съуправител 6-ти натален. Междувременно се обръща ретрограден и на 29-ти август се обръща директен като като прави квадратура на АС-то в Овен.
На 14-ти транзитен Марс прави тригон към нат Мерк.

На коя дата се е събудила?
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #63 -: Януари 29, 2010, 11:33:11 pm »

ще го запомня! :19: :72:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #64 -: Януари 29, 2010, 11:38:24 pm »
Слънце/упр. 6 дом/ и Марс/Плутон /упр. 1 и 8 д/ са в голям кръст с възлите  и разположени
по оста 6 /12 д , да не е психосоматика, хипохондрия, нещо с главата,с жлези
с това наранено Слънце,упр. 6 в опозе Марс/Плуто и съвпад Сатурн- проблеми със сърцето
в момента тр.Сатурн е в опозиция към Асц, ретро в 6,
тр.Плутон идваш от 6, на Мс в сходящ квадрат към Асц
скоро предстой обрат на Възлите, кризисен период,критичен и ще задействат големият квадрат
тр. Уран , идващ от 6 ще съвпадне с Мерка,съупр. на 6 дом, нерви,пренапрежение,  внезапно, шоково  преживяване :o
но, тр. Юпитер ще я закриля докато е в Риби и 12 дом ,поне до средата на годината :blink:

нищо поне за хипохондрия и нерви не знам , но поставената диагноза я вкарва в размисли и то дълбоки.
шоковото преживяване е факт...
а обрата на възлите ,не ми се мисли. и на нас с теб ни предстой.... :( :unsure:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #65 -: Януари 29, 2010, 11:40:31 pm »
На коя дата се е събудила?

утре или в неделя ще питам и ще докладвам....

*

Nebesna

« Отговор #66 -: Януари 30, 2010, 12:24:00 am »

ще го запомня! :19: :72:

:wink2:

*

Марая

• 28287
« Отговор #67 -: Януари 30, 2010, 12:56:34 am »
добре де ,кажете какво е заболяването ,то не е част от прогностиката ,вече се е проявило.... :P

*

Helo

« Отговор #68 -: Януари 30, 2010, 12:58:33 am »
Не разбрах кое в случая е въпрос на живот и смърт! Да не е сериозно болна?

Утре ще чета.

*

Марая

• 28287
« Отговор #69 -: Януари 30, 2010, 01:00:00 am »

Утре ще чета.

астрологията чакам да каже !

*

Divna

« Отговор #70 -: Януари 30, 2010, 01:51:43 am »
Според мен има заболяване, което не подлежи на лечение. Свързано е с психиката (мозъчни клетки). Да не би да са й открили алцхаймер. С тия опозиции в 6/12 дом:  :mar: :opo: :sun: , :mar: :opo: :mer:.
Овен управител на Асц., Лъв управлява 6 дом, а и Нептун в 8 (ще се губи) в опозиция на Луна в първи. Рак е управител на 4 и 5 дом - семейството и децата й ще страдат най-вече...
То само си разсъждавам, дано не е това.

« Отговор #71 -: Януари 30, 2010, 08:04:39 am »
но поставената диагноза я вкарва в размисли и то дълбоки.
шоковото преживяване е факт...
а обрата на възлите ,не ми се мисли. и на нас с теб ни предстой.... :( :unsure:
тр. Нептун/с.упр. на 12/ е в 12д и доста дълго ще е там,размислите няма за са само дълбоки, но и дълги, преживяла е кома, психиката на човек все някога се пречупва,
независимо колко силен характер е, и от върл атеист минава в другата крайност с тази
натоварена ос 6-12, колкото и психически устойчива и непукист да е една Луна в Телец,
нейната е в опозе на Нептун и той сега е в своята обител, ще засегне паметта

през 2007 имаше затъмнения по оста Дева/Риби, може от тогава да са първите признаци
показващи проблем :rolleyes:
« Последна редакция: Януари 30, 2010, 08:12:29 am от strelicka »

« Отговор #72 -: Януари 30, 2010, 08:24:20 am »
ха, това на 19 март 2007 - слън.затъмнение е било точно върху нат. :mer: :pi:
а това на 11.09.2007 - сл. затъмнение е в опозе на нат. :sun: :vi:
 :sun: упр. 6 дом, а  :mer: е с.упр на 6 тогава е отключен здравословният пробем

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #73 -: Януари 30, 2010, 10:53:19 am »

Утре ще чета.

астрологията чакам да каже !

Тази жена има всички предпоставки за Рак на панкреаса, на гласните връзки, за мозъчен тумор или левкимия. Според мен е засегната вегетативната нервна система-Слънцето управлява 6 дом, а Уран 12 и са в опозиция. Ние не можем да поставяме точни диагнози. Това е работа на медицината. Но най-общо това са уязвимите и органи и системи - нервна система, кръвообращение, черва, щитовидна жлеза, гърло, мозък, лимфна система. И тъй като е с асц. Овен, а Марс е в съвпад с Плутон /упр. на 8 дом/, по-вероятно е да е с мозъчен тумор ,енцефалит със засягане на двигателните функции / или друго заболяване, вследствие нарушение функциите на централната нервна система / или рак на панкреаса /Дева/на гласните връзки /Телец/. Това ми дойде така набързо,щото ти все такива трудни ги пускаш,а време нЕма много за мислене. Че ме чака и днес работа, да и ева и на нея м....  :33:

П.П. В солара за тази година има Меркурий и Юпитер в съвпад /соларен Уран също е в съвпад с нат. Меркурий/ , което обикновено дава разширяване на заболяването, т.е. може да има засегнати и други органи, например бъбреци / бъбречна недостатъчност /. Дирекционният ас. е на 19 гр. в Телец и опозира нат. Нептун, което влияе на мозъчното подкорие.
« Последна редакция: Януари 30, 2010, 11:28:10 am от Скарлет »

« Отговор #74 -: Януари 30, 2010, 11:44:49 am »
на първата дата преживява тежка катастрофа и остава в кома 8 месеца.

Това винаги ми е било интересно за хората с такава съдба - ще се върнат ли на себе си и кога... :'(
   Преди време бях чела някакъв пример от подобно естество но не мога да се сетя къде,но беше свързано с дирекциите.Това ,което ми се наби веднага пред погледа е ,че Марс който е съуправител на 8ми и управител на АС-физическото тяло по дирекция ще направи точен секстил с Нептун в 8 дом след 8 месеца.
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

« Отговор #75 -: Януари 30, 2010, 11:51:01 am »
Това ,което ми се наби веднага пред погледа е ,че Марс който е съуправител на 8ми и управител на АС-физическото тяло по дирекция ще направи точен секстил с Нептун в 8 дом след 8 месеца.

Те са в секстил по рождение. Какво имаш предвид?
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #76 -: Януари 30, 2010, 12:21:08 pm »
Тази жена има всички предпоставки за Рак на панкреаса, на гласните връзки, за мозъчен тумор или левкимия.
 нервна система, кръвообращение, черва, щитовидна жлеза, гърло, мозък, лимфна система

Скарлет позна,както и Стреличка,която се насочи към жлезите,май и някой друг ги спомена.  :blink:
Обаче Марая е виновна,че малко или много със заглавието навежда за фатални болести,както и да е-въпреки това има точни попадения.
Жената е болна от рак на лимфни възли в областта на гърлото.

Лимфната система е много уязвима,това се показва от целият хороскоп:
Стелиум в Риби;2та управителя на 6ти дом са в Риби;и двата управителя са в аспект с диспозитора Нептун;
за туморни процеси-ретро Плутон и ретро Марс упр на АСЦ в 6ти дом;съответно и двамата опозират Управителите на 6ти дом

Гърлото като уязвим орган се извлича от Луната,която в женска карта е много важна и се взима предвид здравето:
Луната е в Телец-гърло;Луната е в опозиция на Нептун-заболяване на лимфата на гърлото;Луната и Нептун чрез аспекти се свързват с 6/12 дом
Луната в съвпад с Юпитер може да доведе до разрастване или разпостранение на туморите  :(

За мен жената задължително трябва да мине изчистване на тънки и дебели черва-Дева/6ти дом и Плутон,преди каквото и да е лечение да бъде ефикасно.Лимфната система зависи от общото състояние на кръвта,тук виждаме Марса в 6ти дом- и това е единия от начина за пречистването и.След което следва изчистване на черен дроб.И накрая да предприеме някакво лечение свързано с течности ,билки,отвари(Луна/Нептун).Но периода и положението е критично,трябва да се бърза и да се прояви воля .

*

Марая

• 28287
« Отговор #77 -: Януари 30, 2010, 01:02:16 pm »
нухе,бльгодьря!
след изкарана на крак бронхопневмония /двустранна , се подува около шията ,отива в мвр болница и започват едно никакво лечение.
много случайно излизайки жт болницата/случяйно ;D ;D/ и звъни приятел ,чиято сестра ,работи в медицинска академия.
и така след два дни и се прави първата операция.
следват изследвания и най-тежката диагноза.това се случва дни преди края на миналата година.
всички изследвания се изпращат на професори в турция ,където са категорични ,че няма тежка болест и ,че това е много рядко срещано заболяване ,но не фатално.
тя обаче ,не мисли така и непрестанно говори за умиране. :(
майка е на най-добрия приятел ня сина ми и на мен ми е много тъжно .... :(
опитвам се да я вкарвам в оня път , по оста 12-ти дом ,но тя ту приема ,ту предава....
иначе е готина.няма други деца ,много кадърна и свестна жена.
та въпроса е , да позволи ли втора операция или да отиде до истанбул?
ще се отърве ли от депресията и страшната диагноза?
видях ,че пр.луна и е в 10-ти дом и предстои да направи тригони към планети в 6-ти.
вашето мнение е обективно.затова го очаквам! :blink:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #78 -: Януари 30, 2010, 01:14:11 pm »
Ракът на лимфните възли се нарича още Лим­фог­ра­ну­ло­ма­то­за­ и може да за­сегне бе­ли­те дро­бо­ве, кос­ти­те на гръб­на­ка, гър­ди­те. Ако не се вземат бързи мерки за лечението може да ув­реди сто­маш­но-чрев­ния тракт, цен­т­рал­на­та нер­в­на сис­те­ма, ко­жа­та, бъб­ре­ци­те, млеч­ни­те жле­зи. В картата на жената Слънцето управлява 6 дом и прави тригон с Нептун. Този аспект ще помогне по принцип за лечение с билки и лекарства на билкова основа /химиотерапия/. Но съществува опасност заболяването да е открито на по-късен етап, когато вече има предпоставки за разпространение на рака и върху други органи и системи. Така поне мисля аз. Марс управлява асц., а Плутон е в съвпад с него и съуправлява асц. и управлява 8 дом - причините за смъртта. Транзитът на Юпитер през Риби, както и съвпадът на тр. Уран с нат. Меркурий никак не благоприятства заболяването в момента. Дирекционната Луна в Рак на ИЦ е в опозиция на транз. Плутон и дирекционен Нептун на МЦ. В края на юни тр. Слънце ще прави съвпад с тях, а тр. Марс е в Дева. Трябва скорострелно да се заеме с лечението и както каза Синухе, да започне изчистване на организма. Иначе много бързо ще се развие всичко както при Иван Станчев / мир на душата му / .   :'(

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #79 -: Януари 30, 2010, 01:22:24 pm »

та въпроса е , да позволи ли втора операция или да отиде до истанбул?
ще се отърве ли от депресията и страшната диагноза?
видях ,че пр.луна и е в 10-ти дом и предстои да направи тригони към планети в 6-ти.
вашето мнение е обективно.затова го очаквам! :blink:

Марая, ти ни слагаш доста тежък кръст на раменете. Ако някой може да си, позволи да го направи, но аз не бих си позволила да взимам решенията вместо нея, нито пък да давам мнение за взимане на решение от нейна страна и то тук. Отговорност мога да понеса само тогава,когато някой се е обърнал директно към мен и съм му снела "анамнезата",както обичам да се шегувам. Трябва да се видят изследванията, да се чуе мнението на лекарите...но , ако не сте чували, раковите клетки се разпространяват много бързо при оперативна намеса и отваряне.