Остави, остави...
Вчера през деня почерпка и танци с колегите. Пустанаха ме по-рано от работа да си посрещам другите гости. Прибирам се няма ток, а като тръгвах на работа имаше. "Пухвам" се под завивките и отразявам един сън за около 1 час, след което се надигам с твърдата увереност, че ще започна приготвянето на домашната трапеза....обаче пак няма ток, навън започва да се стъмнява, а в къщи е кучешки студ. Тръгвам на разследване из съседите и установявам, че целия вход има ток, само аз нямам...През това време пристига дъщеря ми с един голям букет. Звъним в "Енергото" и установяваме, че аварийна група може да дойде не по-рано от следващия ден, т.е. днес. Отпращам детето, а аз си събирам багажа и се евакуирам в къщата на приятеля ми...Такива ми ти работи. Тази вечер ще си посрещна гостите, а междувременно трябва да ми оправят електричеството....Ето как ми започна соларната година - изненадващо. На когото му се гледа солар може да го разгледа.
09.02.1967, 3,40часа, Варна
Оф,то не е смешно,ама ми стана

Ми какво да видим,1во астрономически рожденият ти ден е бил на 8ми...може и за това да е гаврата.
Солара ти е интересен-леле ако тази година нямаш някое задгранично пътуване (или не публикуваш нещо),всичко го указва.Не стига Слънце на К9,ами и Юпитер там,че и трио българка-пардон Пепеляшката (аз и викам Пепелянката

)-Венера/Хирон/Нептун.Ха ха че и любов ще въртиш докато се разхождаш в непознати земи,леле то принцове и принцеси,а сега дай 2 лева да хване предсказанието на циганката

Майтапа настрана,но и Луната е в Стрелец,но е в 6ти дом-да не те пратят някъде навънка по работа?Че и упр на 10ти в 9ти...но ще напишеш нещо няма начин с упра на 3ти в 9ти,може и чести пътувания,няма да ти е скучна годината в никакъв случай! :72:
В дома ще има промени,да не го смениш? АСЦ Мерак и мераклийката в 6ти-битовизма,може и работа от дома да е ,някое и друго ремонтче със Сатъра в 4ти by the way

Хм,че тя мераклийката и кинти ще ти носи по 6ти и аспекти,има един много хубав секстил с оня дето горе свети,че и в 9ти-давай ти си!Нещо от по 9ти трябва да е.
А проблема с енергото да не е от Луна в широк квадрат с Уран-но е сходящ за това може и да ти влияе.
Годината ти ще е супер,само ретро гадината във 2ри (абе вие видяхте ли колко силно свети тая калинка

),говори за недовършени материални дейности дето пренасяш от стария солар,имаш някои финансии да взимаш още ,там и някой друг финансов поток си прекъснала временно-време е да му пуснеш и на него тока,вкарай там енергия ,ако щеш на тласъци

Нещо творческо също явно недовършено-проект,нещо от което може да се печели,все пак червеношийката е в Лъв,а там голям го дърви :57:
А ся някой да ти го наложи ,че мене ме мързи :wink2: :57: Солара с натала :19:
Сега съм с Луна на К5,така че мога да го удрям от към веселата страна,наистина съм в много добро настроение