Здравей Гост

Темата на Небесна

• 534 Отговора
  • 83266 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Темата на Небесна
« Отговор #440 -: Юни 27, 2012, 04:11:41 pm »
Аааа, писала съм, докато и ти - ми поразходи се, а там пък той може да те запознае с истинския  ;D

eaglet, имаш нюх към нещата.  ;D

Споделям мнението ти за въпроса на Стела.

Моето не е нюх, а опит. Така ме беше пернал Уран на десцедента, че за две години ме научи на неща, които за 33 не бях успяла да усвоя  :rolf: Нямам представа за венера в риби, моята е телешка и не е състрадателна, така и не изпратих пари на един уж американец да ме посети със сина си за Коледа  ;D Схеми и случки има всякакви! От перспективата на днешния ден се чудя с какъв акъл съм била, та съм рискувала толкова много - тогава и през ум не ми е минавало, че рискувам, че може нещо да ми се случи, а възприемах света около мен като създаден за забавления и се забавлявах  ;D

Ма много хубаво си направила. не кандардисвай сега другите да се лишат от това удоволствие. Хахахаха!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #441 -: Юни 27, 2012, 04:15:17 pm »
Ми действай, подкрепяме, така знаеш ли колко кандидати за женитба ще се навъдят, само като ти видят позитивната усмивка  ;D Затова апелирам да си се оглеждаш и да си избираш... Много се радвам, че си в такъв период, много е зареждащо  ;D 
The only distance is that which we create!

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #442 -: Юни 27, 2012, 04:20:46 pm »
Абе, хора що се хванахте за тази Венера в Риби?Що пренебрегвате факта, че аз съм Водолей с Асцендент Стрлелец - хаймана съм си по рождение и това е! В момента не става дума за никакви жертви от моя страна, а за здравословен егоизъм. Имах намерение да видя Италия, не съм имала намерение да ходя точно в Неапол. Аз отивам на екскурзия. Не става дума за това дали той ще си мръдне задника, а за това, че аз си изпълнявам плановете за лятото - да посетя Италия. Той съвсем случайно се появи в моя живот междувременно - със или без него Италия ми влизаше в плановете за това лято. Пък ако ме хареса, той сам ще заприпка към БГ. Аз не отивам специално заради него, но не пречи да се срещнем по време на моята екскурзия.

Хахаха, задължила съм го всяка вечер да ме търси в чата, че да си тренирам английския и той се справя добре засега.

:P Добре, значи всичко е наред!

Абе, Слънце във Водолей за жена - не ми се хвали, ВИНАГИ работите, помагате, може и да давате акъл, ама обикновено влиза в употреба. И единствената жена около мен влязла в болница, защото е забравила да пие вода, докато учи и така 3 дни е точно Водолей....
When One Door Closes Another Door Opens

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #443 -: Юни 27, 2012, 04:24:39 pm »
Един друг пък пожела и ми изпрати пари, за да му ходя на гости, а аз още преди да ми ги прати го предупредих, че е луд и че ще си купя сутиени...как ме вижда да хукна за някъде си... Хахахаха, накупих си най-веселите сутиени с пролетни цветове, а тоя само се радваше и ми обясняваше, че ме харесва заради тоя бесен характер  ;D

И за английския - точно това пък е най-положителното в тези периоди, от моя гл.т.  :blink: 

*

Grace

• 2257
« Отговор #444 -: Юни 27, 2012, 04:27:09 pm »
моето мнение по темата вече съм го казала на Стела  :blink:
с две думи - мъжът трябва да направи усилие и да се потруди, ако ще и Брад Пит да е :)

и само да напомня пак - тр Нептун върху Меркуриий, Стела - романтика и мечти, да се надяваме без заблуди и илюзии.  ;)

*

Anabell

• 2022
« Отговор #445 -: Юни 27, 2012, 04:27:24 pm »
 :rolf: :rolf:

хахах е това, вече става за филмиране!

*

Stella

• 7765
« Отговор #446 -: Юни 27, 2012, 04:30:14 pm »
Ми действай, подкрепяме, така знаеш ли колко кандидати за женитба ще се навъдят, само като ти видят позитивната усмивка  ;D Затова апелирам да си се оглеждаш и да си избираш... Много се радвам, че си в такъв период, много е зареждащо  ;D

Орленце аз не държа да се омъжвам. Отнасям всичко към натала и транзитите си - предстоящ съвпад на Юпитер с десцендента и съвпад на тр. Уран с ИЦ - промяна в местоживеенето. Знаеш, че с Уран шега не бива, а Юпитер дава "розови очила". Слава Богу ми предстои точен тригон на транзитен Сатурн в Скорпион към Меркурий, който ми е У7 и към към Венера в риби, дето ми я "оревахте" горката.  :haha:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #447 -: Юни 27, 2012, 04:31:06 pm »
моето мнение по темата вече съм го казала на Стела  :blink:
с две думи - мъжът трябва да направи усилие и да се потруди, ако ще и Брад Пит да е :)

и само да напомня пак - тр Нептун върху Меркуриий, Стела - романтика и мечти, да се надяваме без заблуди и илюзии.  ;)

Повтарям: Слава Богу ми предстои точен тригон на транзитен Сатурн в Скорпион към Меркурий, който ми е У7 и към към Венера в риби, дето ми я "оревахте" горката.

И какво губя, като отида - ще видя един мъж и ако не го харесам, ще си взема чантичката и обратно.

*

Stella

• 7765
« Отговор #448 -: Юни 27, 2012, 04:35:14 pm »
Абе, хора що се хванахте за тази Венера в Риби?Що пренебрегвате факта, че аз съм Водолей с Асцендент Стрлелец - хаймана съм си по рождение и това е! В момента не става дума за никакви жертви от моя страна, а за здравословен егоизъм. Имах намерение да видя Италия, не съм имала намерение да ходя точно в Неапол. Аз отивам на екскурзия. Не става дума за това дали той ще си мръдне задника, а за това, че аз си изпълнявам плановете за лятото - да посетя Италия. Той съвсем случайно се появи в моя живот междувременно - със или без него Италия ми влизаше в плановете за това лято. Пък ако ме хареса, той сам ще заприпка към БГ. Аз не отивам специално заради него, но не пречи да се срещнем по време на моята екскурзия.

Хахаха, задължила съм го всяка вечер да ме търси в чата, че да си тренирам английския и той се справя добре засега.

Абе, Слънце във Водолей за жена - не ми се хвали, ВИНАГИ работите, помагате, може и да давате акъл, ама обикновено влиза в употреба. И единствената жена около мен влязла в болница, защото е забравила да пие вода, докато учи и така 3 дни е точно Водолей....

Лелеее, тука си абсолютно права. Пренебрегваме потребностите си на физическо ниво, абсолютно вярно е. Е и кво, обезводнила ли се е? Горката!

*

Anabell

• 2022
« Отговор #449 -: Юни 27, 2012, 04:42:35 pm »
О, да Сатурн във Скорпион ще донесе достатъчно енергия, за да се материализират мечтите и надеждите по Венера/Меркурий.  ;)

НИЩО не губиш. Напротив, винаги има преосмисляне и изживяване. Ти заслужаваш да имаш мъж, който да те обича и цени. Този мъж с тази ХУБАВА Венера в лъв мисля, има потенциал за това, АКО ти го изискаш от него!!!! Единственият съвет от мен, личен - ЦЕНИ се и ИЗИСКВАЙ! 

*

Anabell

• 2022
« Отговор #450 -: Юни 27, 2012, 04:52:57 pm »

Лелеее, тука си абсолютно права. Пренебрегваме потребностите си на физическо ниво, абсолютно вярно е. Е и кво, обезводнила ли се е? Горката!

обезводни се, и после на системи... добре е, нищо и няма сега.  :blink:

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #451 -: Юни 27, 2012, 05:08:53 pm »
Хм, другото, което ми се случи точно днес и преди да вляза тук, е, че днес превеждах на един чужденец водолей и после получих смс от него как не съзнавам колко съм секси и колко всеки би ме пожелал... та аз лично се изненадах от този смс, защото за мен отношенията са си работни, шегите са само за по-лесния вървеж на работата.
Слънцето му е на 11 градуса във Водолей, а Венерата на 17 градуса в Риби... Не съм гледала транзити и откъде иде тая "романтика", просто ги навързах с твоето Слънце и Венера...

Офф, спирам да ровя по твоите венера и слънце, при мен с този господин сега видях, че имаме точен, ама до градуса точен тригон между негов Марс и моя Венера, та може затова да ми е пратил тоя смс...
« Последна редакция: Юни 27, 2012, 05:21:09 pm от eaglet »

« Отговор #452 -: Юни 27, 2012, 06:22:43 pm »
Аааааа, Небесна, поздравявам те  ;D - добре, добре. Без да искам правя паралел със себе си...Някои работи се повтарят и са доста сходни  ;D...Аз пък не издържах до уговорената среща през лятото и отскочих на бързо на негова територия  :-[. Прекарах си чудесно, връзката продължава все още...Не смея да мисля за нищо, а само за мига...Харесва ми като излъчване, има чар и харизма, но не е красавец въобще...Също с въздушен знак и Сатурн в Козирог и водна Луна....Не се чуди, каквото това...не оставяй място в главата си за питанки. Аз те подкрепям, само един съвет - прекарай през главата си възможно най-лошото развитие на нещата и визуализирай изхода, следа това давай смело напред  :wub:

*

Stella

• 7765
« Отговор #453 -: Юни 27, 2012, 07:11:05 pm »
О, да Сатурн във Скорпион ще донесе достатъчно енергия, за да се материализират мечтите и надеждите по Венера/Меркурий.  ;)

НИЩО не губиш. Напротив, винаги има преосмисляне и изживяване. Ти заслужаваш да имаш мъж, който да те обича и цени. Този мъж с тази ХУБАВА Венера в лъв мисля, има потенциал за това, АКО ти го изискаш от него!!!! Единственият съвет от мен, личен - ЦЕНИ се и ИЗИСКВАЙ!

Лелее, за тия думи направо заслужаваш дълбок поклон! Обещавам, не заклевам се! Няма да забравя какво си ми казала. А той между другото не търси лесна жена. луната му в 10-ти дом веднага си пролича още в самото начало на запознанството. Първото нещо което ме попита е каква е моята професия и какво работя. Чак когато се увери че имам престижна професия, продължи с останалите въпроси от рода на омъжена ли съм и на колко съм години. Мъж с Луна в 10-ти дом търси жена, която стои високо в социалната стълбица и да е по възможност началник, за да я цени и уважава.

*

Stella

• 7765
« Отговор #454 -: Юни 27, 2012, 07:12:50 pm »
Аааааа, Небесна, поздравявам те  ;D - добре, добре. Без да искам правя паралел със себе си...Някои работи се повтарят и са доста сходни  ;D...Аз пък не издържах до уговорената среща през лятото и отскочих на бързо на негова територия  :-[. Прекарах си чудесно, връзката продължава все още...Не смея да мисля за нищо, а само за мига...Харесва ми като излъчване, има чар и харизма, но не е красавец въобще...Също с въздушен знак и Сатурн в Козирог и водна Луна....Не се чуди, каквото това...не оставяй място в главата си за питанки. Аз те подкрепям, само един съвет - прекарай през главата си възможно най-лошото развитие на нещата и визуализирай изхода, следа това давай смело напред  :wub:

Благодаря ти за ценния съвет, Дейзи! Така ще постъпя. Много ви благодаря момичета. Вашите съвети са много ценни за мен. Вие ми давате един страничен поглед от по-друг ъгъл.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #455 -: Юни 27, 2012, 07:22:34 pm »
Хм, че те винаги питат какво работиш първо  :-[ Той не е изключение. После питат възраст, семейно положение, деца...

*

Stella

• 7765
« Отговор #456 -: Юни 27, 2012, 09:11:44 pm »
Хм, че те винаги питат какво работиш първо  :-[ Той не е изключение. После питат възраст, семейно положение, деца...

Не винаги...питат първо това. И аз комуникирам с мъже.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #457 -: Юни 27, 2012, 10:04:28 pm »
Излиза, че само с амбициозни и нелесни мъже съм общувала - а изобщо не беше така. И днес дори, ако някой случаен ми се включи в скайп - първият въпрос е имам ли време за чат и вторият е - какво работя... Бе забавлявай се, само не ги идеализирай  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #458 -: Юни 27, 2012, 11:07:50 pm »
Излиза, че само с амбициозни и нелесни мъже съм общувала - а изобщо не беше така. И днес дори, ако някой случаен ми се включи в скайп - първият въпрос е имам ли време за чат и вторият е - какво работя... Бе забавлявай се, само не ги идеализирай  :blink:

Нищо не излиза...не си прави проекции. Говорех за неговия хороскоп и за Луна в 10-тия му дом като споменах, че търси жена с престижна професия. И те моля да се придържаш към картите. Не е нужно да се излиза извън контекста, пречупвано през личен минал опит, освен ако не е подкрепено с примери за сходни аспекти в твоята карта. Всеки ще си мине по своя път, колкото и горчив да е той. Ти имаш човек до себе си мисля, че си доволна от втория си брак. Аз търся човека и мисля, че този мъж ми допада много. А и няма как без да идеализирам това става неминуемо, щом има чувства. мислиш ли, че мен не ме е страх. Но нямам право да се отдавам на страха и да си слагам блокажи. Ако той ме излъже - има кой да го съди. Аз ще го преживея, не съм на 18 години. Но ако аз не дам шанс на този човек и не допусна новото в живота си, един ден ще съжалявам, че не съм го направила...

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #459 -: Юни 28, 2012, 08:40:38 am »
Ооо, Стела, преживей си го. Нищо не проектирам, всеки трябва да си мине през транзитите  :blink: Някога съм си мислела за поне 10 и то по картите им, че те ще са и няма по-достоен - това преди да имам личен контакт  :blink: Хубаво е, че си си планирала лято навън  :blink: