Здравей Гост

Темата на Небесна

• 534 Отговора
  • 83341 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:Темата на Небесна
« Отговор #140 -: Февруари 05, 2010, 02:15:42 pm »
Да, Небесна, там е проблема. Това не е масло. Моля, те това го удебели с червени букви, че вирее тотална заблуда сред хората!!!
 Къде да си намеря масло е въпроса?  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #141 -: Февруари 05, 2010, 02:53:08 pm »
Гледайте този филм.

Внимание - храни и хранителни добавки
Времетраене....9 мин.
БГ Аудио.......Да

Филма има за цел да предупреди хората за токсичните добавки, които
производителите добавят в храните с цел по-добър вкус, по-атрактивен
външен вид, по-дълъг срок на годност и т.н.

http://nanoset.net/torrent/1/28/137864/Vnimanie%20-%20hrani%20i%20hranitelni%20dobavki
Аз устоявам, за да общувам Отвъд диханието
Аз представям вливащата енергия на духа
С космическия тон на присъствието
Аз съм воден от силата на смъртта

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #142 -: Февруари 10, 2010, 10:06:29 am »
Остави, остави...
Вчера през деня почерпка и танци с колегите. Пустанаха ме по-рано от работа да си посрещам другите гости. Прибирам се няма ток, а като тръгвах на работа имаше. "Пухвам" се под завивките и отразявам един сън за около 1 час, след което се надигам с твърдата увереност, че ще започна приготвянето на домашната трапеза....обаче пак няма ток, навън започва да се стъмнява, а в къщи е кучешки студ. Тръгвам на разследване из съседите и установявам, че целия вход има ток, само аз нямам...През това време пристига дъщеря ми с един голям букет. Звъним в "Енергото" и установяваме, че аварийна група може да дойде не по-рано от следващия ден, т.е. днес. Отпращам детето, а аз си събирам багажа и се евакуирам в къщата на приятеля ми...Такива ми ти работи. Тази вечер ще си посрещна гостите, а междувременно трябва да ми оправят електричеството....Ето как ми започна соларната година - изненадващо. На когото му се гледа солар може да го разгледа.

09.02.1967, 3,40часа,  Варна

Оф,то не е смешно,ама ми стана  ;D

Ми какво да видим,1во астрономически рожденият ти ден е бил на 8ми...може и за това да е гаврата.

Солара ти е интересен-леле ако тази година нямаш някое задгранично пътуване (или не публикуваш нещо),всичко го указва.Не стига Слънце на К9,ами и Юпитер там,че и трио българка-пардон Пепеляшката (аз и викам Пепелянката  ;D )-Венера/Хирон/Нептун.Ха ха че и любов ще въртиш докато се разхождаш в непознати земи,леле то принцове и принцеси,а сега дай 2 лева да хване предсказанието на циганката  ;D Майтапа настрана,но и Луната е в Стрелец,но е в 6ти дом-да не те пратят някъде навънка по работа?Че и упр на 10ти в 9ти...но ще напишеш нещо няма начин с упра на 3ти в 9ти,може и чести пътувания,няма да ти е скучна годината в никакъв случай!   :72:

В дома ще има промени,да не го смениш? АСЦ Мерак и мераклийката в 6ти-битовизма,може и работа от дома да е ,някое и друго ремонтче със Сатъра в 4ти by the way  ;D
Хм,че тя мераклийката и кинти ще ти носи по 6ти и аспекти,има един много хубав секстил с оня дето горе свети,че и в 9ти-давай ти си!Нещо от по 9ти трябва да е.
А проблема с енергото да не е от Луна в широк квадрат с Уран-но е сходящ за това може и да ти влияе.

Годината ти ще е супер,само ретро гадината във 2ри (абе вие видяхте ли колко силно свети тая калинка  :o ;D),говори за недовършени материални дейности дето пренасяш от стария солар,имаш някои финансии да взимаш още ,там и някой друг финансов поток си прекъснала временно-време е да му пуснеш и на него тока,вкарай там енергия ,ако щеш на тласъци  :P ;D Нещо творческо също явно недовършено-проект,нещо от което може да се печели,все пак червеношийката е в Лъв,а там голям го дърви   :57:

А ся някой да ти го наложи ,че мене ме мързи  :wink2: :57:    Солара с натала  :19:

Сега съм с Луна на К5,така че мога да го удрям от към веселата страна,наистина съм в много добро настроение

*

Nebesna

« Отговор #143 -: Февруари 10, 2010, 10:28:24 am »
За далечното пътуване съм сигурна. И да не ме пратят по работа, сама ще отида за КЕФ. Отсега го замислям. Прогресивната ми Луна тази година най-сетне влиза в 9-ти натален и вече е на К9, а прогресивният Меркурий се готви да влезе в 3-ти дом и да "гушне" наталната Венера.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #144 -: Февруари 10, 2010, 11:29:01 am »
Много хубаво.И ако съчетаеш пътуването с някое лечение или полезна терапия още по-добре,ще имаш качествена промяна- упр на 6ти в 9ти,Юпи секстил Плуто от 9 кти към 6ти,Луна в 6ти Стрелец.То с тази Луна може да се окаже,че пътуванията ще са самите терапии  ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #145 -: Февруари 10, 2010, 12:14:13 pm »
Ето как ми започна соларната година - изненадващо. На когото му се гледа солар може да го разгледа.
Интересен ти е солара - дано и в действителност да е интересно.  Девети дом в солара може да е активен и при сключването на втори брак.  :jup: :soe: :mer: У7 може да е фактор в тази насока.
« Последна редакция: Февруари 10, 2010, 12:22:14 pm от Asol »

*

Синухе

• 4978
« Отговор #146 -: Февруари 10, 2010, 12:28:53 pm »
Хм и на мен ми мина бегла мисъл за узаконяване с тоя девети,че там е и упр на 10ти-социален статус.А и Пепеляшка и тя там,да я видим тая работа, тя Небесна ще ни каже ако това се случи  :P

*

Nebesna

« Отговор #147 -: Февруари 10, 2010, 12:50:43 pm »
Много хубаво.И ако съчетаеш пътуването с някое лечение или полезна терапия още по-добре,ще имаш качествена промяна- упр на 6ти в 9ти,Юпи секстил Плуто от 9 кти към 6ти,Луна в 6ти Стрелец.То с тази Луна може да се окаже,че пътуванията ще са самите терапии  ;D

Лелеее, колко хубаво звучиии. Да ви кажа под сурдинка, ходи ми се на СПА терапия в Турция-всеки ден да се разтапям в ръцете на някой масажист. Като гледам може и това да стане, щото соларна Венера е в съвпад със соларен Нептун в 9-ти соларен дом и прави тригон към наталния Марс, т.е. активират и планета от натала. Марс е в 5-ти соларен и управлява 11-ти (свободното време и приятелите). Вземам с мен приятелката, отдаваме се на физио-процедури в Мармарис и се връщам нов човек.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #148 -: Февруари 10, 2010, 01:04:20 pm »
А така!  :blink: А пък аз под сурдинка (тази дума не я знам  ;D ) ще ти кажа,че масажа е по Хирон,и не случайно се е цъцнал там точно там в Солара  ;)

*

Nebesna

« Отговор #149 -: Февруари 10, 2010, 03:38:30 pm »
А така!  :blink: А пък аз под сурдинка (тази дума не я знам  ;D ) ще ти кажа,че масажа е по Хирон,и не случайно се е цъцнал там точно там в Солара  ;)

Български тълковен речник:
Сурдинка: приспособление, с което се променя тембърът или се понижава силата на тона, издаван от духови или струнни музикални инструменти.
Под сурдинка: Тихо, приглушено (демек тайно).

*

abroad

« Отговор #150 -: Февруари 10, 2010, 09:29:41 pm »
Когато става дума за Турция и пренасяне по 9ти дом мога единствено и само да препоръчам Анталия. Поне сега има добри промоционални пакети /заради кризата/, особено май-юни месец, когато е подходящо и откъм климатични условия. Мога да изброя и няколко добри хотела.
За по-голяма екзотика - Египет и червено море, дори при по-добри цени от Турция /имам предвид Анталия/...

*

Nebesna

« Отговор #151 -: Февруари 11, 2010, 08:19:04 am »
Много хубаво.И ако съчетаеш пътуването с някое лечение или полезна терапия още по-добре,ще имаш качествена промяна- упр на 6ти в 9ти,Юпи секстил Плуто от 9 кти към 6ти,Луна в 6ти Стрелец.То с тази Луна може да се окаже,че пътуванията ще са самите терапии  ;D

Лелеее, колко хубаво звучиии. Да ви кажа под сурдинка, ходи ми се на СПА терапия в Турция-всеки ден да се разтапям в ръцете на някой масажист. Като гледам може и това да стане, щото соларна Венера е в съвпад със соларен Нептун в 9-ти соларен дом и прави тригон към наталния Марс, т.е. активират и планета от натала. Марс е в 5-ти соларен и управлява 11-ти (свободното време и приятелите). Вземам с мен приятелката, отдаваме се на физио-процедури в Мармарис и се връщам нов човек.

ако тръгнеш се обади да ти дам инфо за Мармариз и по- специално за Ичмелер, тузарския квартал на Мармариз..много е красиво, хората са любезни, мъжете са красиви и усмихнати, всички говорят английски и руски, храната е Превъзходна, навсякъде е чисто, спокойно и подредено и не е скъпо, но трябва да се ходи май или края на септември, че началото на юни вече е 40 градуса на сянка..и най- добре със самолет, иначе с автобус е над 20 часа пътят, от сф 24 и е смазващо..иначе просто е перфектно :) и аз мисля пак да отида, за 7 нощувки на ол инклузив с ранно записване от 12ти юни миналата година беше 414 лв, с харчлъците и другите масрафи не мина 800 всичко..просто идилия :)сега ще пусна малко снимки на хотела ;)

Моля ти се  дай имената на туроператора и на хотела. Държа да отида на място, където са ми го похвалили...иначе хотели много.

*

Nebesna

« Отговор #152 -: Февруари 11, 2010, 08:40:28 am »
ето ТУК качих малко снимки от хотела, Ичмелер и околностите, не знам колко време седят в този сайт с жабата..

Благодаря много са хубави снимките - изтеглих си ги. Даже си сложих едната на десктопа.

*

Nebesna

« Отговор #153 -: Февруари 11, 2010, 08:43:28 am »
Когато става дума за Турция и пренасяне по 9ти дом мога единствено и само да препоръчам Анталия. Поне сега има добри промоционални пакети /заради кризата/, особено май-юни месец, когато е подходящо и откъм климатични условия. Мога да изброя и няколко добри хотела.
За по-голяма екзотика - Египет и червено море, дори при по-добри цени от Турция /имам предвид Анталия/...

Покажи снимки, дай имена на фирми и хотели, от които си останала доволна. :49:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #154 -: Февруари 11, 2010, 08:43:47 am »
Да, много е хубаво там, направо ми напълни очите.  :blink:  :wub: Надявам се и аз да имам повод да поискам тези координати скоро.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #155 -: Февруари 11, 2010, 09:46:25 am »
Да, много е хубаво там, направо ми напълни очите.  :blink:  :wub: Надявам се и аз да имам повод да поискам тези координати скоро.  :blink:

преди да отида там, цяла година търсих и гледах оферти, отзиви, фирми..даже с гугъла разгледжах мармариз, за да се ориентирам..бях си избрала само града и го разучих отвсякъде!!когато си избрах хотела, бях сигурна че няма да има изненади и нямаше :)
подготовката и проучванията ми доставиха толкова удоволствие, колкото и самата почивка :) не, имаше изненади- нямаше как да съм подготвена за това, че хората там са толкова готини  :rolleyes: почти няма жени да разботят, или са невидими /камериерки, например/, всичко е мъже и ухажват, без да досаждат, усмихват се, угаждат, отгатват желанията, а какви мъже братче!!няма шкембета, няма нищо грозно, а не са все млади, има всякакви, но са едни такива жилави и чернооки, с хубави зъби и загорели, направо е рай..то мармариз е секс дестинация за жени от цяла европа, не го знаех, но ако някой търси това, ще го намери..но никога не досаждат, просто те карат да се чувстваш като царица, а какво му трябва повече на човек- да се позабавлява, да го поухажват, да се понапече и да се върне в мръсна софия да скърца със зъби и да става рано за работа.. :lol:

В Турция жените не работят в развлекателния бизнес - не е част от техния морал. Жена "слугува" само на мъжа си. Няма да видиш жени сервитьорки - срамно е, мъжете им са консервативни в това отношение.

Умирам мъже да ме обслужват...с финес, а турците го умеят.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #156 -: Февруари 11, 2010, 10:46:22 am »

Умирам мъже да ме обслужват...с финес, а турците го умеят.

Абе аз ти казах,че чуждоземска любов ще въртиш,ма ти не ми вярваш  :P ;D

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #157 -: Февруари 11, 2010, 11:04:36 am »

Абе аз ти казах,че чуждоземска любов ще въртиш,ма ти не ми вярваш  :P ;D

То си й е дадено и мисля,че вече го бяхме коментирали по друг повод /не помня вече точно къде/ - управител на 7 и 9 домове е Меркурий, а той е в Риби, в съвпад с Венера. Юпитер сега точно връз него транзитира. Точно около 14 февруари и 8 март дните са много наелектризирани от Юпитеровия транзит.  ;D

*

Nebesna

« Отговор #158 -: Февруари 11, 2010, 11:51:21 am »
Честно да ви кажа, българските мъже са вечно депресирани или изнервени и стресирани (с малки изключения). Някой от форума беше казал (май беше Кайли), че  българинът или бяга от куршумите, или е толкова изнервен и затиснат от проблемите, че около него не се чувствала комфортно. Споделям това мнение. И моите лични наблюдения показват, че  чужденците са по-спокойни и по-усмихнати. В мирно време живеем в края на краищата.

Имах връзка 6 години с един мъж, който все в стресови филми ме вкарваше. От година и половина избрах да бъда сама и едва сега започвам да се възстановявам от "екшъна". Оня ме "грабна" веднага след развода ми и не можах да си почувствам свободата. Да ви кажа честно: "от свободата по велико нещо няма". Не съм прекъснала връзката, щото тя е кармична, но вече не е интимна по мое желание. А по негово желание професионалното сътрудничество продължава.

Забележете многото аспекти с възлите, а също и неговата опозиция Слънце - Плутон какви аспекти прави с мои планети. От няколко дена се въздържам да напиша нещо в темата за Слънце/Плутон. Каквото и да кажа, никога няма да е достатъчно, за да изчерпи характеристиките на този аспект. трябва да се докоснеш до него на много интимно ниво, за да го разбереш в дълбочина. Истинската му сила проличава едва при много близки връзки. И да го описвам, никой няма да го разбере и да го почувства, докато не го преживее. МОИТЕ ПЛАНЕТИ СА ВЪВ ВЪТРЕШНИЯ КРЪГ.

« Последна редакция: Февруари 11, 2010, 12:06:06 pm от Небесна »

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #159 -: Февруари 11, 2010, 12:00:30 pm »
А леле, ма мале!  :o Мен биха ме депресирали такива аспекти в синастрия с мъж.  :unsure: Слънце в 1 дом, Плутон в Лъв в 7.....претрепана Луна в Скорпион. Ужас! Да не говорим за съвпада на Марса му с твоя Сатурн. Как ти се отразяваше този съвпад?  :-\